- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
ayy şimdi ben de etrafımdaki isimlerle tanınacağım
bir arkadaşın adı Gelengül
bir başka arkadaş bununla tanışınca adını Verengül anlamış
kıza Verengül diyor
ne var anası babası koyarken utanmamış da ben derken mi utanacağım dedim diye de anlatıyordu
sonra yazılı bir yerde kızın adını görünce öğrenmişti doğrusunu
Arkadaşım kızına Sendegül adını koydu.ayy şimdi ben de etrafımdaki isimlerle tanınacağım
bir arkadaşın adı Gelengül
bir başka arkadaş bununla tanışınca adını Verengül anlamış
kıza Verengül diyor
ne var anası babası koyarken utanmamış da ben derken mi utanacağım dedim diye de anlatıyordu
sonra yazılı bir yerde kızın adını görünce öğrenmişti doğrusunu
Eski komşumuzun kocasının adı Gülağa idi. Gülali, Gülahmet de vardı mesela :)Can guzel isim neden degistirmek istedi ki?
Siz cabuk alismissiniz ama bazen bukadar kolay olmayabilir cevrenin yeni isme adapte olmasi, bi de gercekten rahatsizlik duyulan gulunc, sacma, utandiran vs bi isimse komple sildirmek daha mantikli :)
Ben ismimi seviyorum, ama oyle kotu anlamli ya da gulunc bi ismim olsaydi kesinlikle degistirirdim.
Masraf falan hallolur da 30 yasindan sonra cevrene resmi kurumlara ayri ayri yeni ismini bildireceksin bir suru is.Ismimi soylersem taniyan cikabilir o yuzden soyleyemem kusura bakmayin 400 tl adliyeye verilecek onu biliyorum ama ondan sonrasi masraf cikarmi diye merak ediyorum
Arkadaşım kızına Sendegül adını koydu.
Neden koydu anlamadım :)
Bir de İsmigül var. İsmi İsmigül.
Garip işler.
Aňne babanın sacmalamasini cocuk çekiyor iste. Yeni nesil anne babalar da farklı olsun diye çok saçma isim koyuyorlar. O çocuklar da büyüyünce çok alay konusu olacak bence.
Kahkaha atacak birsey yok kusurabakmasin eniste bey.Ya kucuklugumden beri bagdastiramadim bu ismi kendimle en son esimin enistesi duyunca kahkaha atmisti var boyle kendini bilmez terbiyesizler
benim arkadaşının annesin ismi ismi...ayy çocukken böyle derdim ne gülerdim espiri yapıyorum zannederdimArkadaşım kızına Sendegül adını koydu.
Neden koydu anlamadım :)
Bir de İsmigül var. İsmi İsmigül.
Garip işler.
aıle dırek gül ismini verse halbukı bunların hıc bırı yaşanmazdı
su sekılde de oluyor bazen . esımın kuzenının ısmı zeynepmıs ben 5 senedır kıza özge dıyorum tum sulalesı ozge dıyor gecen gun evlendıler memur zeynep dedı nıkah esnasında . hah dedım karısıklık var durun bunlar evlenemez dıye fırlayacak bırı 30 yıllık ozgeye memur zeynep dıyor.
megerse kızın adı gercekden zeynep mıs. esım bıle bılmıyor ozge sanıyor ısmınıgercegı ogrendım. adam ısrarla annesının ısmını koymus gıtmıs kımlıge de yazdırmıs kadın ısrarla karsı cıkmıs ben dogurdum ve kayınvalıdemın ısmıyle asla seslenmem kımse de bu ısımle seslenmeyecek gorursun demıs ogun kadın kızına ozge demıs kımlıkte zeynep ama kımse bunu bılmıyor kadının fendı erkegı yenmıs yanı :)
aslında ısım konusu bır muamma herkes kendı ısmını kendı secebılmelı . insan adıyla yasar cok cok önemlı
kesinlıkle :)valla o annenın elinden öpmek lazım
ne güzel yapmış kızına kendı istediği ismi koymuş ,
zeynepte güzel isim ama her inatta bir murad hesabı
can can daCan guzel isim neden degistirmek istedi ki?
Siz cabuk alismissiniz ama bazen bukadar kolay olmayabilir cevrenin yeni isme adapte olmasi, bi de gercekten rahatsizlik duyulan gulunc, sacma, utandiran vs bi isimse komple sildirmek daha mantikli :)
Ben ismimi seviyorum, ama oyle kotu anlamli ya da gulunc bi ismim olsaydi kesinlikle degistirirdim.
Son 5 yılın popüler isimlerinin çoğu tuhaf bence.şimdi karşı çıkanlar olacak ama son 5 yılın en popüler isimleri arasında derin var.manası nedir .hala tuhafıma gidiyor mesela
tanınır diye yazmıyor.Türkiye'de tek sanırımkonu sahibinin adını ögrenebildinizmi yazdımı acaba merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?