Keşke en başta ne eşiniz ne de siz evi bırakıp gitmeseymişsiniz. Siz o evin sahibisiniz. Bu konu hakkında konuşmasanız bile gidin evinize gerekirse yatağı ters çevirin üzerine yeni nevresim geçirin ve kilitleyin yatak odanızı. Orası mahremiz. Çamaşırınız, geceliğiniz... Vallahi aklım almıyor. Ayrıca onlar size yok ev dar, küçük diye söylediğinde yapıştırın lafı artık siz kendinize daha geniş bir ev tutarsınız diye. Sessiz kaldıkça, sustukça emin olun daha çok istediklerini yaparlar.Orası tabi ki öyle , benim gerçekten yatak odası konusunda çok hassasiyetim vardı ama bu durumdan dolayı konuşsam sanki çok ayıp ederim diye düşünüyorum ama kendimce de orta bir yol bulmaya çalışıyorum
Bosverin. Ne evler ne yataklar ne arabalar gitti. Yatak konusunda belki ben de tiksinebilirim ama en kötü ya yatağı yikatir yada yenisini alırsiniz. Su dönemde gereksiz masraf gibi gelebilir ama farzedinki eşinizin ailesine çadır aldiniz. Bir şekilde yardım gibi düşünün demek istiyorum.Orası tabi ki öyle , benim gerçekten yatak odası konusunda çok hassasiyetim vardı ama bu durumdan dolayı konuşsam sanki çok ayıp ederim diye düşünüyorum ama kendimce de orta bir yol bulmaya çalışıyorum
İnanın haberlerde anlatıldığı gibi değil kiralar 5 bin se depremden önce şuan 10 15 bin yani öyle sandığınız gibi imkanlarımız yok elimizdeŞuan bir çok imkan var ,ev tutulabilir,özel kamu her alanda kira vermeden eve çıkabilirler,başvursunlar.Evet durum çok zor ama çözüm bulmak gerekiyor Ne zamana kadar böyle birlik olunacak? Bir sekilde hayata tutunmak,düzen kurmak zorundalar.
İmzanızdaki gün doğruysa iki aylık da bebeğiniz var, çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Umarım sevdiklerinizin sağlığı yerindedir. Mal yerine konulur, zor günler de biter bir şekilde.Herkesin düzeni kendine bende bı depremzedeyim şuan çadırda kalıyorum halbuki gidecek en yakinimdan abimin evi var ama gitmiyorum çünkü bu bir iki günlük bişey değil insanların kalıcı yer bulması gerekiyor onlar evsiz evet anlıyorum ama bu durumda sizide evsiz bırakmışlar mesela eşin neden arkadaşında kalıyor sigabildiginiz kadarıyla kabul etmeliydiniz kendi evinizden yataginizdan ayrilmayarak
Acilen ev arayın herkesin bir düzeni olsun , siz de haklısınız ev üstüne ev olmuyor, çok geçmiş olsun..Merhaba hanımlar
Malumunuz ülkemiz çok kötü bir dönemden geçiyor, dilerim en yakın zamanda toparlanırız. Şimdi benim konum ise depremzede olan eşimin ailesi bizde kalmaya başladılar bu konuda hiçbir sıkıntım yok çünkü zor bir süreç ve elimden ne geliyorsa onlar için yaparım. Ancak eşimin abisi ve yengesi ben ailemi ziyaret etmeye gelirken bizim yatak odamızda kalmaya başlamışlar ve bu durum beni çok rahatsız etti, biliyorum yaşadığımız ev küçük çünkü bildiğiniz tam aile evi değil öğrenci evi işte, ve ben onlar evde rahat etsinler diye kendi ailemin yanına geldim , şimdi ise zorunlu stajimdan dolayı yine evime döneceğim ama evde hem eşimin anne babası hem de yengesi abisi ve 3 küçük çocuğu kalıyor, eşim bu durumdan çok rahatsız oluyor ve sanki bana mahçup olmuş gibi hep bana açıklama yapma gereği duyuyor tabi bende durumu farkındayım ve hoş karşılamaya çalışıyorum ama bazen çok içime sıkıntı oluyor çünkü bu durumda eşim kendi arkadaşlarında kalıyor hem bende evimi bırakıp aileme geliyorum, abisinin ve yengesinin yatak odamıza yerleşmesi beni çok etkiledi maalesef, belki bu durumda hiç böyle düşünmemek gerek ama yediremiyorum kendime . Sizce yengesiyle yani görümcemle bu durumu konuşsam ve uygun bir ev bulunmaları konusunda bazı söylemlerde bulunsam ayıp eder miyim. Eşim abisinden çok küçük olduğu için bu konuda sabretmeye çalışıyor ama ben yapamıyorum maalesef
Ben de anlamıyorum, bu mantıkla bakınca benim evin salonu daha mahrem heralde :)Biri bana şu yatak odasının mahremiyetini anlatsın ya? Çift kişilik yatağın olduğu bir oda işte, neyi bu kdr özel bu odanın?
Sevişiyorsunuz diye mi mahrem, e tatilde otelde sevişmiyor musunuz, ya da sadece yatak odasında mı takılıyorsunuz?
Ya da iç çamaşırınız var diye mi mahrem? Pazarda açık alanda satılan herkes de olan bir şeyin nesi mahrem?
Bu anlam yüklemeyi bir türlü anlayamıyorum
Valla bi depremzede olarak söylüyorum lüks yatak aramadık ilk gün arabadaydik ikinci gün belediye binasında yerde uyuduk orası bana saray gibi gelmişti arabada uyumaktansa yer daha iyi diye düşünmüştüm Yani biraz lüksümüzu düşünmesekmi şu süreçte konu sahibi sen kibarca konuş.Konu sahibi beni yanlış anlama ama yatak konusunda ayıp etmiyor musun? Çekyatta uyumakla, yatakta uyumak bir değil. Belliki gidecek evleri yok, yatakları yok, bir sandalyeleri yok oturmak için. Depremzede olmayan, normal misafir olsa bence de hoş olmazdı. Ama gerçekten dinlenmeye, sakin kalmaya çok ihtiyaçları var. Olan biten daha çok yeni. Bir anda yeni ev kurmaları, ev tutmaları kolay değil. Belki başka yere giderler işlerine göre. Maalesef çoğu kişi böyle ev ev üstüne yaşıyor şuan için.
Bunun dışında zaten ev kampanyaları oldu, mutlaka yakında gideceklerdir. Kimse öyle küçük evde sıkışık yaşamaz istemez. Ev kampanyalarına başvurdunuz mu diye konu açabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?