Derdim şu; kimse mi eşinin ailesiyle anlaşamıyor, neden herkes mutsuz.

Aslinda acayip dert arıyor .. ya da büyük şüpheleri var🤔
Bence Kocasıyla arası o kadar kötü ki kaynana sevgisi ile avunduğunu düşündüm aslında..

Eşiyle aralarında bağ yok kocası kendi başından atmış kendi ailesinin başına bence öyle bir izlenim var..

Bazı salak erkekler eşleri aileleriyle iyi olunca pek bir mutlu oluyor. Çünkü aslında kadını sevmiyorlar, anama babama ne güzel davranıyor diye dünyanın en aşık erkeğine dönüyorlar, o da zamanla geçiyor. O erkeklerden bahsediyor herhalde konu sahibi de :KK70:
Aynen adam daha sonra gerçekten aşık olup , yol veriyor konu sahibi gibilere. Çok sevdiği övündüğü 2. aileleri de oğullarının aşık olduğu kadına kucak açıyorlar .

Aynen adam daha sonra gerçekten aşık olup , yol veriyor konu sahibi gibilere. Çok sevdiği övündüğü 2. aileleri de oğullarının aşık olduğu kadına kucak açıyorlar .
Gerçekten gördüm böyle birşey, hiç de aklımdan çıkmadı. Adam karısını üniversite öğrencisi ile aldattı, karısı gitti, adamın ailesi adamı evlatlıktan reddetti. Neden sonra adam boşandı, ailesi o kızı oğullarına istemeye gitti çiçek çikolata ile, o..dedikleri kapımdan sokmam dedikleri kızı gelinlikle geçirdiler adı geçen kapıdan.

AC34D74C-23C5-4B0E-97AA-BE2F4EFF751B.webp

Aynen konu sahibinin mükemmel bi hayatı var ,o mükemmel kocası da akşamki yemeği yiyelim mi diye annesine arayıp sorar 🤣🤣🤣🤣🤣

Mükemmel kaynanası da karar verir ,ah ben öyle özendim ki …. Sizlere de tek lafım insanların mutluluğunu kıskanacak kadar haset olmayın be !!11!1!1!1!!1 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Allahım sen nasip etme 😂

Eki Görüntüle 2972456
Aynen konu sahibinin mükemmel bi hayatı var ,o mükemmel kocası da akşamki yemeği yiyelim mi diye annesine arayıp sorar 🤣🤣🤣🤣🤣

Mükemmel kaynanası da karar verir ,ah ben öyle özendim ki …. Sizlere de tek lafım insanların mutluluğunu kıskanacak kadar haset olmayın be !!11!1!1!1!!1 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Allahım sen nasip etme 😂
Bu adamı bir gün kendi haline bırakamazsın abi evde, karnını doyurmaz, kendini zehirler, evi mevi yakar maazallah.

Yatmadan önce de icazet alıyorlardır kesin. Kaynanası uygun görürse uyku evlerine geçiyorlardır. Töve yarabbim. Böyle benliksiz kişiliksiz olacağıma dünyanın en cazgır kimseyle anlaşamayan ama en azından kendi fikri olan bireyi olurum daha iyi.

Yatmadan önce de icazet alıyorlardır kesin. Kaynanası uygun görürse uyku evlerine geçiyorlardır. Töve yarabbim. Böyle benliksiz kişiliksiz olacağıma dünyanın en cazgır kimseyle anlaşamayan ama en azından kendi fikri olan bireyi olurum daha iyi.
buna rağmen her şeyi mükemmel olarak gören konu sahibi şoku 🤣🤣🤣🤣🤣 niye kaçtı acaba ya daha yeni başlamıştık

Eki Görüntüle 2972456

Allahım sen nasip etme 😂
Allahım gelmiş birde nekadar ponçik aileye gelin geldim yarabbim herkese nasip et minvalinde konu açmış 🤦🏻‍♀️
Aklımı koru Allahım nolur, böyle evlat yetiştirmeyi nasip etme. Akıllı, kendine güvenen evlatlarımız olsun inşallah

Son düzenleme:
Allahım gelmiş birde nekadar ponçik aileye gelin geldim yarabbim herkese nasip et minavlinde konu açmış 🤦🏻‍♀️
Aklımı koru Allahım nolur, böyle evlat yetiştirmeyi nasip etme. Akıllı, kendine güvenen evlatlarımız olsun inşallah
mutluyum sanıyor ,kaynanasına sıkı sıkı tutunmuş hem de 🤣🤣🤣 hiç bişeyin farkında değil ,keşke ben de hiç bişeyin farkında olmasaydım ne güzel bak mutlu oluyorsun bari 🤣

mutluyum sanıyor ,kaynanasına sıkı sıkı tutunmuş hem de 🤣🤣🤣 hiç bişeyin farkında değil ,keşke ben de hiç bişeyin farkında olmasaydım ne güzel bak mutlu oluyorsun bari 🤣
Cehalet güzel şey aslında
Birşeyi bilmiyorsun ama herşeyi biliyorum sanıyorsun
Mutlu değilsin ama mutluyum sanıyorsun

Ben eşimin ailesiyle iyiyim şükür. İnşallah bu böyle de kalır. Ama tek tarafın iyiliği ile olmuyor bu. İki taraf da iyi olacak. Bir taraf kötüyse ilişkiler de kötü oluyor

Cehalet güzel şey aslında
Birşeyi bilmiyorsun ama herşeyi biliyorum sanıyorsun
Mutlu değilsin ama mutluyum sanıyorsun
Yeni gelin ya da sanırım. O ponçik haller, la la hayat sevince güzel modu. Dur bakalım kocaya kayın aileye doyunca yine gelir.

BDV'de sorunu olanlar yazıyor, sorunlarını anlatıyorlar, o yüzden çoğunlukla onları okuyor, onları görüyorsunuz.. Ayrıca çevrede de derdi olanlar yakınıyor dolayısıyla onlar daha çok duyuluyor. Elbette var kayın ailesi ile mutlu olan. Ben mesela kayınvalidemi çok severim. Görümcem de kankam gibidir, ve ben bu pandemiye kadar da sizin gibiydim ancak pandemiden beri ben de sorunlar yaşamaya başladım maalesef.

Back
X