DEPREMZEDEYİZ LÜTFEN YARDİM

Yaw çözümün var mı? Yok
Ne konuşuyorsun o zaman
Sanane milletin verdiği tavsiyeden
Aklın eriyorsa öneri ver konu sahibine, ermiyorsa sus
İçine ettin konunun be
Depremzede bir kadın var karşımızda evsiz yurtsuz kalmış yaşadıklarını şahit olduklarını hayal etmek imkansız rahat bırak da kadınla ilgilenelim, şımarıklık bencillik rol çalma ne ararsan var bu nedir ya, konu sahibine de mi saygın yok be

ben Gölcük'te idim depremde. ben hayal edebiliyorum. neler olduğunu ve olabileceğini görüyorum. dolayısıyla aslında şu anda rol çalan, kadına sadaka verir gibi yurt önererek saygısızlık yapan sizlersiniz. ve anlamakata ısrar ediyorsunuz
bu kadının, eşinin ve çocuklarının bi onuru var. "ne özel alanı?" diyerek hem onurunu çiğniyor hem de ihtiyaçlaırnı görmezden geliyorsunuz.

hanımlar, dediklerimi anlamak istemiyorsanız da anlamayın. başlığı açan insanın bütçesini bilmiyoruz. dolayısıyla her bütçeden bir aile olarak kalabilecekleri seçeneklerle geliniz.
daha fazla tartışmak isteyen DM'den gelsin. benim için bu kadarı fazla. haklı çıkmak için domuz gibi kendi pisliklerinde debelenmesini izlemek istemiyorum bu insanların

Hayatımda sizin kadar boş beleş insan görmedim.Hala ısrarla önerinizi yazmıyorsunuz. Yok çünkü.
Milyonlarca depremzede şu an bu şartlarda yaşıyorlar. Çadırlarda yaşayan insanlar onursuz mu?? Özel alanı yok diye ???

Depremzedelerin yerleştirildiği yurtlarda bir diğer depremzede kadınların ırzına mı geçecek? Olmayan paraları mı çalınacak? Gece uyurken organları mı alınacak? Göçük altından çıkmış yan odadaki insan çocukları mı kaçıracak?
Onurla gururla ne ilgisi var? İnsanlar pijamalarıyla beş kuruşsuz evsiz kaldı, anasız babasız kardeşsiz eşsiz kaldı, elbetteki eldeki imkanlar dahilinde hayatlarını devam ettirmeye çalışacaklar, neye gurur yapacaklar şuan? Yurtta, otelde, akrabalarının eşin dostun evinde konteynerde çadırda kalınca gurursuz mu oluyorlar
Senin aracın ne

siz gerçekten dediklerimden bunu mu çıkarıdnız? gerçekten?
siz topluma karışıyor ve çocuk yetiştiriyorsunuz bi de

siz gerçekten depremzede olmak hakkında hiçbir şey bilmeden konuşuyorsunuz.

siz gerçekten dediklerimden bunu mu çıkarıdnız? gerçekten?
siz topluma karışıyor ve çocuk yetiştiriyorsunuz bi de
Sizi ciddiye alıp cevap verende kabahat. Nato kafa nato mermer.
Sağlıklı insan olarak algılamıyorum sizi artık.

Cooook teşekkürler

Çok zor tutuyorum kendimi az kaldı patlayacam
Hayal mayal edemiyorsun anca konuyu saptırıyorsun, Gölcük teydin dimi kaç şehir yok oldu Gölcük te? Hava kaç dereceydi? Kaç ev yıkıldı? Kaç yol çöktü ulaşım durdu? Erzak ve insani yardım kaynaklarına ulaşım kaç saatti? Depremden sonra kaç saat içinde kurtarma ekipleri asker Kızılay bölgeye geldi?
Neyle neyi kıyaslıyorsun önce şu aklını bir kullan korkma ölmezsin bir düşün ondan sonra konuş
Bizim çözümümüzü beğenmiyorsan fikir ver, fikir yok
Evini ver, vizesi yok
Hayal edemeyeceğin bir felaket bu, ben gölcükteydim
Muhalefetten başka birşey yapabiliyor musun?

Kadına soğukta açıkta aç tuvaletsiz telef olmasın diye sığınabileceği ısınacağı karnını doyuracağı banyo-tuvalet ihtiyacını giderebileceği, insanlardan ve hayvanlardan korunabileceği bir seçenek sunuyoruz, bu mu sadaka? Bu mu saygısızlık? Ne yapalım kredi çekip ev alıp tapusunu mu verelim?
Senin zihniyetine göre yurtta kalacağına onuruyla ölsün sokaklarda, bu mu?
Onurlu insan her şekilde dimdik ayakta durur, ailesini hayatta tutmak için her imkanı kullanır, evlatları da ana babasıyla gurur duyar
Bu insanlar yüz karartıcı suçlardan sürgün edilmedi o yüzden sokakta kalmadı, afet oldu afet, bu günlerin yarınları var, kimliklerine kavuşacaklar, banka hesaplarına ulaşacaklar, işleri evleri arabaları paraları herşeyleri tekrar olacak. Ezilip utanılacak birşey yok çünkü bu bir afet
Kimse onların ihtiyaçlarını görmezden gelmiyor senden başka, onların öncelikli ihtiyacı olabilecek en iyi şekilde hayatta kalmak, öncelikli ihtiyaçlarını karşılamak. Gurur vurgusu yaparak onları eziyorsun
Onların ihtiyaçları için çözümün ne?
Hemen özel alana kavuşmaları için çözümün ne?
Enkaz altında olanlar, ölü bedenleri sokaklarda olanlar, sakat kalanlar hasta kalanlar, ilaçsız aç susuz soğukta tuvaletsiz ve kimsesiz kalanlar için en gururlu çözümün ne?

Kavga edin diye açmadım konuyu zor durumdayım diye actim

Konu sahibi iki kisilik kyk yurduna bile yerleşeniz esinizle en azindan bi süre dinlenirsiniz.Tüp bebek yapmissiniz.Alti aile birarada kalmaktan iyidir.Bu kadar soylediler yapmaya baslamalari gerek ama yoksa ögrenciyi de ,depremzedeyi de ayri magdur edecekler sanırim.Biz ne yazsak boş ,baglanti numarasi paylasan arkadas en dogrusunu yapti.Umarim tez sonuc cikar.

Senin zihniyetine göre yurtta kalacağına onuruyla ölsün sokaklarda, bu mu?
kendinizi haklı çıkarmak için yapmayacağınız şey yok değil mi? sırf haklı olmak için nasıl çarpıtabiliyorsunuz?
ayrıca danışan hanım, Mersin'de. MERSİN'DE

“Ben depremzedeyim, bana ev var mı” ile olmaz bu işler. Hırsızlıklar, deprem dolandırıcılıkları bize gösterdi ki bir kısım insanımızın suyu çıkmış, dolandırıcılık riski çok büyük.

Eğer gerçekten depremzede iseniz, gidip afaddan sizi yazlık bölgelerdeki otellerden birine yerleştirmesini isteyebilirsiniz. Bu şekilde yerleştirilen tanıdıklarım var.

Yaw sen konuş sen
Hadi kurtar bu aileyi
Hadi yap önerini yol göster özel alan imkanı sun
Hadi
Sen ne biliyorsun anlat
hah al, mutlı musun?
sen haklı çıkmak istiyorsun; yardım etmek değil. sen siyaseten haklı çıkmak istiyorsun. ahlaken çok yanlış bu

kendinizi haklı çıkarmak için yapmayacağınız şey yok değil mi? sırf haklı olmak için nasıl çarpıtabiliyorsunuz?
ayrıca danışan hanım, Mersin'de. MERSİN'DE
Mersin’de Kızkalesi manzaralı havuzlu villada dimi Uludağ da kayak yapmaktan sıkılıp oraya geçti

hah al, mutlı musun?

sen haklı çıkmak istiyorsun; yardım etmek değil. sen siyaseten haklı çıkmak istiyorsun. ahlaken çok yanlış bu
Hangi siyaset? Neredeyse her mesajımda devletin yetersizliğine vurgu var. Ne uyduracağını şaşırdın artık yeter ya
Ben mutlu değilim niye olayım kafan mı güzel senin ya, hah al eee neyi alayım?
Ben haklıyım zaten istediğin yerini yırtabilirsin hiç farketmez ben haklıyım, ben yardım önerimi sundum böylece ahlaklı duyarlı vicdanlı bir yaklaşımda bulunmuş oldum, peki sen? Ben on kere sordum diğer arkadaşlar keza sordu bizimki yanlışsa senin doğru çözümün ne bu aileye nasıl kurtaracaksın onları yok mu cevap hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…