• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdi,kederi bırak geyiğe ak :)

1.60 canım ama kalçama gidiyo yediğim,bacaklarımın üstü kalın.Üst hiç yok.:KK30::KK53:
aynen ya benim de öyle :KK48: kalcam ve bacaklarım alıyor en cok, belim de biraz fark etti . Ama olsun ya kadının kalçalısı iyidir :KK53:

tualim ben de yeni moda elbise gibi gelinlikleri sevmiyorum. Gelinlik dediğin kabarık olur dimi:KK53: ama cok incili cincili şeyler sevmiyorum prenses model ve hafif sade iyidir:KK55:
Aynen öyle ya gelinlik dediğin kabarık olur semim kesinlikle:KK14:Sade ama şık olmalı görüşündeyim bende..

Daha doğrusu böyle yazmayacaktım gelinlikçim iyiydi ismini hatırlayamadığım için sitesini söyleyemiyorum İst. isen gidip bakabilirsin diyecektim eksik olmuş neyse bugünlük idare edin :KK48::KK48::KK48:
İstanbul çok uzak bana:KK53:

ahahah karıstırsan da olur kuzu semim demek belim demek:KK60:
Dimi ama aklım bi milyon ya karışmasın da nolsun,açmışlar tercihleri teee cehennemin diplerinde olan okullar,çalışmazsan olmuyor çalışsan olmuyor aman ne bileyim öyle bişey işte:KK53:

Back
X