hamileliğinin ilk zamanlarında nasıldı eşinin tepkisi??depresyondayım...duygularım çok karışık gelgitler yaşıyorum doğumuma çok az bi süre kala yaşadığım sıkıntılar çok yordu beni..
eşimle hamileliğimden beri çok iyi giden mutluluğumz bozuldu..kaç zamandır benim soğuk davranşlarım ve üstüne gereksiz bi tartışma bizi bi haftadır çık maza soktu.çok kötüyüz..ben bu haldeyken bana böyle davranmasını kabul edemiyrom.bu işin sonu ne olacak bilemiyorm
biraz destek istiyorum
çok iyiydik anlayışlı bambaşka biri olmuştu ama şimdi yine eskiye döndük birden dayanamaz gelirdi şimdi inada mı bindirdi nedir anlamadım bebeğim etkileniyor kasılmamlarım başladı
Aranızda büyük küçük tartışmalar olabilir. Ama siz süregelen soğukluğunuzdan bahsediyorsunuz. Siz o soğukluğu devam ettirdiğiniz için eşiniz de sinirlenmeye başlamış olmasın?çok basit tarışma kaç zamandır süregelen soğukluğum sonrasında bunu niye buraya koydun niye böyle yaptın gibi çok basit laflardan sinirlenen bir koca ve devamında da benim yaptığım haklı olarak küskünlük
gerçekten mi üzüldüm sana yok şiddeti hiç olmadı ama çok iyiyken şimdi neden böyle anlamıyorum
evet haklı olabilirsinizAranızda büyük küçük tartışmalar olabilir. Ama siz süregelen soğukluğunuzdan bahsediyorsunuz. Siz o soğukluğu devam ettirdiğiniz için eşiniz de sinirlenmeye başlamış olmasın?
yok herşey yolundaydı şimdi bu uzaması can sıkıcıerkekler evlenmeyi isterler evlenme teklifi ederler deli gibi hayal kurarlar ama evlilik hazırlıkları olduğunda bi tuaf davranırlar neden erkeklerde olurmuş evlilik öncesi depresyon bu ilk çocuğunuz ise belki baba olma korkusu sarmıştır sana yansıtıyordur.mesela ben hamile kalmayı çok istiyordum eşimde aynen öyle ama hamile olduğumu duyduğumda bi tuaf oldum sanki başka bir boyuta geçiyormuş gibi eşimde öyleydi.kaç yıllık evlisiniz?
evet kafasına takılmış bişeyler bencede ama ne bilmiyorum evet ilk bebeğimiz kasılmalarım çok arttı korkuyorum bişey olacak diye...kavgalarınız ufak tefek şeyler yüzündense takma bu kadar belki onunda takılanlar vardır ilk bebeğiniz mi
hatalı olduğu için o gelsin istiyorum bide bu durumda çok hasssaım böyle bi zmanda anlamsı lazım beni küçük bi çocuk gibi olmazki böyleBelli ki kendine göre onunda sorunları var, zaten streslisiniz yani şöyle daha ılımlı yumuşak bir şekilde kendisine sıkıntınızı dile getirdiniz mi ? Neden öyle yaptığını .Yani küseceğinize konuşmayı deneyin hem sizi rahatlatır hem problemin kaynağına inersiniz.Belkide sizinde farkında olmadan yaptığınız hatalarınız vardır,olabilir .Bu nedenle etkiye tepki gösteriyordur.
evet kafasına takılmış bişeyler bencede ama ne bilmiyorum evet ilk bebeğimiz kasılmalarım çok arttı korkuyorum bişey olacak diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?