- 11 Şubat 2020
- 632
- 936
- 23
- Konu Sahibi Ajsgeidnwk
-
Hahahah canımmmFarklı bir döngü önereyim O zaman sabah müge anlı öğlen gelinim mutfakta akşam zuhal topalben özellikle zuhal topal izlerken çok eğleniyorum virüs mirüs gelmiyor aklıma
Doya doya moda ardından yemekteyiz başlıyor hemen sonra iki haber bakıp tekrar survivor izlemek için aynı kanalHahahah canımmmgelinim mutfakta sarmiyor artik 2 bucuk yil oldu siradan olmaya basladi zuhali zar zor acip izledim
Best of yapmışlar cazgır kaynanaları toplamışlar valla bu hafta zevkli geçerHahahah canımmmgelinim mutfakta sarmiyor artik 2 bucuk yil oldu siradan olmaya basladi zuhali zar zor acip izledim
Cok haklisiniz spor yapiyordum evde ip dambil falan bu sefer de grip mirip bela oldu esime kizima bana bide icimden gelmiyor korona korona Allah tan yarin ise gidicekte istedigim gibi kizimla cizgi film izlicem aksama kadar hihoyttEğleneceğiniz aktiviteler bulabilirseniz haberden daha çekici olacağından rahata erersiniz. Stres kimisini yemekten uzaklaştırır kimini ise yemeye zorlar. Oturup kalmaz hareket ederseniz yedikleriniz de sizinle kalmaz.
Kiz bugun biri cig eti sardi bi yesil biseye kadin yediBest of yapmışlar cazgır kaynanaları toplamışlar valla bu hafta zevkli geçer
Dikkatimi tlc cekiyor dr now falan isin tuhaf yani birseyler yiyerek izliyom bideDoya doya moda ardından yemekteyiz başlıyor hemen sonra iki haber bakıp tekrar survivor izlemek için aynı kanalbu döngü daha iyi, hem doya doya moda çok yemek yemişlerin yarıştığı bir moda programı
Hahaha bendensin canim gel sarilalimVallahi ve tillahi evdeyken aklima gelen tek sey sirada ne yesem .... ne var ne yoksa yedim. Bugun hava almak icin kosmaya ciktim sonra aciktim 2 paket cikolata acip yedim ustune
Offkizlarr selam napiyorsunuz. Malum virustu koronaydi evdeyiz esimde evde gunluk rutin aynen soyle sabah kalk kahvalti et cocugu yedir evi topla oglen dogru kizi yedir yemezse hemen sen ye kalan isleri hallet aksam yemegi yap ye topla kizi yedir meyvesi cayi neyse iste derdim bu aralar kisir dongu gibi yemek yemek
Bir de benim bey sag olsun sabah haberlerini acaarrr korona, virus, disari cikma yasagi gelecek mi ? Kac kisi enfekte oldu ne oldu ne bitti Diyorum ki; arkadasim degistir bikkinlik geldi her han olecekmisim gibi yasiyom bune bu ne yedikce yiyom yedikce yiyom zaten bizde koronadan gideriz bari yiyek icek yav degistir su kanali
Sizde benim gibimisiniz zaten bide ailemiz soguk alginligi almis yorgunum bitkinim ye ic yat temizlik yap sabah korona aksam korona imdaattt
Ayyy yesil cay en sevdigim ama anne sutunu etkiliyor diye icemiyorum biraz da gevsekligim o yizden galiba emzirme donemim bitene kadsr yiyip icicem sutten onemlk degi kizimin sutu olsun icsin. Bitince diyet+spor yapicam diyorumSaglıklı yemeye gayret edin. Mesela hindi füme,domates,peynir,zeytin,tuzsuz ekmek. Tatlı niyetine elma üzerine sekersiz fistik ezmesi,yulaf topları.Haslanmış yumurta,çig fındık-badem vs.. Ne kadar yedigimizden cok ne yedigimiz önemli aslında. Çay yerine de yesil cay.
Zumba yapiyor dum ama saldim gundemdeki olaylar vs ama frenlemem lazim planlarim var boyle yemeye devam edersem hayallerime planlarima daha zor ulasicam yada ulasamayacagimEvde kalmaya ilk basladigimda ayni sorundan muzdariptim... Sonra hem stokladigim yemek tukenmesin hem de kilo almayayim diye dusuk karbonhidratli aralikli oruc duzenine gectim. 8 saat icinde iki ogun yiyorum. Bazen bir ogun atistirma + 1 ana ogun. Kalan saatlerde ful cay/ bitki cayi iciyorum. Cocuklarla zor olabilir ama yine de onlar yesin siz yemeyin. Bir de ev icinde temizlik, YouTube'dan Leslie ve Zumba yaparak aktif kalmaya calisiyorum. Daha iyi hissediyorum bu sekilde. Siz de bugunden itibaren bunlari uygulamaya gecirebilirsiniz bence.
Anne sütünü etkiledigini nereden duydunuz ki ? Burada defalarca yazildi anne sütünün cok yemek icmekle hicbir alakasi yok diye. Sadece su etkiliyor cogaltiyor dendi. Lütfen asilsiz bilgilere itibar etmeyinAyyy yesil cay en sevdigim ama anne sutunu etkiliyor diye icemiyorum biraz da gevsekligim o yizden galiba emzirme donemim bitene kadsr yiyip icicem sutten onemlk degi kizimin sutu olsun icsin. Bitince diyet+spor yapicam diyorum
Yesil cayinAnne sütünü etkiledigini nereden duydunuz ki ? Burada defalarca yazildi anne sütünün cok yemek icmekle hicbir alakasi yok diye. Sadece su etkiliyor cogaltiyor dendi. Lütfen asilsiz bilgilere itibar etmeyindiyetisyenlerle görüsün
Vallahi ve tillahi evdeyken aklima gelen tek sey sirada ne yesem .... ne var ne yoksa yedim. Bugun hava almak icin kosmaya ciktim sonra aciktim 2 paket cikolata acip yedim ustune
Offkizlarr selam napiyorsunuz. Malum virustu koronaydi evdeyiz esimde evde gunluk rutin aynen soyle sabah kalk kahvalti et cocugu yedir evi topla oglen dogru kizi yedir yemezse hemen sen ye kalan isleri hallet aksam yemegi yap ye topla kizi yedir meyvesi cayi neyse iste derdim bu aralar kisir dongu gibi yemek yemek
Bir de benim bey sag olsun sabah haberlerini acaarrr korona, virus, disari cikma yasagi gelecek mi ? Kac kisi enfekte oldu ne oldu ne bitti Diyorum ki; arkadasim degistir bikkinlik geldi her han olecekmisim gibi yasiyom bune bu ne yedikce yiyom yedikce yiyom zaten bizde koronadan gideriz bari yiyek icek yav degistir su kanali
Sizde benim gibimisiniz zaten bide ailemiz soguk alginligi almis yorgunum bitkinim ye ic yat temizlik yap sabah korona aksam korona imdaattt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?