DEPREMZEDEYİZ LÜTFEN YARDİM

Anladım çok teşekkürler burda evleri olanlar var boş rica ediyoruz vermiyorlar ne diyeyim halimizi bı görseler
Şu an bence çözümünüz kyk yurtları veya oteller.
Bir sürü kişi çeşitli irtibat numaraları yazdı. Mutlaka birinden biri cevap verecektir. Şu an bence kişilerden ricacı olmayın. Herkesin durumu şu an çok karışık. Benim bir yakınım da şu anda istanbulda oturuyor. Artvin merkezde evi var. Ama kimseye veremiyor. Allah korusun bir İstanbul depremi olursa oraya kaçacağım diyor. Çok korkuyor mecbur ev boş duruyor ne olur ne olmaz diye. İnsanlar her ihtimali hesaplıyor kızamıyorum. Herkes beklemede. Belki o boş evi olanlar fay hattı olan şehirde oturanlar. Olası durumda mersin'e boş evine geçecek olabilir. İnsanlar şu an ihtimalin ihtimalini bile düşünüyor. Şu an bende olsam kyk yurduna giderdim. Orada sürecin belli olmasını beklerdim. Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda devlet evleri yapar da oturmaya başlarsınız. Allah yardımcınız olsun.

At izi it izine karışmış durumda kizlar bazı ev sahipleri hakli olarak vermek istemiyorlar bos ev var 2 3 tane hir mi hırsız mi diyor vermedi. Birini yerleştirdik dayandı döşendi sabaha toplanıp tüydü . Kah yardımlar kah ev konusu olsun devlet ve bilindik kuruluşlar tarafından yapılması taraftarıyım.. devlet veya bilindik kuruluşlarda imkan ne ise onu sunuyor zaten . Bi yandan fırsatçılar bi yandan gerçek madur rabbim gerçek madura kol kanat olsun .

Deprem bölgesinden Mersin'e ailemle sığındık şuan bı evde 6 aile yasiyoz bize burda kalacak yer için yardımcı olcak biri varmi
Çok geçmiş olsun Mersin’de hiç tanıdığım yok, olsa hemen irtibata geçerdik.
Öncelikle afetzede hak sahipliği başvurusu yaptınız mı bilmiyorum, başvuru yaparsanız iyi olur.

Size AFAD Mersin numarasını yazayım orayı arayın sizi daha uygun bir yere yerleştirirler inşaallah

Mersin İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü
0324 341 54 25

Eşimin çalıştığı otelde oda talep edilmişti ama il turizm Müdürlüğü biz evrak göndereceğiz sakin kimseyi almayın demişti. Dün biri gelmiş ikametgah yakın bir il çıkmış birde evrak isteyince yaygara yapmışlar ağlama sizlama evraktan kastım beyan bile yeterli
Sonuç adamlar tatil peşinde çıktı
Bundan sonra çok dikkat edilmesi gerekiyor mağdur olanın sesi çok çıkmıyor cunku

eminim birçoğumuz evini açtı, ben de birkaç arkadaşımı çağırdım ama insanların sadece kendileri depremzede değil, yakınları da depremzede hep beraber gelmeye çekiniyorlar, sevdiklerini geride bırakıp gitmek de istemiyorlar Biraz orada biraz burada nereye kadar diyorlar, kendi düzenlerini kurmak istiyorlar, böyle konuşunca hepsine hak veriyorum.

abla ben bir numaraya ulastim ..ama kazene yazdim ne uapalim diye ..kazen abi gorurse netlestirelim

Izmirde Hilton otel depremzede vatandaslarimiz icin açılacakmış.
Gidebileceginiz her ilin belediyelerini ya da belediye baskanlarinin sayfalarina goz atin derim. Hemen hemen her yer yardim icin elinden geleni yapmaya calisiyir. Yukarida bir arkadas belirtmis, yinr Izmirde bir kira bir yuva uygulamasi var. Sizin icin baglanti bırakıyorum linkten basvuru yapabilirsiniz
Bir Kira Bir Yuva – Bir Kira Bir Yuva

Deprem bölgesinden Mersin'e ailemle sığındık şuan bı evde 6 aile yasiyoz bize burda kalacak yer için yardımcı olcak biri varmi

Çok geçmiş olsun. Sizin durumunuzda olan birçok aile aşağıya linkini bıraktığım instagram hesaplarına durumlarını mesaj atıyorlar. İnşallah size birileri yardımcı olabilir bu şekilde. Aşağıda bıraktığım kişiler ev ve iş arayan depremzedeler için paylaşım yapıyorlar.

Yurtlarda 4 kişilik Aileler, içinde banyosu lavabosu tuvaleti odalarda kalıyorlar.
Öte yandan şu an insanların aniden evleri barları gitti pek çok depremzede ile muhatabım 4 duvarı kapalı sağlam bir yer olsun başka bir şey istemeyiz boyutundalar. Hem de bunu diyen insanlar maddi olarak normalde çok iyi iken bir anda ev, iş, araba ne varsa bir sallantıyla giden kişiler. Bazı durumları çok oturduğunuz yerden konuşuyoruz.

Valla hiçbirimiz anlamadık bence hanımefendi, hepimiz mi anlayişsiziz, herkes şu an bildiğini öneriyor, fikir fikirden üstündür, herkesin tepesi üstünde zaten, germeyin insanları!

İsminde bile köylü olarak insanları sınıflandıran birisinden çok şey beklememek lazım sanırım.

Ne yapalım başka? Ev mi alalım villa mı yaptıralım?
Allah size yaşatmasın bizler deprem öncesine kadar İşi düzeni yuvası olan insanlardık 50
Sanıye bizi bu hale getirdi hepimiz çaresiz çocuklu ınsanlarız biraz daha duyarlı olmanız yeterli kendinizi bizim yerimize koyun bi sabah uyanıyorsunuz memleketimiz yok arkadaşlarımız sevdiklerimiz ailemiz yok ciğerimiz yanıyor anlayın sadece

depremzedeler için yazmadım zaten onu. tartışmayı sürdürmeye hevesliler için yazdım. çarpıtmayınız
Her türlü çok çirkin, çok avam bir kadın olduğunuzu düşünüyorum, bunu ben değil yazdığınız cümleler söylüyor, sizin kendi kelimeleriniz!

Allah yardımcınız olsun Sizi anlıyoruz, bu insan gücünün yönetebileceği/engel olabileceği bir süreç değil, zaman herseyin ilacı demekten daha fazlasını yapabilsem keşke

Her türlü çok çirkin, çok avam bir kadın olduğunuzu düşünüyorum, bunu ben değil yazdığınız cümleler söylüyor, sizin kendi kelimeleriniz!
Her türlü çok çirkin dediğim şey, yazdığınız domuz örneği kim için söylenirse söylensin çok çirkin anlamında..

Şu an "mal da yalan mülk de yalan" boyutu yaşanıyor, vah ki vah benim canım vatanımın güzel insanları Zaman sarsın yaralarınızı

kadıncağız zaten başka ailelerle yaşadığı hayattan "ayrı ev"e geçmek istiyor ve siz de yurt öneriyorsunuz
Yanlisiniz var. Yurtlarda odalar 12 kisilik falan degil. Ben kalirken 8di. Şu an 4 kisilik odalar cogunlukla. Ve sadece aileye veriliyor. Toplu kalinmiyor.

depremzedeler için yazmadım zaten onu. tartışmayı sürdürmeye hevesliler için yazdım. çarpıtmayınız
Ay ne kadar tuhaf birisin. Derdine cozum arayan bir depremzedenin konusunu isgal ettin resmen.
Yurtlar da senin bildigin gibi degil.
Bilmiyosan sus be kadın.

Öncelikle geçmiş olsun. Umuyorum ki tez zamanda toparlanır ve evladınızı da sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Şöyle bir site görmüştüm. Evlerini açanlar ilan vermiş. Bazı koşullar sunmuşlar. İlanlarda yazıyor.

Ayrıca KYK'ların hepsi koğuş gibi değil. Gayet de bazı yurtlardaki odalar iki kişilik ve her odada banyo ve tuvalet var.

Bazı illerdeki otellerin kapasitesi dolmuş. Tanıdığım depremzedeler açıkta kaldı bu yüzden.

Merhaba

Bursa’da 300 adet ev 1 seneliğine kiralanmış

Ulaşmak isterseniz numarasını yazabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…