DEPREMZEDEYİZ LÜTFEN YARDİM

Anladım çok teşekkürler burda evleri olanlar var boş rica ediyoruz vermiyorlar ne diyeyim halimizi bı görseler
Öncelikle geçmiş olsun
üstünüze alınmayın sakın ama şu anda krizi fırsata çevirmeye çalışan insanlarımız da oldukça fazla o yüzden depremzede olduğunuzu ispatlamanız lazım onun için de Afata sanırım kayıt yaptırmanız gerekiyor o şekilde sizleri kayıt altına alıp başka bir bölgeye yada şehrinizde çadır kente yada konteynerlara yerleştriyorlar
Başvurunuzu mutlaka yapıp yetkililerin sizi yönlendirmesine göre adım atın, yoksa oradaki insanlar da ne yapsın ne bilsin

Zaten ben başta yazdım depremzede oldugumuzu kanıtlarım ikametgah belgesi ile dedim

Zaten ben başta yazdım depremzede oldugumuzu kanıtlarım ikametgah belgesi ile dedim
Önceki sayfada Clara adlı hanımefendi, arkadaşlara ev sorayım mı diye yazdı eğer isterseniz onunla durumu konuşabilirsiniz belki bir şey çıkabilir.

Mesaj arada kaldı belki görmemiş olabilirsiniz diye yazmak istedim. Bence en görülmesi gereken mesajlardan birisi oydu sizin için. Diğeri de misafirol.org sitesi, yine bir üye paylaşmıştı bu da arada kaynamasın.

Bir süre daha deprem bölgesine dönmeyin. Hem artcilar psikolojinizi bozar. Hem de salgın hastalıklar olabilir şu an. Çok fazla ölüm oldu. Sulara karisip hastalık olabilir. Biraz daha enkazlarin kaldırılmasını bekleyin. Tabi hangi şehir olduğu da önemli bazı şehirler daha iyi durumda.

Her şehrin tahliye için seçildiği şehir var. AFAD ile görüşün derim. Yurtta rahat edersiniz. Ben eğitim için başka bir şehire kalmak için gitmiştim. eşyalı ev tutamadım bulamadım bir türlü. Yurtta kalmıştım rahat etmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…