Depremzede Eşimin ailesi

Biri bana şu yatak odasının mahremiyetini anlatsın ya? Çift kişilik yatağın olduğu bir oda işte, neyi bu kdr özel bu odanın?

Sevişiyorsunuz diye mi mahrem, e tatilde otelde sevişmiyor musunuz, ya da sadece yatak odasında mı takılıyorsunuz?
Ya da iç çamaşırınız var diye mi mahrem? Pazarda açık alanda satılan herkes de olan bir şeyin nesi mahrem?
Bu anlam yüklemeyi bir türlü anlayamıyorum

Bence bu şekilde kaynananız daha da rahatsız olmuştur emin olun. Biz geldik onlar gitti,bizim yüzümüzden gittiler diye düşünmüşlerdir. Evden ayrılmanız her açıdan çok yanlış olmuş. Hem bu açıdan hemde eşinizin abisiyle,yengesinin odanızda kalmasının önünü açması sebebiyle.

Cok geçmiş olsun ,Rabbım birdaha yaşatmasın böyle kötü günler .kocası ayrı yere gitmiş konu sahibi ayrı yere gitmiş bu sefer onların kalacak yeri kalmamış onlar başkasının evinde kalmaya baslamis . Bu durumu benzetme yapmis arkadaş.

Evet , bende bu şekilde yanlış bir karar verdiğimizi düşünüyorum. Neyse zor bir süreç olduğu için yine de tutmaya çalışacağım kendimi, olmadı nazikçe yengeyle konuşurum, gerekirse biz ev ayarlayabiliriz , eşim bunu teklif etmişti bana ama ben hayır sanki onları kovuyor gibi oluruz diyip yine yanlış hareket etmiştim bir hafta önce

Bir önceki sayfada kendimin nedenlerini anlattım.Kişilerin özel alanı olamaz mı?Benim var ve saygı duyulmasını beklerim.Aynı saygıyı da gösteririm.Bu arada herkes pazardan mı alışveriş yapıyor?

Ya şimdi maddi durumları ne alemde,eve çıkabilirler mi? İçini dayayıp döşeyebilirler mi? Kirayı ödeyebilirler mi? Bilmiyorum. Ama ilelebette böyle yaşayamazsınız sonuçta. Ne diyorlar gelecekle ilgili? Ne yapmayı düşünüyorlar bir planları var mı? Gideriz,ederiz falan diyorlarsa sıkıntı etmeyin. Bu konuları açıpta suyu bulandırmayın. Biraz daha sabredin. Ama evinize ve odanıza dönün.

Yani kusura bakmayın bu zor süreçte onlara destek olmak tabi ki bizim üzerimize bir vazife ama ben süreci en sağlıklı şekilde ilerlemesini istiyorum hem onlar için hem de benim için.. Hiç saygısızlık yapmadım bilerek bu konuda da elimden geldiğince insani ilişkilerime zarar vermeden onların da piskolojisini düşünerek hareket etmek istiyorum, bunun için buraya yazdım yani akıl akıldan üstündür hesabıyla geldim size

Yok biz iki kişiyiz zaten bize yetiyor deseydiniz keşke.

Orta hali, ama yapabilirler ayri eve ciksalar, devlet 10 TL yardım da verdi diye biliyorum eşimin abisine aylık 2000 kira yardimi vs.

İlk geldiklerinde hep diyorlardı ama şimdi herşey çok pahalı yapamıyoruz vs. Diyor abisi, hatta geçen gün eşim ona iş buldu beğenmedi ben her işte çalışmam dedi kestirip attı
Siz büyük eve geçerseniz 3 çocukla hep sizde mi kalacaklar?İş de beğenmiyor.Ceo teklifimi bekliyor anlamadım?

Siz özellikle çekyat koydugunuzu söylediniz degil mi? Koltuk zannedip açılabileceginden haberleri yoktur belki diye düşündüm. Eger onlara yer göstermenize ragmen yatak odasina gectilerse ayip etmisler. Sanirim uzaktayken bisey demezdim ama evime gectigimde kendi yatagimi alırdım.

Eşinizin haberi var mı? O teklif etmiş olabilir mi abi isterseniz bizim odada kalın biz yokken diye? Eğer öyle bir durum varsa kalmakta haklılar.

Belki ben fazla rahatim bu konuda ama carsaflar degistirdikten sonra benim icin Problem olmazdi. Ama kendilerinin yatmasindan cok 3 cocugun yatmasini isterdim. Rahat etsin kuzular.
Siz eve dönseniz kendi odaniza gecersiniz. Ailenize de gecmis olsun. Benim burda bir tanidigim tatilde ailesiyle beraber depreme yakalandi. Gecen yasadiklarini anlatti. Icim ürperdi resmen. Herkes icin zor bir durum. Allah kolayliklar versin

Sonuna kadar haklısınız.
Orası sizin mahremiyetiniz. Velev ki ailenize gidemediniz? Uzak ya da imkan yok ? Evde hep birarada olacaktınız? O zaman nerede yatacaklardı ? Koskocaman bir oha dedim yani okurken. Hadsizlik. Ayıp etmezsiniz. Kibar bir dille rahatsızlığınızı belli edin. Evinize dönün bence siz de.

Mahrem olaylarini bilmem ama ben de yatak odami kimsenin kullanmasini istemem. Bana ait cunku paylasmiyorum.
Utanmaz bir tavir yaptiklari, yatak odan da guzelmis diye aramak nedir ya? Gereksiz sulale samimiyeti resmen iyi niyetinizi istismar etmisler.
Evinize dondugunuz de keske sorsaydiniz girmeden deyip odaniza yerlesin. Devlet o kadar olanak sagliyor onlar da bir yol baksinlar artik

Evinize geri donun, zaten onlar rahatsiz olup gitmek isterler. Eltiniz, kayinbiraberiniz ve cocuklar baska bir evde kalsinlar, sadece kocanizin anne babasi kalsin sizde. Iki kisi yeter. Bence yatak sorun degil de uc cocuklu ev cok zor. Kibar bir dille evin kucuk olmasindan dolayi sadece iki kisiyi uzun sure agirlayabileceginizi soyleyin. Bir iki hafta sure taniyin yeni ev arasinlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…