Öncelikle geçmiş olsun. Umuyorum ki tez zamanda toparlanır ve evladınızı da sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Şöyle bir site görmüştüm. Evlerini açanlar ilan vermiş. Bazı koşullar sunmuşlar. İlanlarda yazıyor.
Ayrıca KYK'ların hepsi koğuş gibi değil. Gayet de bazı yurtlardaki odalar iki kişilik ve her odada banyo ve tuvalet var.
Bazı illerdeki otellerin kapasitesi dolmuş. Tanıdığım depremzedeler açıkta kaldı bu yüzden.
Aynen öyle. Diğer konu başlıklarında evimi açtım vs diye yazan birçok kişi vardı. Muhtemelen ondan kaynaklı bu kişiler yine varsa diye yazdı.bu arkadaşın sorduğu soruya cevaben beni belediyelere yurtlara yönlendirin demek değil 2 . bbir evi olan geniş evi olan varsa bana yardımcı olabilir mi budur sorunun cevabı yoksa o bizden daha iyi biliyor belediyeyi yurdu biri derse ben kiranı öderim sana ev tutarım yada evimde misafir ederim fazla evim vr buyur hanımefendinin isteği yerine gelmiş olur
sIze kimse kufur etmemis insanlar tartisabilir ama siz insanlara kufur ediyorsunuz. Cok terbiyesiz birisiniz iyiki ulkeyi terk etmissiniz bir kisi bir kisidir. Agziniz cok bozuk ki cogunun musluman oldugu bir toplumda bu kelime insanlara kullanilmaz. Agziniz bozuk kalbiniz kotu. Herkes gibi bende diyorum haksizsiniz. Konu sizin konunuz degil ayrica ulkede bile yasamiyorsunuz. Dış kapinin mandali gibi biseysiniz yani yorum bile yapmaniza gerek yoktu.depremzedeler için yazmadım zaten onu. tartışmayı sürdürmeye hevesliler için yazdım. çarpıtmayınız
Siz iyimisiniz ya neyin kafasını yaşıyorsunuz? İnsanlar kapıda sokakta kalmış ne gururu Allah aşkına? Şaka gibi…siz gerçekten dediklerimden bunu mu çıkarıdnız? gerçekten?
siz topluma karışıyor ve çocuk yetiştiriyorsunuz bi de
Her felakette halk yardıma koştuğu için millet artık eleştirisinide halka yapar oldu korkarım depreminde sebebi halk derler nerde bu halkNe yapalım başka? Ev mi alalım villa mı yaptıralım?
Çadırda yaşayan kaç insan var onlar gurursuz mukendinizi haklı çıkarmak için yapmayacağınız şey yok değil mi? sırf haklı olmak için nasıl çarpıtabiliyorsunuz?
ayrıca danışan hanım, Mersin'de. MERSİN'DE
neden olmuyor hani yardim ediyorlardi cok sasirdimYok giitik ama olmadi
Banlanmışsın umarım çooook uzun bir süre geri dönmezsin. Hadi senin hiçbir şeyden haberin yok da senin şu yorumlarını beğenenlere ne demeli?yurtlar aile konaklaması için planlanmış yerler değildir. 10-12 kişilik odalar var ve birçok öğrenci yurdunda da tuvalet ile banyo katın ortak kullanımına aittir. siz de aileniz ile öyle bir ortamda yaşamazdınız.
Ne yaptınız?Cooook teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?