- Konu Sahibi BULUTOLSAM
-
ah canım inşallah inşallah. valla benide sağdan bile solluyolar. napayım. şimdilik bu kadarını yapabiliyorum. tek isteğim kısa zamanda alışmak ama gerçekten zor geçen bir dönem bu ya
İnşallah canım.. atlatacaksın merak etme. bir de bir önerim daha var. arabaya her binmende dua oku. arabada bi dua-cevşen bulundur. çok faydasını görürsün. ben inan ilk başlarda çok şey atlattım o acemilikle. Allah koruyor insanı.
canım besmele çekmeden oturmuyorum zaten direksiyonun başına. içimden de dua okuyum bari sık sık. bir tanede cevşenim vardı. onu da hemen bugün arabaya asıyorum. allahım inşallah içime bi rahatlama verir.
Amin canım inşallahhh. Dualarım seninle...
mrb kızlar ben okul çıkışı haftasonu annemelere gideceğim giderken inşaşal arabayı ben sürmeyi düşünoyrm gelişmeleri pazartesi aktarırrım:)
canım ıstersen ıyı bır kurs hocasından ozel ders al
yırmı saat felan ders evreneler oluyor o senın sıkıntını bıraz alır
sonra kucuk mesafelerle baslar ılerletırsın olmazmı
10 gunde araba kullanmayı sokersın dıyorlardı arkadaslar bana
ayy canım ya ben 2000 yılıydı ilk arabamı aldığımda ilk abim öğretmeye çalıştı ağlayarak arabayı onlara bırakıp eve döndüm varan 1:)
sona rahmetli babam el attı duruma yine yürüyerek eve döndüm varan 2:)
sona teyzemin kocası öğretmeye çabalıyo, ben en sağ şeritteyim nerdeyse 10 km falan öle gidiyorum
düşün yani:) karşı yoldan bi tır geliyo dün gibi hatırlıyorum arabayı durdurdum direksiyona sarıldım ağlamaya başladım :))varan 3
aynı hafta oldu bunlar arabayı satmayı falan düşündüm sona neyse benden küçük bir çocuk vardı işyerinde o dedi mint ablacım ben öğreteyim sana saolsun sanayi sitesinde öğrendim neden başarılı oldum ondan korkmuyordum çünkü ve bana kızmıyodu şunu yap bunu yap diye ..
Vitesi 3'e attığımda seviniyodum trafik akmayınca kızıyodum ya tam üçüncü vitese geçmişim ne duruyonuz diye :) ve ilk kazamı yapana kadar üstümdeki tutukluk devam etti , şimdi sorunsuz kullanıyorum ve seviyorum araba kullanmayı ...
Hala dar yerlere park yapma zorluğu çekiyorum çünkü kendimi vermiyorum öğrenmeye çabalamıyorum istesem geri geri bile giderim :))) şaka bi yana bi süreç işi araba kullanmak ve asla yakın akrabayla hallolacak bişiy değil , hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin ...
yaa ben bu haftasonu kullanamadm annemlerdeydm
annemlere giderken de araba tuttu
öyle kullanamadm
eşim haftaiçi evin etrafında kendikendine dene dedi geri vites çalışaım diorum bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?