- Konu Sahibi greengirll
-
Muhtemelen içindeki kostik miktarı çocuğunuza zarar vermiştirDalin kozmetiği en yüksek şampuanlardan biri. İçeriğinde ki kozmetikten dolayı kızım yeni doğduğunda uzun süre alerjiyle uğraştık.
Organik sertifikalı şampuanlar nasıl oluyor o zaman kafam karıştı şimdi.aslında organik şampuan diye birşey yok
Sampuanlarin organik olması mümkün değil içeriğinden dolayı
En doğal şampuan Dalin gibi bebe sampuanidir onda bile kimyasal dolu
En güzel organik temizleyici halis bildiğiniz saf zeytinyağlı sabun dur oda boyalı saça uygun değil :)
Bebekler için çok güzel organik markalar var onlardan kullanabilirsiniz.Dalin kozmetiği en yüksek şampuanlardan biri. İçeriğinde ki kozmetikten dolayı kızım yeni doğduğunda uzun süre alerjiyle uğraştık.
Kostik denilen madde ne olarak geçiyor içerik listesinde?Muhtemelen içindeki kostik miktarı çocuğunuza zarar vermiştir
Sabun imalatçısı babam şampuan ve sabun imalathanemiz var
Neyin içinde ne var ordan biliyorum :)
Kızlar beni çatlatmaya geldiniz sanırsam konuyaAynı genlere mi sahibiz acaba
Bende kurutma makinesi kullanmam
Kabarmaz ayrıca özel günlerde azıcık köpük süreyim maşa yapmışım gibi durur
Bir de 35 den sonra saçlarımın dalgası arttı ne hikmetse
Belirlenen prosedüre uygun olunca organik etiketini yapistiriyorlarOrganik sertifikalı şampuanlar nasıl oluyor o zaman kafam karıştı şimdi.
evet benim de gun gectikce daha cok dalgalaniyor saclarim ama sus soylemeAynı genlere mi sahibiz acaba
Direk kostik yazabilir yada acid yazar mesela citric asid gibi...Kostik denilen madde ne olarak geçiyor içerik listesinde?
Saçım gür ondan yana sıkıntım yok. Kuru şampuanı uzun süredir kullanıyorum zaten. Saçlarımın dipleri çabuk yağlanıyor uçları kuru. Bakım falan her türlü ürünüm var ama işte yapısını bir türlü düzeltemiyorum. Sabah yaptığım saç tüm gün bozulmadan dursun istiyorum daha bir saat olmadan karman çorman bir saçla karşılaşınca sinirleniyorumİnce telli saç kötü saç değildir. Benim saçımın yapısıda ince telli ama gür olduğu için hoş duruyor öyle kafamada yapışmıyor aksine kuruya dönük normal.. zor yağlanır. Gittiğim her kuaför yapısını çok beğeniyor. Saç gürleştirici kürler var evde kendinde yapabilirsin biraz araştırırsan. Düzenli olarak bakım yaptır. Vakit harcamak gerekiyor biraz...
O kadar vaktim yok diyorsan sana kuru şampuan öneririm git al gratisten sprey şeklinde. Saçın yağlı kafana yapışık istemediğin şekilde olduğunda saçlarını ellerinle ayır diplerine sık ve ellerinde yedir. Hem temiz gösterir hem hacim verir. Kesim günlük çözüm
Şimdi kafam iyice karıştı:) Sitrik asit limondan elde edilen bir madde değil mi?Direk kostik yazabilir yada acid yazar mesela citric asid gibi...
İşte saçlarım böyle.
Özellikle bu kadını yükledim hep siz mi çatlatacaksınız beni
Evet canım yaklaşık 6 sene önceydi zaten sonrasında onlardan kullandık sürekliBebekler için çok güzel organik markalar var onlardan kullanabilirsiniz.
Aynı genlere mi sahibiz acaba
Ben 37 yaşındayım canım hatta dahada kalınlaştı sanki saçım :/ 36 dan sonra ne değişti hayatında kesinlikle bir sorun vardırben de öyleydim
yaşın kaç bu arada
benim saclarım 36 yasıma kadar bu şekilde idi
36 dan sonra yani son ıkı senedir cok değişti
birisi deseydi ki sacların cansızlasacak asla ınanmazdım ya da dökülecek dese
o kadar inanılmaz güzellikte idi saclarım
Benim asla böyle durmuyor işte uzunken biraz dalgalanıyor. Ama uzun saçı yıkayıp kurutmak da sorun benim için, zamanım yok, bir de sinüzitim var.Eki Görüntüle 2093122 bu benim saçım burda kilicbaliginin saç bakım konusunda paylasmistim
Saçlarım çok ince tellidir
Doğduğumdan beri saf sabun kullanmama rağmen
Ama bakımla dolgun gösteriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?