• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdi,kederi bırak geyiğe ak :)

O noktaları unutmayacaktı (kusum-küsüm):KK48:
Sizi de yaktı kendini de :KK70:
ya onun fake konu olmadıgı belliydi ama cidden durduramadım kendimi.Kadına da uzuldum kendıyle asla alay etmedım ama kuşa takıldım ben:KK70:

hacı bildiğin gibi senden naber?
o sonda konusu beni deli etti ya diğer mevzularda haklı olabilir ama insan bir yerine bir şey girince nereye girdiğini hissetmez mi bilmez mi? üstelik hakaret etmesini iyi biliyor forumu daha ilk günden öğrenmiş ama kend vucudundan haberi yok:KK53:
forumca iyi ogrettiler,kadin sittimsene unutamaz artik:KK53:

ya onun fake konu olmadıgı belliydi ama cidden durduramadım kendimi.Kadına da uzuldum kendıyle asla alay etmedım ama kuşa takıldım ben:KK70:

Olsun olsun iyi oldu güldük eğlendik.Arada lazım böyle :KK48:

hersey iyi guzel,hepiniz hakkiyla baninizi yedinizde:KK53: ben niye kendi konumda banlandim onu anlamadim,birde konu kapatilmamais tamamen sitwden kaldirilmis:KK45:
senın konunu bir üye sürekli kibliyordu hacı şu içkiyle ilgili olanı. Ne derdi vardı anlamadım her içki yazdıgınd kib mesajı gönderiyordu:KK53: oft.de görünüyor ya artık kibleyenler

senın konunu bir üye sürekli kibliyordu hacı şu içkiyle ilgili olanı. Ne derdi vardı anlamadım her içki yazdıgınd kib mesajı gönderiyordu:KK53: oft.de görünüyor ya artık kibleyenler
bilgece'dir kesin.:KK53: onun bonzaili konusundan benimki kat kat iyiydi be:KK45:

Oft de kibleyenler gorunuyomuu biri beni aydinlatsin please:KK69:

Ya o puhaca bizim fetibör dimi kesin aynı uye onlar.

peki ben neden gormuyorum ki:110:
ya sen şimdi kiblenecek bir mesaj bul kible aynı anda akısa bak görürsün. dikkat etmememıssındır. Şu sonda konusunda kible mesela hakaret ettiği yorumu.

Back
X