Derdim şu; kimse mi eşinin ailesiyle anlaşamıyor, neden herkes mutsuz.

Candyflosss

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2021
48
5
8
31
Arkadaşlar benim böyle bir derdim yok çok şükür. Eşimin ailesini çok seviyorum. İyi ki böyle bir aileye gelin gelmişim diyorum. Annesi öz annem babası öz babam yerinde. Kız kardeşi de canımın içi. 7 senedir tanıyorum onları ve 2 senedir evliyiz.
Ama bu durumda olan kimse mi yok yani. Herkes mi kötü herkes mi mutsuz.
Anlayış sevgi saygı var oldukça mutluluk huzur yakanizi bırakmaz. Ailesiyle ne kadar iyi olursanız, eşinizle de aranızdaki sevgi ve muhabbet o kadar artar diye düşünüyorum. Var mı benim gibi ikinci ailesini çok çok seven? ☺️

Ailesiyle ne kadar iyi olursanız, eşinizle de aranızdaki sevgi ve muhabbet o kadar artar diye düşünüyorum.
Hııı kesin ondandır. Herkesle iyi olunmuyor malesef. Aranızda bir muhabbet varsa eşinizle sizden kaynaklıdır, evlilik 2 kişiliktir.

bdv ye niye herkes eş ailesiyle sorun yaşıyor ben çok seviyorum seviliyorum mutluyum diye konu açmak nasıl bir kafa yahu.
bunun yeri burası değil nispet yapar gibi..
Nispet yapacak olsam ballandıra ballandıra anlatmaz mıydım. Herkes evinde mutlu huzurlu olsun diyorum. Ayrıca yanlış yere yazdiysam da sadece bunu söylemen yeter. Ne tuhafsiniz. Sizin gibiler herhalde olumsuz tarafından bakıyor herşeye.

Arkadaşlar benim böyle bir derdim yok çok şükür. Eşimin ailesini çok seviyorum. İyi ki böyle bir aileye gelin gelmişim diyorum. Annesi öz annem babası öz babam yerinde. Kız kardeşi de canımın içi. 7 senedir tanıyorum onları ve 2 senedir evliyiz.
Anlayış sevgi saygı var oldukça mutluluk huzur yakanizi bırakmaz. Ailesiyle ne kadar iyi olursanız, eşinizle de aranızdaki sevgi ve muhabbet o kadar artar diye düşünüyorum. Var mı benim gibi ikinci ailesini çok çok seven? ☺️
Ne bu şimdi?

Var ama burası bir derdim var bölümü. Dolayısıyla derdi olanlar konu açıyor.

Eşinin ailesi gerçekten kötü olan insan ne yapsın?
Ayşecik gibi "hayat sevince güzel, sevince tatlı günler, bir kuşu kelebeği, bir taşı sevin yeter" diye şarkı söyleyince sorunlar çözülmüyor. Anlayış, sevgi,saygı bir yere kadar yani.
Bu konunun amacı nedir ki siz mutluysanız? Tek mutlu benim diyerek kendinizi yalnız mı hissettiniz nedir?

Nispet yapacak olsam ballandıra ballandıra anlatmaz mıydım. Herkes evinde mutlu huzurlu olsun diyorum. Ayrıca yanlış yere yazdiysam da sadece bunu söylemen yeter. Ne tuhafsiniz. Sizin gibiler herhalde olumsuz tarafından bakıyor herşeye.
Tuhaf olan sizsiniz. Ballandıra ballandıra anlatan da sizsiniz. Asıl tuhaf olan şey de ne eş ailesi ile iyi gecinilirse esinizle de aranızda sevgi muhabbet artar demeniz.

Olumsuz yazanlara sadece şunu söyleyeceğim, bu bakış açınız la zaten çok zor. Dert yerinde hiç mi güzel bisey olamaz. Veya başkasının iyi olması sizi neden kızdırıyor anlayamadım. Yine de yanlış birşey yaptıysam benim kusuruma bakmayın hanimlar.

F8ECD737-BE52-4D18-88B4-E8772A019F06.webp

Tuhaf olan sizsiniz. Ballandıra ballandıra anlatan da sizsiniz. Asıl tuhaf olan şey de ne eş ailesi ile iyi gecinilirse esinizle de aranızda sevgi muhabbet artar demeniz.
İçten içe insanları küçümsemek bu, siz bi şey beceremiyorsunuz demek. Hasbelkader iyi insanlar ile karşılaşmış, onu da kendinden bilmiş, bi deli sürüsüne denk geleydi görürdüm.

Kotu insanlara denk gelmis olmak diye bir sey var bu hayatta, hem gelin acisindan hem kayin ailesi acisindan da gecerli olabilir bu

Bu insanlara sevin sevilin poncikliginde tavsiye vermek motivasyonunu nereden buluyorsunuz
Ah Turk filmlerinin sevilen ismi aysecik, hayat sevince sarkisi guzel esliginde dans ederken basin donmus, sakin ol

Offf gına geldi şu belli araliklarla bdv okuyup okuyup "herkes mi mutsuz" konusu acanlardan.

Burasi bdv "BİR DERDİM VAR" buraya derdi olan konu aciyor sadece. Sizin gibi "ben cok mutluyum arkadaslar" bildirimi vermek icin konu acilmiyor yani burasi yeri degil o yuzden mutlu olan buraya yazmaz.

BDVye konu acanlar da mutemadiyen her konuda mutsuz degiller.

Var ama burası bir derdim var bölümü. Dolayısıyla derdi olanlar konu açıyor.

Eşinin ailesi gerçekten kötü olan insan ne yapsın?
Ayşecik gibi "hayat sevince güzel, sevince tatlı günler, bir kuşu kelebeği, bir taşı sevin yeter" diye şarkı söyleyince sorunlar çözülmüyor. Anlayış, sevgi,saygı bir yere kadar yani.
Bu konunun amacı nedir ki siz mutluysanız? Tek mutlu benim diyerek kendinizi yalnız mı hissettiniz nedir?
Ya inanmiyorum ayni anda ayni seyi yazmisiz
Benim de kafamda canlanan ilk portre buydu

herkes sizin karşılaştığınız gibi insanlarla karşılaşmıyor diye karşıdaki insanlara atıf da bulunmak neyin kafası acaba ??

herkesin hayatından size ne ?

öz anasından babasından çeken var neler görüyoruz burada ,normal hayatta ..

kaynananız size türlü kötülüğü yapıp ayırmak istese de böyle sevgi kelebeği olur muydunuz ?

Öffff sizin gibilerin hiç çekileceği yok

son olarak da , çok seviyorsanız koynuna girin yatın ne diym

Ben anlasiyorum valla ya. Bal gibi insanlar bence.

Back
X