Bu yapısal bişey yani bende öyleyim engel olamayız ki bu duruma duygusaliz herseye şırıl şırıl ağlayabilen bir insanım buda bizim rahatlama şeklimizMerabalar hanımlar.
Benim şöyle bir derdim var. Aşırı duygusalım göz yaşlarımı kontrol edemiyorum. En ufak bir şeyde şırıl şırıl ağlıyorum. Tutamıyorum yani kendimi. Asıl sorunda sinirlenince ağlamam. Birşeye canım sıkılınca hemen içim kaynıyor gözlerimden yaş boşanıyor konuşamıyorum ifade edemiyorum kendimi , yada ağlayarak birşeyler anlatmaya çalışıyorum. Artık bu durum çok canımı sıkıyor.Normalde epeyce sosyal , kendini ifade eden , sohbeti sevilen biriyim lakin birisine sinirlenince kırılınca yada birisi beni üzünce a diyorum ağlamaya başlıyorum.Aranızda böyle bir sorunu olupta çözüme kavuşturmuş olan vardır diye sormak istedim. Bunun tedavisi var mıdır acaba ?
Yillar olmustur aglamayaliNe güzel iyi ki ağlamak var ağlayamayan insanlar bana tuhaf geliyor.. Ben bir ağlarım Allah sular seller
Bu yapısal bişey yani bende öyleyim engel olamayız ki bu duruma duygusaliz herseye şırıl şırıl ağlayabilen bir insanım buda bizim rahatlama şeklimiz
Sakinleştikten sonra konuşabilirsiniz.
Zamanla kendini tutmayi ogreniyorsun. Ama aglamakta güzeldir..
Ne güzel iyi ki ağlamak var ağlayamayan insanlar bana tuhaf geliyor.. Ben bir ağlarım Allah sular seller
Ağlayın yani ne var bunda ben de öyleyim o kadar ki sağdan aglayıp soldan siliyorum şipşak:) şaka maka değil şu anda bir şeye duygulandım gözyaşımı silip yazdım bunu da.. Ne demişler ağla açılırsın
Ağlamam çok güzel gerçekten ama brnm sıkıntı sinirlenince ağlamam konuşamamam haklılığımı dile getiremememYillar olmustur aglamayali
Sinirle cok kotu bir soz soylemektense sonra dusunup konusmak daha iyidir zaten. Ben ozellikle esimle kavgalarimizda cok ağlardim. Laf soylemeye calisir soyleyemezdim. Artik o konusuyo konusuyo sadece dinliyorum, kulagimda sevdigim bir muzik calarmiş gibi. O durulunca ben basliyorum soylemeye. Boylelikle o aglama hisside gelmiyor. Cunku siyledikleri sozler canımı acitmiyor. O sakinleşince ben dusunup konusuyorum ona soylencek soz birakmiyorum. Hee illa aglicaksam gizli ağlıyorum onun gozunun onunde degilAğlamam çok güzel gerçekten ama brnm sıkıntı sinirlenince ağlamam konuşamamam haklılığımı dile getirememem
Ben varım gale almayarak bosvererek başardım deliliğe vurdum sinir mi ettiler güldüm geçtim özellikle işimde haksızlık yaptılar alışkın olmayınca zoruma gidiyodu ve ağlıyordum istemsiz baktım olmuyor amaan sende canım dedim güldüm geçtim bu olmamış mı dediler nasip dedim güldüm geçtim baktım bir yokladım kendimi artık aglamiyorum çok şükürMerabalar hanımlar.
Benim şöyle bir derdim var. Aşırı duygusalım göz yaşlarımı kontrol edemiyorum. En ufak bir şeyde şırıl şırıl ağlıyorum. Tutamıyorum yani kendimi. Asıl sorunda sinirlenince ağlamam. Birşeye canım sıkılınca hemen içim kaynıyor gözlerimden yaş boşanıyor konuşamıyorum ifade edemiyorum kendimi , yada ağlayarak birşeyler anlatmaya çalışıyorum. Artık bu durum çok canımı sıkıyor.Normalde epeyce sosyal , kendini ifade eden , sohbeti sevilen biriyim lakin birisine sinirlenince kırılınca yada birisi beni üzünce a diyorum ağlamaya başlıyorum.Aranızda böyle bir sorunu olupta çözüme kavuşturmuş olan vardır diye sormak istedim. Bunun tedavisi var mıdır acaba ?
Yay burcu musunyani nasıl geçti bilmiyorum.
çok zırıl zırıl bir tiptim.
lise sondan beri ağladığım sayılıdır.
ama bir tek ağlama konusunda degil, genel olarak duygularımı saklamayı öğrendim.
sinirden kudursamda sakin görünürüm.
üzülsem belli etmem.
bozulsam saklarım.
kendini tutamadığım bir laf sokma huyum vardı, onu da kontrol altında tutuyorum.
bildiğiniz aydınlanma yaşamışım ama nasıl bilmiyorum
Burcunuz ne acabaMerabalar hanımlar.
İnşallah :))ne yazmışsan aynısı bende de var lütfen bir çözüm bulabilirsen bana da haber ver
BaşakBurcunuz ne acaba
EvetYay burcu musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?