- 4 Aralık 2015
- 190
- 171
- 18
Git bi önce sarıl, göğsüne yat da sonra sen bana bunları bunları yaptın diye azarlarsınhatalı olduğu için o gelsin istiyorum bide bu durumda çok hasssaım böyle bi zmanda anlamsı lazım beni küçük bi çocuk gibi olmazki böyle
doğru söylüyorsunuz ama onun bizi bu kadar üzmesine hakkı yok hatasını anlayıp bu zor zamanımda yanımda olmalıGit bi önce sarıl, göğsüne yat da sonra sen bana bunları bunları yaptın diye azarlarsınbu dönem korkularını en yakınındakiyle paylaş ondan destek al.. hormonların şaha kalktığı bi dönem olabilir tabi ki ama yürek senin yüreğin üzme kendini barışmak bu kadar zor olmamalı..
muhtemelen babalık heyecanı gelecek olan sorumlulukar vs hele bide doğum yakınsaevet kafasına takılmış bişeyler bencede ama ne bilmiyorum evet ilk bebeğimiz kasılmalarım çok arttı korkuyorum bişey olacak diye...
hatalı olduğu için o gelsin istiyorum bide bu durumda çok hasssaım böyle bi zmanda anlamsı lazım beni küçük bi çocuk gibi olmazki böyle
evet çok yakın inadıını kırması lazımmuhtemelen babalık heyecanı gelecek olan sorumlulukar vs hele bide doğum yakınsa
Tabi ki doğum yapacak olan sensin ama bu ikinizin zor zamanı hamilelikte hep kadının psikolojisinden bahsederler ama erkeklerin de durumu hiç kolay değil.. velhasıl uzatmak da tatlıya bağlamak da insanın elinde..doğru söylüyorsunuz ama onun bizi bu kadar üzmesine hakkı yok hatasını anlayıp bu zor zamanımda yanımda olmalı
hayır çok anlayışlı iyiydi ne oldu böyle anlamıyorumSizi çok iyi anlıyorum ama kendinizi böyle bir döneme girdiniz diye size illaki hassas davranacak olayına bağlamayın.
Eşiniz demek ki hassaslık tan yoksun anlamıyor !!!sizde diretip aksini yaparsanız üzerine giderseniz işte sizde bu şekilde üzülen taraf oluyorsunuz.
evet ama hamilelikte çok yol katetmiştikyanlış anlamayın ama sizin zaten çok mutlu çok düzgün giden bir evliliğiniz yok muş
eski konularınıza baktım, eşinizden ve eşinizin ailesinden sürekli şikayet etmiş ve ne kadar mutsuz olduğunuzu, hatta bir konunuzda karşılıklı boşanma kararı aldığınızı yazmışsınız.
sanki herşey en baştan beri çok iyiydi de, bugün aranız bozulmuş gibi anlatmışsınız
demekki siz hamile kalınca, o mutlulukla bişeyler düzelmeye başlamış ama derinlerde sorunlar çözülmeden duruyorsa, o zaman da böyle yerli yersiz tekrar ortaya çıkabiliyorevet ama hamilelikte çok yol katetmiştik
ben moral iistiyorum birzdemekki siz hamile kalınca, o mutlulukla bişeyler düzelmeye başlamış ama derinlerde sorunlar çözülmeden duruyorsa, o zaman da böyle yerli yersiz tekrar ortaya çıkabiliyor
kendime adıma konuşayım, eşimle ve ailesiyle bu denli önemli sorunlarım varsa çocuk düşünmezdimben moral iistiyorum birz
tşk ederimkendime adıma konuşayım, eşimle ve ailesiyle bu denli önemli sorunlarım varsa çocuk düşünmezdim
inşallah bir an önce düzelir herşeytşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?