Derdim şu; kimse mi eşinin ailesiyle anlaşamıyor, neden herkes mutsuz.

Arkadaşlar benim böyle bir derdim yok çok şükür. Eşimin ailesini çok seviyorum. İyi ki böyle bir aileye gelin gelmişim diyorum. Annesi öz annem babası öz babam yerinde. Kız kardeşi de canımın içi. 7 senedir tanıyorum onları ve 2 senedir evliyiz.
Ama bu durumda olan kimse mi yok yani. Herkes mi kötü herkes mi mutsuz.
Anlayış sevgi saygı var oldukça mutluluk huzur yakanizi bırakmaz. Ailesiyle ne kadar iyi olursanız, eşinizle de aranızdaki sevgi ve muhabbet o kadar artar diye düşünüyorum. Var mı benim gibi ikinci ailesini çok çok seven? ☺️
Evlendiğim ilk sene gayet iyi davrandım ama baktım sınır falan tanımıyorlar, resmen herşeye karışma hakkını buluyorlar, şimdi mesafe koydum kafam baya rahat, herkese öneririm 🙃

Arkadaşlar benim böyle bir derdim yok çok şükür. Eşimin ailesini çok seviyorum. İyi ki böyle bir aileye gelin gelmişim diyorum. Annesi öz annem babası öz babam yerinde. Kız kardeşi de canımın içi. 7 senedir tanıyorum onları ve 2 senedir evliyiz.
Ama bu durumda olan kimse mi yok yani. Herkes mi kötü herkes mi mutsuz.
Anlayış sevgi saygı var oldukça mutluluk huzur yakanizi bırakmaz. Ailesiyle ne kadar iyi olursanız, eşinizle de aranızdaki sevgi ve muhabbet o kadar artar diye düşünüyorum. Var mı benim gibi ikinci ailesini çok çok seven? ☺️
Boşan

Sizin mantığınıza göre ben iyi olursam herkes iyi olur ama yok öyle bir dünya siz hangi ütopyanın içinde kalmışsanız çıkmanızı tavsiye ederim. Melek gibi olan gelinlerin cadı kaynanası olmasına ne diceksiniz? Elinden gelenin fazlasını yapıp yaranamayanlara ne diceksiniz? Geçin bu işleri biz ne kadar iyi olursak olalım eğer kötü kalpli insanlara denk gelmişsek elimizden gelecek bişey yok !

Olumsuz yazanlara sadece şunu söyleyeceğim, bu bakış açınız la zaten çok zor. Dert yerinde hiç mi güzel bisey olamaz. Veya başkasının iyi olması sizi neden kızdırıyor anlayamadım. Yine de yanlış birşey yaptıysam benim kusuruma bakmayın hanimlar.
Niye sizin kusurunuza bakmıyoruz? Çocuk, engelli ya da yaşlı mısınız?

Karşılıklı mesafe ve saygıyı koruyan herkes mutlu bence. sevgi pıtırcığı değiliz ama birbirimize olan mesafeyi ve saygıyı aşmıyoruz gayet her şey yolunda gidiyor 👍🏻

Kimse renkli rüyalar otelinde yaşarken dert aramaz kendine. Derdi olan anlatır. Bu da açıkçası sizi pek ilgilendirmez. İnsanlar anne babasıyla sorun yaşıyo. Ben niye annenizle babanızla sorun yaşıyosunuz offf ya anlamıyorum diye konu açmayı hak görmem kendime.

Karşılıklı mesafe ve saygıyı koruyan herkes mutlu bence. sevgi pıtırcığı değiliz ama birbirimize olan mesafeyi ve saygıyı aşmıyoruz gayet her şey yolunda gidiyor 👍🏻
Yani sizin çok üzüldüğünüz mutsuz gelinler ordusunda ben yokum bari benim için üzülmeyin diye yazdım.

Nispet yapacak olsam ballandıra ballandıra anlatmaz mıydım. Herkes evinde mutlu huzurlu olsun diyorum. Ayrıca yanlış yere yazdiysam da sadece bunu söylemen yeter. Ne tuhafsiniz. Sizin gibiler herhalde olumsuz tarafından bakıyor herşeye.
bölümün adının "bir derdim VAR" oluşu da mı size bir şey çağrıştırmadı :D

Olumsuz yazanlara sadece şunu söyleyeceğim, bu bakış açınız la zaten çok zor. Dert yerinde hiç mi güzel bisey olamaz. Veya başkasının iyi olması sizi neden kızdırıyor anlayamadım. Yine de yanlış birşey yaptıysam benim kusuruma bakmayın hanimlar.
Sizdeki şu herkeşler beni kıskanıyor modunu napacağız?

Dert yerinde neden güzel bir şey olsun, güzel şeyler için de bölümler var, sizin bu dert olmayan derdiniz '' İlişkiler, duygular ve hayatın içinden '' bölümünde olmalıydı mesela. Ama konuyu yalnış yere açtığınız için belki '' Hiçbir başlığa uymayan yazılar '' bölümüne atılabilir.

Yoo yalnız değilsiniz bakın mesela bennnnn

Dün kayınvalidemdeydim. Dedim ki anneciğim sen tek başına yoruluyorsun ben de beceremiyorum gelmişken hadi beraber mantı yapalım.

O da dedi ki canım kızım zaten 1 günlüğüne geldiniz ben torunlarımla vakit geçirmek istiyorum. Ben sonra yapar sana yollarım. Sen istiyorsan çık kocana biraz dolaş ben çocuklara bakarım.

:KK45: :KK45: :KK45: :KK45: :KK45:

İyi ve kötü insanlar vardır hanfendi siz iyisine denk gelmişsiniz. O sizin muhteşem anlayışınız ve iyiliğinizden değil yani.

Back
X