- 15 Haziran 2016
- 7.866
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.853
- 348
- 39
Yaw çözümün var mı? Yokben gideli çok da uzun zaman olmadı. dolayısıyla ben işkembeden bi şey sallamıyorum. ayrıca kendi kazandığım paranın tasarrufunu nasıl yapacağımı size soracak değilim. kendi gönlümden yarıdm kopuyor mu ya da kopuyorsa ne şekilde yardım edeceğim kimseye soracak değilim
ben bölge için görevimi yaptım. artık benden çıktı.
ama asıl çirkinlik, bunun burada şu şekilde konuşmak için zorunluluk yaratanda
ben Gölcük'te idim depremde. ben hayal edebiliyorum. neler olduğunu ve olabileceğini görüyorum. dolayısıyla aslında şu anda rol çalan, kadına sadaka verir gibi yurt önererek saygısızlık yapan sizlersiniz. ve anlamakata ısrar ediyorsunuzYaw çözümün var mı? Yok
Ne konuşuyorsun o zaman
Sanane milletin verdiği tavsiyeden
Aklın eriyorsa öneri ver konu sahibine, ermiyorsa sus
İçine ettin konunun be
Depremzede bir kadın var karşımızda evsiz yurtsuz kalmış yaşadıklarını şahit olduklarını hayal etmek imkansız rahat bırak da kadınla ilgilenelim, şımarıklık bencillik rol çalma ne ararsan var bu nedir ya, konu sahibine de mi saygın yok be
Hayatımda sizin kadar boş beleş insan görmedim.Hala ısrarla önerinizi yazmıyorsunuz. Yok çünkü.ben Gölcük'te idim depremde. ben hayal edebiliyorum. neler olduğunu ve olabileceğini görüyorum. dolayısıyla aslında şu anda rol çalan, kadına sadaka verir gibi yurt önererek saygısızlık yapan sizlersiniz. ve anlamakata ısrar ediyorsunuz
bu kadının, eşinin ve çocuklarının bi onuru var. "ne özel alanı?" diyerek hem onurunu çiğniyor hem de ihtiyaçlaırnı görmezden geliyorsunuz.
Depremzedelerin yerleştirildiği yurtlarda bir diğer depremzede kadınların ırzına mı geçecek? Olmayan paraları mı çalınacak? Gece uyurken organları mı alınacak? Göçük altından çıkmış yan odadaki insan çocukları mı kaçıracak?depremzedelerin "özel alan" ihtiyacını anlamak bu kadar zor olmasa gerek, hanımlar. bu insanlar orada bir günlük hayat akışı kurmaya çalışıyor. o özel alan, herhalde eşiyle el ele, diz dize oturabilkmek için değil. kadınların ve güvenliği söz konu bir yandan
yapmayın, allah aşkına
bu kadar kalas gibi düşünüyor olamazsınız.
deprem geçirdiler diye de onurlarını da yitirmediler enkaz altında. bu insanların da bi onuru ve gururu var. güvenlik de en temel ihtiyaçları
siz gerçekten dediklerimden bunu mu çıkarıdnız? gerçekten?Hayatımda sizin kadar boş beleş insan görmedim.Hala ısrarla önerinizi yazmıyorsunuz. Yok çünkü.
Milyonlarca depremzede şu an bu şartlarda yapıyorlar. Çadırlarda yaşayan insanlar onursuz mu?? Özel alanı yok diye ???
siz gerçekten depremzede olmak hakkında hiçbir şey bilmeden konuşuyorsunuz.Depremzedelerin yerleştirildiği yurtlarda bir diğer depremzede kadınların ırzına mı geçecek? Olmayan paraları mı çalınacak? Gece uyurken organları mı alınacak? Göçük altından çıkmış yan odadaki insan çocukları mı kaçıracak?
Onurla gururla ne ilgisi var? İnsanlar pijamalarıyla beş kuruşsuz evsiz kaldı, anasız babasız kardeşsiz eşsiz kaldı, elbetteki eldeki imkanlar dahilinde hayatlarını devam ettirmeye çalışacaklar, neye gurur yapacaklar şuan? Yurtta, otelde, akrabalarının eşin dostun evinde konteynerde çadırda kalınca gurursuz mu oluyorlar
Senin aracın ne
Sizi ciddiye alıp cevap verende kabahat. Nato kafa nato mermer.siz gerçekten dediklerimden bunu mu çıkarıdnız? gerçekten?
siz topluma karışıyor ve çocuk yetiştiriyorsunuz bi de
Cooook teşekkürlerGeçmiş olsun tekrardan. Siz yine de verdiğim numarayı bir arayın, sağlık durumunuzu da belirtirseniz yardımcı olacaklardır. Bunun dışında Kızkalesi bölgesinde bir çok otel ve pansiyon depremzedelere açıldı, belki sizi oraya yönlendirirler. Mersin'de destek almak için arayabileceğiniz telefon numaralarını ekliyorum.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Teksin Çağrı Merkezi: 185 (Mersin dışından aramalar: 444 1 185)
Mersin Valiliği Açık Kapı Müdürlüğü: 0324 237 28 39 - 0324 238 58 68
Yenişehir Belediyesi Halk Masası: 444 33 54
Yenişehir Belediyesi Psikolojik Destek Hizmetleri: 0324 327 46 40 (hem yetişkinler hem çocuklar için psikolojik destek sağlıyorlar)
Çok zor tutuyorum kendimi az kaldı patlayacamben Gölcük'te idim depremde. ben hayal edebiliyorum. neler olduğunu ve olabileceğini görüyorum. dolayısıyla aslında şu anda rol çalan, kadına sadaka verir gibi yurt önererek saygısızlık yapan sizlersiniz. ve anlamakata ısrar ediyorsunuz
bu kadının, eşinin ve çocuklarının bi onuru var. "ne özel alanı?" diyerek hem onurunu çiğniyor hem de ihtiyaçlaırnı görmezden geliyorsunuz.
Kavga edin diye açmadım konuyu zor durumdayım diye actimbuyursun evimi vereyim ama vizesi yoktur şu anda.
yani gerçekten siz, ne kadar saçma şeyler söylüyorsunuz şu anda. farkında mısınız?
sırf tribünlere oynamak için bağlamdan kopuk konuşup duruyorsunuz. elbette çadırdaki insanlar da istiyordur. "çadırda yaşayan istemiyordur" diyen mi var?
Rica ederim. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yapabileceğim bir şey olursa yazın lütfen, elimden geldiğince yardımcı olurum.Cooook teşekkürler
kendinizi haklı çıkarmak için yapmayacağınız şey yok değil mi? sırf haklı olmak için nasıl çarpıtabiliyorsunuz?Senin zihniyetine göre yurtta kalacağına onuruyla ölsün sokaklarda, bu mu?
Yaw sen konuş sensiz gerçekten depremzede olmak hakkında hiçbir şey bilmeden konuşuyorsunuz.
hah al, mutlı musun?Yaw sen konuş sen
Hadi kurtar bu aileyi
Hadi yap önerini yol göster özel alan imkanı sun
Hadi
Sen ne biliyorsun anlat
sen haklı çıkmak istiyorsun; yardım etmek değil. sen siyaseten haklı çıkmak istiyorsun. ahlaken çok yanlış bu“Ben depremzedeyim, bana ev var mı” ile olmaz bu işler. Hırsızlıklar, deprem dolandırıcılıkları bize gösterdi ki bir kısım insanımızın suyu çıkmış, dolandırıcılık riski çok büyük.
Eğer gerçekten depremzede iseniz, gidip afaddan sizi yazlık bölgelerdeki otellerden birine yerleştirmesini isteyebilirsiniz. Bu şekilde yerleştirilen tanıdıklarım var.
Mersin’de Kızkalesi manzaralı havuzlu villada dimi Uludağ da kayak yapmaktan sıkılıp oraya geçtikendinizi haklı çıkarmak için yapmayacağınız şey yok değil mi? sırf haklı olmak için nasıl çarpıtabiliyorsunuz?
ayrıca danışan hanım, Mersin'de. MERSİN'DE
ya sen ne anlatıyorsun gerçekten?Mersin’de Kızkalesi manzaralı havuzlu villada dimi Uludağ da kayak yapmaktan sıkılıp oraya geçti
Deprem bölgesinden Mersin'e ailemle sığındık
Hangi siyaset? Neredeyse her mesajımda devletin yetersizliğine vurgu var. Ne uyduracağını şaşırdın artık yeter yahah al, mutlı musun?
sen haklı çıkmak istiyorsun; yardım etmek değil. sen siyaseten haklı çıkmak istiyorsun. ahlaken çok yanlış bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?