Derdim cinsel ruyalarim

Ruyalariniz sizin fantezileriniz degil.Bunu aklinizdqn cikartin.Artik oyle bir hal aldikki okudugumuz igrenc bir taciz haberi bile bilincaltimiza isliyor.Ruyamizda da gun yuzune cikiyor.

Canim hamileysen yada östrojen iceren ilaclar kullanıyorsan,yatarkende kafana takiyorsan gormen normaldir:)bu bir rüya elinde olan birsey değil takılma çok

Gercek hayatta istedigin tatmini bulamiyorsan
Bunlar bilinc altina yerlesmis dusuncelerdir
Sen farkina bile varmazsin ama beynin işler, kodlar herseyi
Cinsel icerikli ruyadan rahatsiz olan ve morali bozulan kisi bence iliskide de rahat degildir.
Cunku cinselligi "kotu" birsey olarak goruyordur.
Bence terapi almalisin bu konuda.

Aynen dediğin gibi kardeşim ben de çok yakın akrabalarımla ailemden birileriyle kendimi goruyordum uyanınca sanki gerçekten yapmış gibi bir utanç ve moral bozukluğu oluyordu. Bunlar şeytanın vesveseleri kafamı meşgul edecek yoğun işler buldum kurtuldum şükürler olsun inşallah sen de kurtulursun

sadece bilinç altı, tatmin olmama olarak değerlendirmemek lazım.
etrafımızda olan olaylarda etkiliyor rüyalarımızı.
bir olay vardı adam kızına 4 sene düzenli tecavüz etmiş en son kız hamile kalınca ortaya çıkmıştı. çok üzülmüştüm kızın hali günlerce aklımdan çıkmamıştı. sonra bir gece rüyamda babamla sevişiyordum uyandığımda kusacaktım nerdeyse.
sizin birde sürekliymiş anladım ben sizi iğrenç bir his. destek alın mutlaka.

Benim bi arkadaşta böyleydi 3harflilerden oluyomuş musallat olmuşlar muska yaptırmıştı zor bi durum

Rüyalarımda işkence görüyorum taşla gözlerimi oyuyorlar, üstüme beton döküyorlar vs. cinsellik yine iyiymiş en azından baş ağrısıyla uyanmazsın

Taciz haberlerinin etkisi banada oluyor bazen. Herkesi potansiyel tacizci görüyorum.
Allah muhafaza eşim başkasının çocuğunu sevince falan acaba çocuğun ailesi yanlış anlıyormudur diye düşünüyorum keza kendim severkende..
Resmen insanı lendinden şüphe duyduru
Takacak bir durum değil sabah banyonu yap hayatına devam et.
Aynen bende öyle görüyordum herkeste olan birşey demekki

Bezen eşimle de görüyorum bu hoşuma gidiyor ama en yakın akrabalarımla görmek beni büyük bı utanca bahşediyor ve bazı arkadaşlar demis ya hani konu sahibine eşinle yeterli birliktelik yaşamıyor musun alakası yok yani bu tamamıyla farklı bişey ve insanı çok olumsuz etkiliyor

Psikolojiye git, mutlaka altında yatan bir sebep vardır. Ben cinsel tatminin yeterince olmadığını düşünüyorum.
Bir de çok suçluluk duyup kafaya takıyorsan bilinç altına yerleşip ayni ruyanin tekrarlaması normal.

Utanıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…