- 14 Ağustos 2018
- 20.320
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.410
- 598
Fikir devletten çıktı, onlara anlatın bunu. Yurtları bu amaçla boşalttılar zatenyurtlar aile konaklaması için planlanmış yerler değildir. 10-12 kişilik odalar var ve birçok öğrenci yurdunda da tuvalet ile banyo katın ortak kullanımına aittir. siz de aileniz ile öyle bir ortamda yaşamazdınız.
yahu kadının yazdığını okumuyor musunuz? zaten 6 aile yaşıyorlar şu anda ve belki de biraz "özel alanın" olduğu bir yere geçmek istiyorlar.Fikir devletten çıktı, onlara anlatın bunu. Yurtları bu amaçla boşalttılar zaten
Ciddiye almayınız kuş kadar fikri yok,millete sataşmaya gelmişSokakta kalmak çadırda kalmak daha mı iyi? Kimse normal şartlarda böyle bir ortamda yaşamayı tercih etmez. Ama şuan çözüm bu, geçici bir süre daha iyi şartlara kavuşana kadar sıcak yemek yatacak temiz bir bir yatak ve kapısı dört duvarı akan suyu olan bir tuvalet imkanı burda varsa ne yapacak insanlar, sokakta soğukta içecek su hacet giderecek tuvalet olmadan ev yapılmasını mı beklesinler
Eleştirinizi gerekli mercilere yapın insanların sabrını zorlamayın
Düşünce-fikir-öneri…… insanlara kapasitesinden fazla yüklenmeyinBen hala sizin bir önerinizi göremedim. Kadıncağız ne yapmalı? Yurt aileye uygun değil,çadır da yok. “Ayrı eve çıkma “ fikri maddi gücün varsa yapılabilecek uygulama şu aşamada. Son alternatif akrabanın eşin dostun evinde barınmak.
Bunlar benim düşüncem,sizinkiler tam olarak ne
Okuyorum ve ben ek olarak mantığımı da kullanıyorum.Özel alan istiyorsa ev tutacak. Ona da gücü yoksa O zaman özel alan aramayacak başını sokacak hayatını devam ettirecek yer arayacak. Veya verilen herhangi bir şeyle idare edecek. Başka yolu yok? Kaldı ki konuda “özel alan” arıyoruz yazmıyor ben de buradan başlarını sokacak çatı arıyorlar anlıyorum.yahu kadının yazdığını okumuyor musunuz? zaten 6 aile yaşıyorlar şu anda ve belki de biraz "özel alanın" olduğu bir yere geçmek istiyorlar.
Siz ev tutun veya evinizi verin haydıyahu kadının yazdığını okumuyor musunuz? zaten 6 aile yaşıyorlar şu anda ve belki de biraz "özel alanın" olduğu bir yere geçmek istiyorlar.
Bilmiyorum sadece burdaki yurt mu öyle eşimin maraştan getirdiği yaşlı bir amcayı ziyarete gittik tekli oda tuvalet ve banyo da ayrı kyk dayurtlar aile konaklaması için planlanmış yerler değildir. 10-12 kişilik odalar var ve birçok öğrenci yurdunda da tuvalet ile banyo katın ortak kullanımına aittir. siz de aileniz ile öyle bir ortamda yaşamazdınız.
buyursun evimi vereyim ama vizesi yoktur şu anda.Siz ev tutun veya evinizi verin haydı
Onca insan cadırda yapıyor şu an . Onlar özel alan istemiyorlar mı
Bunu istemeyen depremzede mi var?yahu kadının yazdığını okumuyor musunuz? zaten 6 aile yaşıyorlar şu anda ve belki de biraz "özel alanın" olduğu bir yere geçmek istiyorlar.
maddi gücünden zaten hanımefendi bahsetmemiş. şu anda oturup "umarım kendine yeni hayat kuracak gücü vardır" diye dilemekten başka şansımız yok. fakat 6 aile yaşadıklarını ve başka bir yer aradıklarını söylediklerine göre ailesi için ayrı bir alan aradığı belli. umarım buradan güzel bir öneri ile gelen olur.Okuyorum ve ben ek olarak mantığımı da kullanıyorum.Özel alan istiyorsa ev tutacak. Ona da gücü yoksa O zaman özel alan aramayacak başını sokacak hayatını devam ettirecek yer arayacak. Veya verilen herhangi bir şeyle idare edecek. Başka yolu yok? Kaldı ki konuda “özel alan” arıyoruz yazmıyor ben de buradan başlarını sokacak çatı arıyorlar anlıyorum.
Rabbim yardımcın olsun kardeşim Mersinde değilimGerçekten haklısınız bide hamileyim tüp bebekle zorlanoldu şimdi kanamam var ne yapcam bilmiyorum
Aynen öyle. Madem çok önemli fikirleri var tutsun bir ev konu sahibine “özel alanı bol” . Attı ortaya bişey çeviremiyor da zorlama boşverBunu istemeyen depremzede mi var?
İnsanlar ölü-diri enkaz altında, meftalar sokaklarda günlerdir, ulaşılmayan köyler var 9 gündür, koca köyde herkes enkaz altında tek bir kişi sağ çıkmış belki o da soğuktan açlıktan öldü, insanların hacet giderecek tuvaleti yok taharetlenecek suyu yok, hastaların ilacı yok, bebeklerin sıcak yatağı yok! Daha sayayım mı? Bu koşullarda mı hmmm insanlar özel alan istiyordur hadi bunu çözelim diyecez? Bu ne bencillik ya. Evet herkes bunu ister, herkesin buna hakkı var ama şimdi mi, sırası mı, mümkün mü?
Siz hepimizden anlayışlısınız madem siz evinizi verin bu aileye biraz özel alanları oldun, devlet konutları yapıp tamamlayana kadar siz bakın başınızın çaresine bu aile sizin evinizde yaşasın
Avrupa’da oturup ülkemiz hakkında sallamak ne kolay. Vizeye gerek yok eurocıklarımızla türkiyede ev tutarsınız çok biliyorsunuzbuyursun evimi vereyim ama vizesi yoktur şu anda.
yani gerçekten siz, ne kadar saçma şeyler söylüyorsunuz şu anda. farkında mısınız?
sırf tribünlere oynamak için bağlamdan kopuk konuşup duruyorsunuz. elbette çadırdaki insanlar da istiyordur. "çadırda yaşayan istemiyordur" diyen mi var?
kendimi alıntılayacağım mecburenBunu istemeyen depremzede mi var?
İnsanlar ölü-diri enkaz altında, meftalar sokaklarda günlerdir, ulaşılmayan köyler var 9 gündür, koca köyde herkes enkaz altında tek bir kişi sağ çıkmış belki o da soğuktan açlıktan öldü, insanların hacet giderecek tuvaleti yok taharetlenecek suyu yok, hastaların ilacı yok, bebeklerin sıcak yatağı yok! Daha sayayım mı? Bu koşullarda mı hmmm insanlar özel alan istiyordur hadi bunu çözelim diyecez? Bu ne bencillik ya. Evet herkes bunu ister, herkesin buna hakkı var ama şimdi mi, sırası mı, mümkün mü?
Siz hepimizden anlayışlısınız madem siz evinizi verin bu aileye biraz özel alanları oldun, devlet konutları yapıp tamamlayana kadar siz bakın başınızın çaresine bu aile sizin evinizde yaşasın
buyursun evimi vereyim ama vizesi yoktur şu anda.
yani gerçekten siz, ne kadar saçma şeyler söylüyorsunuz şu anda. farkında mısınız?
sırf tribünlere oynamak için bağlamdan kopuk konuşup duruyorsunuz. elbette çadırdaki insanlar da istiyordur. "çadırda yaşayan istemiyordur" diyen mi var?
ben gideli çok da uzun zaman olmadı. dolayısıyla ben işkembeden bi şey sallamıyorum. ayrıca kendi kazandığım paranın tasarrufunu nasıl yapacağımı size soracak değilim. kendi gönlümden yarıdm kopuyor mu ya da kopuyorsa ne şekilde yardım edeceğim kimseye soracak değilimAvrupa’da oturup ülkemiz hakkında sallamak ne kolay. Vizeye gerek yok eurocıklarımızla türkiyede ev tutarsınız çok biliyorsunuz
Ayrıca çok çirkin bir insansınız
Ben hiçbir depremzedenin şuan özel alanım olsun ailemle başbaşa kalayım gibi bir bencillik içinde olacağına inanmıyorumAynen öyle. Madem çok önemli fikirleri var tutsun bir ev konu sahibine “özel alanı bol” . Attı ortaya bişey çeviremiyor da zorlama boşver
La havlekendimi alıntılayacağım mecburen
Geçmiş olsun tekrardan. Siz yine de verdiğim numarayı bir arayın, sağlık durumunuzu da belirtirseniz yardımcı olacaklardır. Bunun dışında Kızkalesi bölgesinde bir çok otel ve pansiyon depremzedelere açıldı, belki sizi oraya yönlendirirler. Mersin'de destek almak için arayabileceğiniz telefon numaralarını ekliyorum.Anladım çok teşekkürler burda evleri olanlar var boş rica ediyoruz vermiyorlar ne diyeyim halimizi bı görseler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?