- 21 Nisan 2021
- 354
- 1.289
- 63
Şu an bence çözümünüz kyk yurtları veya oteller.Anladım çok teşekkürler burda evleri olanlar var boş rica ediyoruz vermiyorlar ne diyeyim halimizi bı görseler
Çok geçmiş olsunDeprem bölgesinden Mersin'e ailemle sığındık şuan bı evde 6 aile yasiyoz bize burda kalacak yer için yardımcı olcak biri varmi
At izi it izine karışmış durumda kizlar bazı ev sahipleri hakli olarak vermek istemiyorlar bos ev var 2 3 tane hir mi hırsız mi diyor vermedi. Birini yerleştirdik dayandı döşendi sabaha toplanıp tüydü . Kah yardımlar kah ev konusu olsun devlet ve bilindik kuruluşlar tarafından yapılması taraftarıyım.. devlet veya bilindik kuruluşlarda imkan ne ise onu sunuyor zaten . Bi yandan fırsatçılar bi yandan gerçek madur rabbim gerçek madura kol kanat olsun .
benim arkadaşımın da evi yıkıldı iki çocukda var kaç defa aradım gelin bizde kalın istediğiniz kadar dedim hala da diyorum ama onlar misafirhanede kalmayı tercih etti kimine başkasının yanında kalmak ağır gelir herkesin tercihi
abla ben bir numaraya ulastim ..ama kazene yazdim ne uapalim diye ..kazen abi gorurse netlestirelimÇok geçmiş olsunMersin’de hiç tanıdığım yok, olsa hemen irtibata geçerdik.
Öncelikle afetzede hak sahipliği başvurusu yaptınız mı bilmiyorum, başvuru yaparsanız iyi olur.
Size AFAD Mersin numarasını yazayım orayı arayın sizi daha uygun bir yere yerleştirirler inşaallah
Mersin İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü
0324 341 54 25
Valla hiçbirimiz anlamadık bence hanımefendi, hepimiz mi anlayişsiziz, herkes şu an bildiğini öneriyor, fikir fikirden üstündür, herkesin tepesi üstünde zaten, germeyin insanları!ben şimdi size ne kadar anlatsam da anlayacak gibi görünmüyorsunuz :)
Deprem bölgesinden Mersin'e ailemle sığındık şuan bı evde 6 aile yasiyoz bize burda kalacak yer için yardımcı olcak biri varmi
yurtlar aile konaklaması için planlanmış yerler değildir. 10-12 kişilik odalar var ve birçok öğrenci yurdunda da tuvalet ile banyo katın ortak kullanımına aittir. siz de aileniz ile öyle bir ortamda yaşamazdınız.
Valla hiçbirimiz anlamadık bence hanımefendi, hepimiz mi anlayişsiziz, herkes şu an bildiğini öneriyor, fikir fikirden üstündür, herkesin tepesi üstünde zaten, germeyin insanları!
Allah size yaşatmasın bizler deprem öncesine kadar İşi düzeni yuvası olan insanlardık 50Ne yapalım başka? Ev mi alalım villa mı yaptıralım?
Her türlü çok çirkin, çok avam bir kadın olduğunuzu düşünüyorum, bunu ben değil yazdığınız cümleler söylüyor, sizin kendi kelimeleriniz!depremzedeler için yazmadım zaten onu. tartışmayı sürdürmeye hevesliler için yazdım. çarpıtmayınız
Allah yardımcınız olsunAllah size yaşatmasın bizler deprem öncesine kadar İşi düzeni yuvası olan insanlardık 50
Sanıye bizi bu hale getirdi hepimiz çaresiz çocuklu ınsanlarız biraz daha duyarlı olmanız yeterli kendinizi bizim yerimize koyun bi sabah uyanıyorsunuz memleketimiz yok arkadaşlarımız sevdiklerimiz ailemiz yok ciğerimiz yanıyor anlayın sadece
Her türlü çok çirkin dediğim şey, yazdığınız domuz örneği kim için söylenirse söylensin çok çirkin anlamında..Her türlü çok çirkin, çok avam bir kadın olduğunuzu düşünüyorum, bunu ben değil yazdığınız cümleler söylüyor, sizin kendi kelimeleriniz!
Şu an "mal da yalan mülk de yalan" boyutu yaşanıyor, vah ki vah benim canım vatanımın güzel insanlarıYurtlarda 4 kişilik Aileler, içinde banyosu lavabosu tuvaleti odalarda kalıyorlar.
Öte yandan şu an insanların aniden evleri barları gitti pek çok depremzede ile muhatabım 4 duvarı kapalı sağlam bir yer olsun başka bir şey istemeyiz boyutundalar. Hem de bunu diyen insanlar maddi olarak normalde çok iyi iken bir anda ev, iş, araba ne varsa bir sallantıyla giden kişiler. Bazı durumları çok oturduğunuz yerden konuşuyoruz.
kadıncağız zaten başka ailelerle yaşadığı hayattan "ayrı ev"e geçmek istiyor ve siz de yurt öneriyorsunuz
Yanlisiniz var. Yurtlarda odalar 12 kisilik falan degil. Ben kalirken 8di. Şu an 4 kisilik odalar cogunlukla. Ve sadece aileye veriliyor. Toplu kalinmiyor.yurtlar aile konaklaması için planlanmış yerler değildir. 10-12 kişilik odalar var ve birçok öğrenci yurdunda da tuvalet ile banyo katın ortak kullanımına aittir. siz de aileniz ile öyle bir ortamda yaşamazdınız.
Ay ne kadar tuhaf birisin. Derdine cozum arayan bir depremzedenin konusunu isgal ettin resmen.depremzedeler için yazmadım zaten onu. tartışmayı sürdürmeye hevesliler için yazdım. çarpıtmayınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?