- 11 Şubat 2020
- 632
- 936
- 23
- Konu Sahibi Ajsgeidnwk
-
Hahaha boreekk diye uzatanlar genellikle sey diyor bööğğrekkAy gülmekten öldüm cok hoşsunuz cidden bizim evde de durum aynı. Sabah korona akşam korona. Ancak türker bey koranaaa diyor onu napacazbide uzatarak söylüyor böreeek der gibi
benim eşim normalde de evde yani evde çalışıyor ve ben hamileyim sizce hangimizin durumu daha vahim? Bide yetinmiyor yabancı kanalları açıyor trump in konuşmalarını falan
Az evel bende hem hamilelik açlığı hem sıkıntı ton balıklı makarna yedim vallahi. Üşenmedim yaptim. Bu gidişat iyi değil cidden.
Hahahahah ayy hahahahahKorona korona tabiiki kor orana buranaya mideye koyacak ev hapsinde yada başka başka başka işte 85 milyonluk nufusla girdik evlere seneye 100 milyonla cikacagiz bu gidisle sen daha yemek diyorsun
Ne guzel bende hic degilse bi patik yapabilseydim kizima yapaedimBende örgü örüp can sıkıntımı gidermeye çalışıyorumyoksa hep mutlaktayım
Uğraşacak bir şey bulmak şart yoksa bu evden çıkmama günlerinde kilolar alıp başını gidecekNe guzel bende hic degilse bi patik yapabilseydim kizima yapaedim
Ben ben seni de gorucem taze anne hele bi istah acilan doneme gir sen
Kahve tarifleri için teşekkürlerBen de öküz gibi yiyorum. Sırf bu ne yesem sıkıntımı bastırmak için son markete gidişimde birsürü içecek yapmalık şey aldım kendime değişiklik olsun diye. Sabah kalkıp portakal greyfurt suyu sıkıyorum. Öğlenden önce nescafenin türk kahveli olanından içiyorum. Öğleden sonra kendime değişik soğuk kahveler üretiyorum. Akşam yemeğinden sonra ayvalı ıhlamur gece yatmadan öncede lavantalı gece çayı. Bunlar bir tık bastırıyor benim madem evdeyim mutfağa gidip birşeyler pişireyim kendimi karbonhidrata boğayım arzumu.
Denemek isterseniz 2 tane çok başarılı soğuk kahve tarifi keşfettim yazayım hatta.
İlki filtre kahve ya da süzülmüş türk kahvesine süt ve pekmez ekliyorsunuz. İsteğe göre buz ya da sıcak da tüketebilirsiniz. Efsane birşey oluyor.
İkincisi süzülmüş türk kahvesine portakal kabuğu rendesi ve buz ekleyip çalkalıyorsunuz. Kullanıyorsanız biraz viski de ilave edebilirsiniz içine. Tadı nefis oluyor.
Bogazim aciyorr sicak su iviyom neredeyseekonu başlığına ithafen yazıyorum su için midenizi doldurur işe yarar belki
Yeşil çaylar meyve çaylarıda iyi olurBogazim aciyorr sicak su iviyom neredeysee
Marketleri kimlerin yağmaladığı belli oldu.Böyle yemelere devam edilirse, ciddi kıtlık çıkacak
Kiz valla normal gunlerde de cok yiyordum fazla bisey almadik eveMarketleri kimlerin yağmaladığı belli oldu.Böyle yemelere devam edilirse, ciddi kıtlık çıkacak
Bir de akşam 5, bilemedin 6 dan sonra yemesek vücud iç temizlik yapacak aslında. Bağışıklığımız da güçlenecek. Hele bisküvi, çikolata makarnaya yüklenmek acayip yalnış.Ya cok dogru aslinda saka bi yana ben de stoklarimi hemen bitirmemek icin yemeyi azaltmaya calisiyorum. Fazla disari cikmamak icin bir de bir sey bulamayiz korkusu. Ne kadar gercekci bilmiyorum ama valla yemeyi azaltmamin en onemli sebeplerinden biri bu oldu. (Bir de yasadigim yerde normal zamanda bile yemek alisverisi sorun).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?