Yurtlar boşaltıldı muhakkak sizi yerleştirmeleri lazım,kaydı kuydu vardır bu işin.İsim mi yazdırmak gerek öyle bir şey duymuştumYok giitik ama olmadi
yurtlar aile konaklaması için planlanmış yerler değildir. 10-12 kişilik odalar var ve birçok öğrenci yurdunda da tuvalet ile banyo katın ortak kullanımına aittir. siz de aileniz ile öyle bir ortamda yaşamazdınız.Yurtlar boşaltıldı muhakkak sizi yerleştirmeleri lazım,kaydı kuydu vardır bu işin.İsim mi yazdırmak gerek öyle bir şey duymuştum
Ben afad değilim devlet değilim. Öğrencileri sokağa atıp aile için uygun olmayan yurtları depremzedelere verme fikri benden çıkmadı.yurtlar aile konaklaması için planlanmış yerler değildir. 10-12 kişilik odalar var ve birçok öğrenci yurdunda da tuvalet ile banyo katın ortak kullanımına aittir. siz de aileniz ile öyle bir ortamda yaşamazdınız.
kadıncağız zaten başka ailelerle yaşadığı hayattan "ayrı ev"e geçmek istiyor ve siz de yurt öneriyorsunuzBen afad değilim devlet değilim. Öğrencileri sokağa atıp aile için uygun olmayan yurtları depremzedelere verme fikri benden çıkmadı.
Şu an olan bu. Yurtlar,cadırlar,akraba tanıdık evleri.
Öneriniz nedir ?kadıncağız zaten başka ailelerle yaşadığı hayattan "ayrı ev"e geçmek istiyor ve siz de yurt öneriyorsunuz
çok basit. içinde bulunduğu şartı iyileştirecek opsiyonumuz varsa önermek ve yok ise susmak. dalga geçer gibi önerilerde bulunmamakÖneriniz nedir ?
Merhaba, Mersin'in hangi bölgesindesiniz? Barınma talebi için 185'i arayarak Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin Teksin Çağrı Merkezi'ne ulaşabilirsiniz. Hem barınma konusunda hem de diğer ihtiyaçlar konusunda yardımcı oluyorlar.Deprem bölgesinden Mersin'e ailemle sığındık şuan bı evde 6 aile yasiyoz bize burda kalacak yer için yardımcı olcak biri varmi
Ben en azından yapılabilecekleri söyledim sizin 1 tane öneriniz yok anlaşılan ama yorum yapmak için yapıyorsunuz.çok basit. içinde bulunduğu şartı iyileştirecek opsiyonumuz varsa önermek ve yok ise susmak. dalga geçer gibi önerilerde bulunmamak
önerimi size sundum zaten. şimdi izin verin de susalım.Ben en azından yapılabilecekleri söyledim sizin 1 tane öneriniz yok anlaşılan ama yorum yapmak için yapıyorsunuz.
Sokakta kalmak çadırda kalmak daha mı iyi? Kimse normal şartlarda böyle bir ortamda yaşamayı tercih etmez. Ama şuan çözüm bu, geçici bir süre daha iyi şartlara kavuşana kadar sıcak yemek yatacak temiz bir bir yatak ve kapısı dört duvarı akan suyu olan bir tuvalet imkanı burda varsa ne yapacak insanlar, sokakta soğukta içecek su hacet giderecek tuvalet olmadan ev yapılmasını mı beklesinleryurtlar aile konaklaması için planlanmış yerler değildir. 10-12 kişilik odalar var ve birçok öğrenci yurdunda da tuvalet ile banyo katın ortak kullanımına aittir. siz de aileniz ile öyle bir ortamda yaşamazdınız.
Ne yapalım başka? Ev mi alalım villa mı yaptıralım?kadıncağız zaten başka ailelerle yaşadığı hayattan "ayrı ev"e geçmek istiyor ve siz de yurt öneriyorsunuz
Anladım çok teşekkürler burda evleri olanlar var boş rica ediyoruz vermiyorlar ne diyeyim halimizi bı görselerMerhaba, Mersin'in hangi bölgesindesiniz? Barınma talebi için 185'i arayarak Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin Teksin Çağrı Merkezi'ne ulaşabilirsiniz. Hem barınma konusunda hem de diğer ihtiyaçlar konusunda yardımcı oluyorlar.
Ben hala sizin bir önerinizi göremedim. Kadıncağız ne yapmalı? Yurt aileye uygun değil,çadır da yok. “Ayrı eve çıkma “ fikri maddi gücün varsa yapılabilecek uygulama şu aşamada. Son alternatif akrabanın eşin dostun evinde barınmak.önerimi size sundum zaten. şimdi izin verin de susalım.
ben şimdi size ne kadar anlatsam da anlayacak gibi görünmüyorsunuz :)Sokakta kalmak çadırda kalmak daha mı iyi? Kimse normal şartlarda böyle bir ortamda yaşamayı tercih etmez. Ama şuan çözüm bu, geçici bir süre daha iyi şartlara kavuşana kadar sıcak yemek yatacak temiz bir bir yatak ve kapısı dört duvarı akan suyu olan bir tuvalet imkanı burda varsa ne yapacak insanlar, sokakta soğukta içecek su hacet giderecek tuvalet olmadan ev yapılmasını mı beklesinler
Eleştirinizi gerekli mercilere yapın insanların sabrını zorlamayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?