- 11 Şubat 2020
- 632
- 936
- 23
- Konu Sahibi Ajsgeidnwk
-
Nasil mantikli bisey bu aklima yazdimBugün arkadaş whatsapp grubuna yazdılar evde de maske takmayı öneriyorum, böylece gidip gelip tıkınmayı önleriz diye. Denemek isterseniz maske takın
Beni de alın aranıza beni de beni deeOffkizlarr selam napiyorsunuz. Malum virustu koronaydi evdeyiz esimde evde gunluk rutin aynen soyle sabah kalk kahvalti et cocugu yedir evi topla oglen dogru kizi yedir yemezse hemen sen ye kalan isleri hallet aksam yemegi yap ye topla kizi yedir meyvesi cayi neyse iste derdim bu aralar kisir dongu gibi yemek yemek
Bir de benim bey sag olsun sabah haberlerini acaarrr korona, virus, disari cikma yasagi gelecek mi ? Kac kisi enfekte oldu ne oldu ne bitti Diyorum ki; arkadasim degistir bikkinlik geldi her han olecekmisim gibi yasiyom bune bu ne yedikce yiyom yedikce yiyom zaten bizde koronadan gideriz bari yiyek icek yav degistir su kanali
Sizde benim gibimisiniz zaten bide ailemiz soguk alginligi almis yorgunum bitkinim ye ic yat temizlik yap sabah korona aksam korona imdaattt
Gel gel sevimli muallimecim demekki bizi boyle etkiledi benim koca yok evde bugun bi guzel temizlik yaptim aksam yemegimi hazirladim sildim elbiseleri katladim ohh keyfim yerine geldi bugun yedigim sey ise kremali tavuk corbasi bir kase ve su evdekilerde etkiliyor sanirimBeni de alın aranıza beni de beni deeGün aşırı yeni bir pasta tarifi deniyorum kremalar çikolatalı soslar huhuuu kendim 55 kiloyu hiç görmedim bu güne kadar ama sanırım karantina bittiğinde yuvarlanarak gideceğim her yere
Bir de akşam 5, bilemedin 6 dan sonra yemesek vücud iç temizlik yapacak aslında. Bağışıklığımız da güçlenecek. Hele bisküvi, çikolata makarnaya yüklenmek acayip yalnış.
Markete gitmek bizim buralarda çok can sıkıcı oldu. Ben de mecbur kalmasam hiç uğramak istemiyorum. İnsanlar çok acayip maskeler takıyor, sanki nükleer bir savaş var gibi, ürkmemek elde değil. Bir de bakıyorsun herşey yağmalanmış. Zeytinyağı bulamadım mesela, kimsenin normalde yüzüne bakmadığı karabuğday yoktu
Evet evdekiler çok etkiliyor haklısın, bugün ne pasta yapıyorsun çayın yanında diye diye beni de tatlıcı başı yaptılar iyiceGel gel sevimli muallimecim demekki bizi boyle etkiledi benim koca yok evde bugun bi guzel temizlik yaptim aksam yemegimi hazirladim sildim elbiseleri katladim ohh keyfim yerine geldi bugun yedigim sey ise kremali tavuk corbasi bir kase ve su evdekilerde etkiliyor sanirim
Denerim canim benimkide ceviz kirip ezmis bunu al keke kat islak bisey yap islak kek mi aglayan pasta mi diyom fark etmez diyorEvet evdekiler çok etkiliyor haklısın, bugün ne pasta yapıyorsun çayın yanında diye diye beni de tatlıcı başı yaptılar iyicesabah kahvaltıda içtiğim şekersiz adaçayı benim iştahımı baya azaltıyor deneyebilirsiniz sizde
Böylee ıslak ıslak ama heryeri ıslak kek tarifin varsa bende alırım bir türlü sosunu ayarlayamadımDenerim canim benimkide ceviz kirip ezmis bunu al keke kat islak bisey yap islak kek mi aglayan pasta mi diyom fark etmez diyormuallimeciiimm konunda gekisme var mi varsa senin sayfana damlayayim
Gel birtanem gel kurban olsan sana aglak pastaBöylee ıslak ıslak ama heryeri ıslak kek tarifin varsa bende alırım bir türlü sosunu ayarlayamadımyok kuzucuğum bıraktığınız gibiyim sadece oğluyla bir selfie atmıştı geçtiğimiz günlerde o kadar Bak hatırlatıp beni duygulandırdın hemmmen yaptığın ağlak pastadan bir dilim bende istiyorum
aa Ruanda mı, çok ilginç. Az yiyorsunuz ama öz yiyorsunuz gibi geldi. Sizin yedikleriniz bizim hormonlu sebzeler gibi değildir. Şifa olsun inşallah. Umarım stoklarınız bitmeden yeniden sağlıklı alışverişler yaparsınız. Şekerden, boş karbonhidrattan uzak durduktan sonra bir sıkıntı olmaz inşallah. Bende de 1 kilo hurma falan var şu an. En kötü günde 3-5 hurma yerim diye düşünüyorum.Ya kesinlikle. Ben 98 kilodan yeni 79a dustum. Tabi hala beden kitle endeksim obezite sinirinda kendimi pek kontrol edebilme yetenegim hala cok zayif... Intermittent fasting bu konuda cok super yardimci oluyor. Hem bagisikligi da asiri iyi guclendiriyor.
Ben ruanda'da bir koydeyim, burda zaten yedigim seyler avokado, yumurta, lahana, yesil fasulye, patlican, bazen kuru fasulye. Baska bisey yok. Haftada iki kere pazar kuruluyordu ordan sebze alabiliyordum simdi de pazar kapandi kucuk dukkanlar var sadece yumurta yok sebze yok sadece kuru fasulye buldum. Sehirden onceden yogurt peynir sebze ton baligi almis buzluga atmistim simdi sehirlerarasi yolculuk da yasaklandi plan yapiyorum bugun ne yesem de stogum bitmese diye. Aslinda iyi bisey bu sayede rejimime uyucam biraz en azindan :)
Yaa canım benim sevgilerimi gönderiyorum sanaGel birtanem gel kurban olsan sana aglak pastauzulme daha neler yasar neler goruruz hemen ozelden mesaj atiyorum tarifi
Hahaha euro d de basladi yaprak dokumu en sevdigimYoutube dan yaprak dökümü ac 1.bölümden basla. Gerçi ben onu izlerken de biseyler yiyorum hep
Su evet sut yapiyor canim sukur sut var emzirme isi bitince spor salonuna yazilacagim ve sıkı bi diyet uygulayacagim sadece kilo vermek icin vermeyecegim tartida dusuk cikar sonuc sporsuz ama vucut sporda yapilan 2 3 saatli spor gibi calismaz aslinda biraz da onun verdigi rahatlikla yiyorum nede olsa yine spor ve diyetle veririm diye sallamiyorum ama dikkat etmek lazim tabiBizde de kimse yemez. Yemeyenle daha zor inanin. Sadece yediklerinizin nitelikli olmasina dikkat edin yeterli. Bol su icerseniz hem surekli acikmazsiniz hem de bebeginize sut olur
Valla ben yapamadim o dediginizi. Cocuk buyuduce onunla daha fazla zaman gecirmek zorunda kaliyor insan. Sonra da ise geri dondum yine kaldi spor falan hak getireSu evet sut yapiyor canim sukur sut var emzirme isi bitince spor salonuna yazilacagim ve sıkı bi diyet uygulayacagim sadece kilo vermek icin vermeyecegim tartida dusuk cikar sonuc sporsuz ama vucut sporda yapilan 2 3 saatli spor gibi calismaz aslinda biraz da onun verdigi rahatlikla yiyorum nede olsa yine spor ve diyetle veririm diye sallamiyorum ama dikkat etmek lazim tabi
Ben calismiyom hayatimValla ben yapamadim o dediginizi. Cocuk buyuduce onunla daha fazla zaman gecirmek zorunda kaliyor insan. Sonra da ise geri dondum yine kaldi spor falan hak getire hayaller hayatlar olmayin sonra da benim gibi.
Peki hic calisma planiniz yok mu? Hadi calismasaniz da sosyal olarak bir faaliyettir bir seydir yapmayacak misiniz mesela? Hani anca kapi disari cikmaz bir insansaniz o iki saat sizin olur,yoksa temizligi,yemegi,cocuk etkinligi,kuaforu,manikuru derken sira gelmiyor hic. Ev hanimlari daha sanssiz bu konuda cunku evde hic is bitmiyor cidden.Ben calismiyom hayatimbenim beyin isi erken bitiyor en gec ogleden sonra 2 de evde olmus oluyor o yuzden zaman konusunda sıkınti yok simdiden anlastik 2 saat benim dir zaman gelince
Valla ev hanimiyim esim dagitmadigi surece ev dagilmiyor kizim sadece bi yeri dagitiyor o kadar herseyi yetistiriyorum temizlik yemek kuafor isi sacim boyali degil çok sukur boyayi akitana kadar ve sacimi uzatip kesene kadar tovbe ettim daha surmem diye kas biyik o is bendePeki hic calisma planiniz yok mu? Hadi calismasaniz da sosyal olarak bir faaliyettir bir seydir yapmayacak misiniz mesela? Hani anca kapi disari cikmaz bir insansaniz o iki saat sizin olur,yoksa temizligi,yemegi,cocuk etkinligi,kuaforu,manikuru derken sira gelmiyor hic. Ev hanimlari daha sanssiz bu konuda cunku evde hic is bitmiyor cidden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?