Derdim şu; kimse mi eşinin ailesiyle anlaşamıyor, neden herkes mutsuz.

Benim yengemi bir görsen, şeytan secde eder kadına:KK53: Kadın kimseyle anlaşamıyor, üç kere taşındı, şimdi de şehir değiştirdi. Çok şükür kurtulduk, Allah gittiği yerdekilere sabır versin. Herkes her zaman iyi insanlarla karşılaşmıyor.

Bende kayinvalideden dert yancan sandiydim gizzz anaaaa memnun olduğunu anlatmaya gelmis.
Bende memnunum cok şükür rabbim memnun edenlerden eylesin memnun olmayanlari 🤣🤣

Nispet yapacak olsam ballandıra ballandıra anlatmaz mıydım. Herkes evinde mutlu huzurlu olsun diyorum. Ayrıca yanlış yere yazdiysam da sadece bunu söylemen yeter. Ne tuhafsiniz. Sizin gibiler herhalde olumsuz tarafından bakıyor herşeye.

Her şey ayrı.

Hııı kesin ondandır. Herkesle iyi olunmuyor malesef. Aranızda bir muhabbet varsa eşinizle sizden kaynaklıdır, evlilik 2 kişiliktir.
Bazı salak erkekler eşleri aileleriyle iyi olunca pek bir mutlu oluyor. Çünkü aslında kadını sevmiyorlar, anama babama ne güzel davranıyor diye dünyanın en aşık erkeğine dönüyorlar, o da zamanla geçiyor. O erkeklerden bahsediyor herhalde konu sahibi de :KK70:

Son düzenleme:
Bazı salak erkekler eşleri aileleriyle iyi olunca pek bir mutlu oluyor. Çünkü aslında kadını sevmiyorlar, anama babama ne güzel davranıyor diye dünyanın en aşık erkeğine dönüyorlar, o da zamanla geçiyor. O erkeklerden bahşediyor herhalde konu sahibi de :KK70:
Bilmem, gaçırdık da kendisini az önce biz nalet garılar. :D Kendisi eşi yerine ailesi ile mi evlenmiş ki onlarla iyi geçinince evliliği de iyi oluyor acaba?

Arkadaşlar benim böyle bir derdim yok çok şükür. Eşimin ailesini çok seviyorum. İyi ki böyle bir aileye gelin gelmişim diyorum. Annesi öz annem babası öz babam yerinde. Kız kardeşi de canımın içi. 7 senedir tanıyorum onları ve 2 senedir evliyiz.
Ama bu durumda olan kimse mi yok yani. Herkes mi kötü herkes mi mutsuz.
Anlayış sevgi saygı var oldukça mutluluk huzur yakanizi bırakmaz. Ailesiyle ne kadar iyi olursanız, eşinizle de aranızdaki sevgi ve muhabbet o kadar artar diye düşünüyorum. Var mı benim gibi ikinci ailesini çok çok seven? ☺️

eller deliye hasret biz akıllıya :(

Çok sevdiğim bir atasözüdür... tabii atasözü ise!

Arkadaşlar benim böyle bir derdim yok çok şükür. Eşimin ailesini çok seviyorum. İyi ki böyle bir aileye gelin gelmişim diyorum. Annesi öz annem babası öz babam yerinde. Kız kardeşi de canımın içi. 7 senedir tanıyorum onları ve 2 senedir evliyiz.
Ama bu durumda olan kimse mi yok yani. Herkes mi kötü herkes mi mutsuz.
Anlayış sevgi saygı var oldukça mutluluk huzur yakanizi bırakmaz. Ailesiyle ne kadar iyi olursanız, eşinizle de aranızdaki sevgi ve muhabbet o kadar artar diye düşünüyorum. Var mı benim gibi ikinci ailesini çok çok seven? ☺️
Bizim derdimizle mi dertlemeye geldin bacımsu . Gözlerim yaşardı duyarlılığınıza

Back
X