• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depremzede hastasi

Daha önceden ne yapıyordunuz? Çalışıyor muydunuz evli misiniz nasıl bir hayatınız vardı? Tek misiniz?

Acımasızca geliyor, belki de kolaysa siz devam edin bile diyorsunuzdur; haklısınız. Ama bir yerden hayatı yakalamalısınız, hayata dönmek, bir rutine girmek sizi iyileştirecektir, kanıksamanızı sağlayacaktır. Bir işe girin, çalışın, hayat çok kısa ne yapmak istiyorsanız onu yapın. İyi gelecekse imkân varsa şehir bile değiştirebilirsiniz.

Başınız sağolsun ve çok geçmiş olsun.
Mesleğiniz nedir onunla ilgili kendinizi geliştirmeniz süreç içerisinde kendinize güveni yeniden kazandırır. Diğer öneriler için de doktorunuzla istişare ederek hareket edebilirsiniz.

Konuna bakıp bakıp durdum yazamadım bir şey. Bazen teselli cümleleri çok saçma geliyor. Başın sağolsun Allah sabır versin. Doktor ne diyor tamamen iyileşir mi ayağın. Sen de doktoruna yardımcı ol. Gerekli fizik tedavileri doktorun vermiştir sen ona güven ve elinden gelen gayreti göster. Baban sağ mı hastanede seninle kim ilgileniyor var mı akrabalar? Hele Bi ayağın bedenin iyileşsin sonrasını sonra düşün şimdi iyi olmaya odaklan.

Ben şuan hastanede yatiyorum bir yere gidemiyorum
Afedersiniz ciktiniz zannettim🙁 o zaman kafanızı dağıtması için, eğitici videolar izleyebilirsiniz, hobi videoları vs de olur.
Bir amaca tutunmanin, insanı güçlü kıldığını dusunuyorum.
Zor ama adım atmakta bir şey. Hiçbir şey olmasada , her gün 5 dk , 10 dk derken hoşunuza giden bir şey bulabilirsiniz.
Uzaktan söylemesi kolay biliyorum ama belki faydası olur diye yaziyorum🙂

Çok geçmiş olsun. Başınız sağ olsun.
Hayata devam etmeniz gerekiyor, yürümeye korksanız da kendinizi birakmamaniz lazım. Bu süreçte psikolojik desktek iyi olabilir.
Hastaneden çıkınca nerede kalacaksınız? Gidecek yeriniz var mı?

Afedersiniz ciktiniz zannettim🙁 o zaman kafanızı dağıtması için, eğitici videolar izleyebilirsiniz, hobi videoları vs de olur.
Bir amaca tutunmanin, insanı güçlü kıldığını dusunuyorum.
Zor ama adım atmakta bir şey. Hiçbir şey olmasada , her gün 5 dk , 10 dk derken hoşunuza giden bir şey bulabilirsiniz.
Uzaktan söylemesi kolay biliyorum ama belki faydası olur diye yaziyorum🙂

Back
X