Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar derdim saçları çok bakımlı olanlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Dalin kozmetiği en yüksek şampuanlardan biri. İçeriğinde ki kozmetikten dolayı kızım yeni doğduğunda uzun süre alerjiyle uğraştık.
Muhtemelen içindeki kostik miktarı çocuğunuza zarar vermiştir
Sabun imalatçısı babam şampuan ve sabun imalathanemiz var
Neyin içinde ne var ordan biliyorum :)

Organik sertifikalı şampuanlar nasıl oluyor o zaman kafam karıştı şimdi.

Kızlar beni çatlatmaya geldiniz sanırsam konuya

Ben çözüm arıyorum herkes ne kadar doğal harika saçları olduğundan bahsetmiş

Organik sertifikalı şampuanlar nasıl oluyor o zaman kafam karıştı şimdi.
Belirlenen prosedüre uygun olunca organik etiketini yapistiriyorlar
:)
Babam zeytinyağlı şampuan yaptı
Ne kadar dogal dedim
Zeytinyağlı sabundan daha fazla gliserin içeriyor boyalı saça daha uygun en doğal temizlik saf sabundur dedi
Bu gliserin dediği şey tukettiginiz herşeyden var yumuşaklık sağlar ama saf sabun gibi saflik taşımaz :)
Her doğal sabunda dogal degildir bu arada
Mesela ;
Zeytinyağlı sabun asla yeşil renk olmaz fakat piyasada yeşil renk satılır tüm doğal sabunlar halbuki bej renk olur ve değişik kokar güzel de kokmaz :) ama bı bakıyoruz mis gibi zeytinyağı kokuyor çünkü içinde boya ve esans var

Koyuyorlar içine gliserin hayvan yağı don yağı deriz biz yada pirina yağı koyuyorlar esans boya biraz kostik biraz yağ su al oldu sabun :)

Hatta çoğu firma atık yağ kullanır

Yani sırrı var mı bilmiyorum belki doğal yöntemler denenebilir ama ince telli saçlara yapacak pek bir şey yok galiba :) benim de saçlarım uzun gür ve kalın telli bir de pırasa denilen cinsten dümdüz. Asla düzleştiriye ihtiyaç duymadım. Bence saçların en büyük düşmanı o elektrikli aletler. Düzleştiri,maşa vs.. Daha sağlıklı olması için uzak durmanızı öneririm nacizane :)

İnce telli saç kötü saç değildir. Benim saçımın yapısıda ince telli ama gür olduğu için hoş duruyor öyle kafamada yapışmıyor aksine kuruya dönük normal.. zor yağlanır. Gittiğim her kuaför yapısını çok beğeniyor. Saç gürleştirici kürler var evde kendinde yapabilirsin biraz araştırırsan. Düzenli olarak bakım yaptır. Vakit harcamak gerekiyor biraz...
O kadar vaktim yok diyorsan sana kuru şampuan öneririm git al gratisten sprey şeklinde. Saçın yağlı kafana yapışık istemediğin şekilde olduğunda saçlarını ellerinle ayır diplerine sık ve ellerinde yedir. Hem temiz gösterir hem hacim verir. Kesim günlük çözüm

evet benim de gun gectikce daha cok dalgalaniyor saclarim ama sus soyleme Uyuyan Adamdan Nefret kiskaniyor :))

Genetik kalın telli saçlarım şu anda belime yakın hatta :/ çok çabuk uzuyorlar ve sadece yıkayıp çıkıyorum bi durulanmayan saç kremi sürer tarar kuruturum.
Bi daha ki yıkanmaya kadar hiç birşey yapmam. Hep toplarım aslında ama salık bıraksam gayet düz hoş duran saçlarım var ama darlanıyorum bırakamıyorum

Saçım gür ondan yana sıkıntım yok. Kuru şampuanı uzun süredir kullanıyorum zaten. Saçlarımın dipleri çabuk yağlanıyor uçları kuru. Bakım falan her türlü ürünüm var ama işte yapısını bir türlü düzeltemiyorum. Sabah yaptığım saç tüm gün bozulmadan dursun istiyorum daha bir saat olmadan karman çorman bir saçla karşılaşınca sinirleniyorum

İşte saçlarım böyle.

Özellikle bu kadını yükledim hep siz mi çatlatacaksınız beni

bu benim saçım burda kilicbaliginin saç bakım konusunda paylasmistim
Saçlarım çok ince tellidir
Doğduğumdan beri saf sabun kullanmama rağmen
Ama bakımla dolgun gösteriyorum

Ben 37 yaşındayım canım hatta dahada kalınlaştı sanki saçım :/ 36 dan sonra ne değişti hayatında kesinlikle bir sorun vardır

Eki Görüntüle 2093122 bu benim saçım burda kilicbaliginin saç bakım konusunda paylasmistim
Saçlarım çok ince tellidir
Doğduğumdan beri saf sabun kullanmama rağmen
Ama bakımla dolgun gösteriyorum
Benim asla böyle durmuyor işte uzunken biraz dalgalanıyor. Ama uzun saçı yıkayıp kurutmak da sorun benim için, zamanım yok, bir de sinüzitim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…