bahane değil bahsi geçen konular. yukarıdan inseniz biraz iyi olacak.
ben kadere inanıyorum. beyaz atlı prense de. ilk gördüğüyle evlenip mutlu olamamış insanların gerçeklikleri beni ilgilendirmiyor. (bahsi geçen siz değilsiniz. tenzih ederek.)
Beyaz atlı prensi bekleyen kadınlar gibi her cinsten at üzerinde gelecek prensesi bekleyen erkek milleti ne oluyor peki?
Bu cümlelerden sonra senin bayan olmadığından kesin eminim...
:enbuyukkk:
hem zaten almanyada yaşıyorsun hemde evlisin...
Türk vatandaşı olduğun bire şüphelii
Tavsiyen ne o zaman .. tüm bekarlar ne yapalım boşo boşuna hayal kurmayın mı demke istiyorsun..
Çok mantıksızca....
Kader alın yazısı olan tüm konularda sen çabalasanda çabalamasan ne yaşayacaksan o olur zaten. Mecburen bekleyeceksin. Evlenmek içi sosyal ortam mı yapacaksın. Bu bir kere olmaz. Ailen eşine dostuna söyleyebilirsin aktarabilirsin ben evlenmeyi düşünüyorum bana uygun birini münasip biri yok mu?
Bunu sormak genelde erkeklere göre dir.
Cesareti olan sorsun.
Ben soramam ...
Hem kimse kimsenin kısmetini elinden alamaz.. Senin kiminle karşılaşman gerkiyorsa istedikleir kadar mani olan olsun yine de olur.
Size karşılaştığım bir olayı anlatayım kısmetle ilgili.... Ben eski işide bir telefon aldım. İşe yeni başladım başka bir meslektaş beni aradı iş görüşmesi için. İşe yeni girdiğim için gidemedim. Ama çok pişman oldum.. Hepde dedim keşke tanışsaydım o işe başlasaydım diye... Aradan senler geçti yine aynı meslekdaşla tanışma olanağı çışmıştı karşıma yine nsaip olmadı tanışamadım...
3 olay çook ama çok enterasandı... Kardeşi ile aynı iş yerinde göreve başladım aa benim ablamda senin meslekdaş dedii. tanıştırayım seni. kısmet işde aaa dedim. Ben daha önce buraya geldim.
Sonra ban atel. açan bayanda oymuş.. Tabi ben çaktırmadım..
Bir başka olayda kendi ayağımla gitmedim bir iş. Adama gelmeyeceğim dedim ama. gazete ilanından aynı ieş tekrar başvurmuşum mecburen gitmek zorunda kaldım...
Yani sen istesende istemesen kısmetinde kiminle evleceksen o seni bir şekilde bulacak..
Bunun için kendinde düzeltmen gereken şeyleri düzeltmen gerekir... hayatında olması gereken olaylar bir akış içerisinde olmadan olmuyor...
O zaman işin gelmedi mantıksız mı olduu...Dediklerin çok mantıksız, ozaman herşeyin kaderindeyse bir ödülde olmaz mükafatta robottan farksız olursun. Herkes kendi kaderini kendi çizer bazen bilerek bazen bilmeyerek. Senin dediğin mantıkla yaklaşırsak olaya ozaman yaşamında anlamı yok.
Arkadaşım sorunlu biri değilse herkesin sosyal ortamı vardır, okuldan arkadaşların, işten arkadaşların, seminerlerden konferanslardan arkadaşların, tatillerden arkadaşların, yazlıklardan, gezilerden, bu arkadaşlarının arkadaşları, derneklerden tanıştığın kişiler, klüplerden tanıştığın kişiler, kurslardan tanıştığın kişiler ve bunların arkadaşları derken sayısız kişi olabiliyor. İnsan doğası gereği sosyal bir varlıktır zaten belirli bir yaşa kadar sosyal çevre edinemediyse birisi bence bir iletişim problemi var demektir. Tabiki de yoktan çevre edinemezsin, ozaman da zaten tanıdığın kişiler olmayacağı gibi tanıyabileceğin kişilerde olmaz. Ayrıca kısmet yoksa kimse elinden almaz.
Umarım hayal kırıklığı ve hüsran yaşamazsın, beklediğini bulursun..
pardon turk vatandasi degilim bu siteye girme hakkim konuya yorum yapma hakkim olmuyormu? :))
..
Vengeance eski evlilikler diyorsun ananelerimizin zamanindan bahsediyorsun
cileyi cekmeyi gorev sayan kadinlari gibda etmen bir kadin olarak cok ilginc.
Kadinlar ozgurlesiyor iyi veya kotu sonucta o "eski kadinlar" azaliyor
azalmalida. Erkeklerin sunmus oldugu ozgurluk kadar ozgur kadinlar
sindirilmis ve ikinci sinif insan pozisiyonuna dusmustur
Ama kendi oz iradesiyle hareket eden kadinlari sevmeyen yine erkeklerdir.
20'sine varmamis kizlarin kac tane flortleri oluyor demissin bir cumlende ama
20'sine varmamis delikanlilarin flort sayisi sirf "erkek" olduklari icin hesaba katilmiyor ve katmiyorsun
katma geregi duymuyorsun
cunku erkek egemenligini savunuyorsun..
buda kadin olarak bana itici geliyor..
kisi vardir 23 yasina kadar iliskiler yasar kisi vardir hic yasamaz ilk ilk tanistigi kisiyle evlenir sanslidir karsisindaki kisi mantiklidir uyumludur evlenirler mutlu olur..
tersi olursada ayrilirlar yada bazilari bile bile ayrilmaz
o yasta evlenip mutlu olan yokmu yani simdi hic? cok vardir bence ..
evlenecegin kisiyi sevmelisin mutlaka sadece mantikla yürümez evlilik
ama herkesin düsüncesi farklidir size göre sig gelen bir düsünce digerine göre normaldir
kisi vardir 23 yasina kadar iliskiler yasar kisi vardir hic yasamaz ilk ilk tanistigi kisiyle evlenir
sanslidir karsisindaki kisi mantiklidir uyumludur evlenirler mutlu olur..
tersi olursada ayrilirlar yada bazilari bile bile ayrilmaz
o yasta evlenip mutlu olan yokmu yani simdi hic? cok vardir bence ..
evlenecegin kisiyi sevmelisin mutlaka sadece mantikla yürümez evlilik
ama herkesin düsüncesi farklidir size göre sig gelen bir düsünce digerine göre normaldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?