- 4 Aralık 2015
- 9.882
- 23.463
- 348
- Konu Sahibi HerSey_Guzel_Olucak
-
Ben banannemi bile gordumKizlar ben cok kotuyum.her gun olmasada iki gunde bir mutlaka cinsel iceriki ruyalar goruyorum artik uyumaktan bile korkuyorum.inan cok igrenc bir durum.Ve bu benim tum gunumu etkiliyor.Ruyadan cok morelsiz uyanoyorum gunum oyle basliyor oyle bitiyor ve kimseyede soyleyemiyorum boyle boyle diye.Dualarda okuyub uyuyorum yine igrenc ruyalar.neden boyle acaba cokmu buyuk gunah isledim.Nereye yazacagmi kime soyleyecegimi bilemedim.basina gelen varmi?kurtula bilirmiyim acaba.Evliyim.cinsellik dusunerek uyumuyorum bunuda belirtiyim.Farkli yorumlar geldi.hepinize tesekkur ederim arkadaslar ama ben qaliba derdimi anlaatamdim.cinselligi ayip olarak gormuyorum nede boyle dusunub uyumuyorum ve beni rahatsiz eden kisim cinsellik gormem degil cinselligi yasadigim kisiler.icinde sik sik karsilasdigim cok sevdigim akrabalarim var.arada kadinla goruyorum cinsellik ve tanimadigim kislerde var.bu yuzden rahatsizim ben
Nasıl bi insansın sen ya :))Neydi tecavuz kacinilmazsa zevk almaya bak :) dermisim:)))
Takma cok taktigin icin goruyosundur artmistir en azindan
Bunu iyi mi anliim kotu mu :)))Nasıl bi insansın sen ya :))
E komik tabi. Neden cinselliğe karşı bu kadar negatifsin? Ben çok meraklıyım ama görmüyorum rüya falan. Şansa bak ya...rüyamda bile görmüyorum. Belki de sen rüyadaki cinsellikten değil de pozisyondan rahatsız oldun. İzninle gülmek istiyorum.bana komik geliyor puu haa ha hakomikmi?
Rüyanizda babanizla, abinizle ya da amcanizla bir ilişki yaşadığınızı görseniz yine böyle gülebilecek misiniz? ..E komik tabi. Neden cinselliğe karşı bu kadar negatifsin? Ben çok meraklıyım ama görmüyorum rüya falan. Şansa bak ya...rüyamda bile görmüyorum. Belki de sen rüyadaki cinsellikten değil de pozisyondan rahatsız oldun. İzninle gülmek istiyorum.bana komik geliyor puu haa ha ha
Iyyy öyle bir durum mu var. Kötü o zaman.Rüyanizda babanizla, abinizle ya da amcanizla bir ilişki yaşadığınızı görseniz yine böyle gülebilecek misiniz? ..
Evet çok kötü bir durum. İnsan kendini iğrenç hissediyor ve utanıyor sanki gerçek gibiIyyy öyle bir durum mu var. Kötü o zaman.
Bezen eşimle de görüyorum bu hoşuma gidiyor ama en yakın akrabalarımla görmek beni büyük bı utanca bahşediyor ve bazı arkadaşlar demis ya hani konu sahibine eşinle yeterli birliktelik yaşamıyor musun alakası yok yani bu tamamıyla farklı bişey ve insanı çok olumsuz etkiliyor
Allah razı olsun ağzına sağlıkBurda bu konuyu acan kiza iyi bishey,zevk al,dushuncelerin ruyava giriyor,sen istiyorsun ve farkli cvb verenlere bu sualim....
Siz olumune sevdiyiniz kishiyle evlisiniz cinsel ilishkinzde mukemmel ama gelki ruyada sheytan size bir oyun oynuyor bashqa adamlarla kadinlarla cinsel ilishkili ruyalar goruyorsunuz siz zevk alirmisiniz?bu sizin isteyinze gore olmuyor ama sabah kalkdiginizda kocanizin yuzune bakin utanc hissi gelmezmi size??????ne guzel ruya diib gununuzu sevinclemi gecirirsiniz?bunlari yapiyorsaniz benim artik size sozum yokinsan psikolojisi bozula bilir kafaya takdikca daha sik sik gore bilir nolmush bu kadar can yakici yorumlar yapiyorsunuz empati yapmayi oyrenin biraz
haklisin.. ben takildim zaten.. akraba kismina hic deginmiyorim zaten.. ben omrumde bi kac defa olmustur bu ruya olayi.. erkekler icin daha normal birsey biliosunuz.. bu kadar cok olsaydi ve bu derecede rahatsiz edici olsaydi solugu psikologta alirdim herhlde kk da degil.Burda bu konuyu acan kiza iyi bishey,zevk al,dushuncelerin ruyava giriyor,sen istiyorsun ve farkli cvb verenlere bu sualim....
Siz olumune sevdiyiniz kishiyle evlisiniz cinsel ilishkinzde mukemmel ama gelki ruyada sheytan size bir oyun oynuyor bashqa adamlarla kadinlarla cinsel ilishkili ruyalar goruyorsunuz siz zevk alirmisiniz?bu sizin isteyinze gore olmuyor ama sabah kalkdiginizda kocanizin yuzune bakin utanc hissi gelmezmi size??????ne guzel ruya diib gununuzu sevinclemi gecirirsiniz?bunlari yapiyorsaniz benim artik size sozum yokinsan psikolojisi bozula bilir kafaya takdikca daha sik sik gore bilir nolmush bu kadar can yakici yorumlar yapiyorsunuz empati yapmayi oyrenin biraz
Ne zaman geçti pekiHamile misiniz? Hamileyken bana da çok olurdu, iğrenirdim artık.
Cok tesekkur ederim.cok guzel yorum yapmissiniz..yok ya hic konusmadim bu pat diye konusulacak bir konuda deyil cok zor.Allah yardim eder insallahKadin ruyamda sevdigim akrabalarimla bile bile birlikte oluyoru bu beni bitiriyor yazmis kac sefer. Hala dalga gecip zevkine bak diye yazanlar var. Bu daha da mise bulandirici. Yazik ne hale geldik. Konu sahibi Allah yardimcin olsun. Bir uzmandan yardim almak en iyisi. Kocanin bu durumdan haberi var mi? Beraber bir cozum arayin, destek olur size. Zaten cok yipranmissiniz.
O bence yeni evliliyin psikolojisi bendede olurdu gecdi soradan kendiliyinden bende her gece degilde hafta 1-2kez gorurdum haklisin insanin kendi isteyiyle olmuyor ama yinede utanirdim benhaklisin.. ben takildim zaten.. akraba kismina hic deginmiyorim zaten.. ben omrumde bi kac defa olmustur bu ruya olayi.. erkekler icin daha normal birsey biliosunuz.. bu kadar cok olsaydi ve bu derecede rahatsiz edici olsaydi solugu psikologta alirdim herhlde kk da degil.
Ayrica esime sirilsiklam asikta olsam sucluluk hissetmezdim cunku isteyerek yaptigin birsey degil.. desemki aksam dusunerek yattin o kisiyi gordun:) ole birsey yoksa bu kdr sucluluk gereksiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?