dert bir değil iki :(

Ruzgargulu0535

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
191
57
48
arkadaşlar hemen konuya giricem.
İki tane eltim var ve hepimiz aynı şehirde yaşıyoruz.Hatta birisiyle aynı apartmanda oturuyorum. Ama daha yeni taşındık bu şehre yani yaklaşık 6 aydır falan.
Neyse ilk geldiğim zamanlar komşu olan eltimle baya yakınlaştık.gidip gelmeye başladık diğer eltimle ilgili bana ağzım açık kalacak derecede bir sürü şey anlattı kötüledi böyle bir insan şöyle bir insan falan filannn...
Kötülediği eltimle bizimde aramızda soğuk rüzgarlar esiyordu belli bir neden yok ama ortamlarda benim pek yüzüme bakmazdı soğuk davranırdı.Neyse bunların araları baya kötüydü komşu eltim de bana epey yakınlaştı yakın davrandı ben de ister istemez ona daha yakın hissettim.Diğer elti aramızdaki yakınlığı farkedince sanırım çalışmalara başladı ama komşu olanla sürekli yakınlaşma çabası ve bana bunu bariz bir şekilde belli etmeye çalıştı. Ben ilk zamanlar pek takmadım.Hatta komşu olan eltim bana diyordu ki işte senin annen ve akrabaların hakkında böyle böyle dedi nitekim benim hakkımda da diyordur.Ben bunları duyunca çok sinirlendim ama gidip te kimseye bir şey demedim. Şimdi ise ne oldu ne bitti bilmiyorum bu dedikodular çıktıktan sonra 2- 3 ay içinde araları birden bire çok iyi oldu ve beni dışlıyorlar.Bir araya geldiğimizde kıskandırmaya çalışıyorlar.Artık kimseye bişey belli etmiyorum ama özellikle komşu olanın bana yaptığı çok koydu ona ne yaptım da bana böyle davranıyor bilmiyorum.Hele diğer eltim komşu olana gelip saatlerce oturup çağırmıyorlar.Çağırmasınlar önemli değil ama ben ne yaptım da bu hale geldi anlamadım.Daha 3-4 ay önce birbirlerinin arkasından demediklerini bırakmadılar.Öfkeyle bişey yapmak istemiyorum ben ne yapayım şimdi tepkisiz kalmak en iyisi sanırım ama canım öyle sıkılıyor ki (((

siz o komşu eltiden uzak durun.kimbilir sizin hakkınızda da ötekine neler dedi.böyle çirkef insanlardan hiç hazetmiyorum ya.aman aman kapımızdan eşiğimizden uzak

siz o komşu eltiden uzak durun.kimbilir sizin hakkınızda da ötekine neler dedi.böyle çirkef insanlardan hiç hazetmiyorum ya.aman aman kapımızdan eşiğimizden uzak
Haklısınız ikisinden de uzak kalmak zaten en iyisi ben taktik yapabilecek buna kafa yoracak biri değilim.Ama kaç gündür moralim çok bozuk atlatırım zamanla...

En nefret ettiğim insan tipi dedikoducu ve ortalığı karıştıran bayanlar. bence sorun komşu eltinizde sessiz kalmakla en iyisini yapiyosun merak etme onlarin samimiyeti de cok uzun sürmez sana geri dönerler ama hic yüz verme teklikeli birine benziyo ozellikle komşu olan

bak sen küçük yılana senin bu komşu elti elti değil bildiğin yılan aman diyim samimi falan olma boşver kıskandırmaya çalışsınlar ne olacak ki sen hiç ses etme ama samimi de olma hatta çok gerekmedikçe görüşme yüzüne karşı bunu yapan arkandan neler diyordur kim bilir sinsirella ya resmen

birak kendi samimiyetsizliklerinde bogulsunlar

Ya valla artık benim güvenim kırıldı zaten bu saatten sonra istesem de samimi olamam.Ama çok büyük hayalkırıklığına uğradım ben arkadaş olarak yaklaştım ama neden bu kazığı yedim kaç gündür kendimi sorguluyorum.(

Görüsmeyin, selam vermekten öteye geçmeyin. Yok mu arkadaşınız hiç, mecburmusunuz bu insanlara.
Benimde eltim var ayda alemde bir görürüm hiç eksikliğini hissetmedim.
Olmuyorsa olmuyor. Bırakın az ötede oynasınlar, siz hiç müdahil olmayin.

birak kendi samimiyetsizliklerinde bogulsunlar
güldürdünüz ben yaa :))) sessizlik en iyisi galiba bazen acaba konuşsam mı diyorum ne yaptım ne hakettim de bunu yaptın diye ama sonra boşver diyorum değmez

Giybet iste bu yuzden cok gunah.sizde dusunmussunuz yani,onun dedikodusunu yapan benimde yapar diye.sizin yerinizde olsam hic takmam,kendime yeni bi cevre edinirim.mesela apartmanda komsu falan,onlardan ilgi beklemeyip kendi yaginizda kavrulmaniz eminim hic hoslarina gitmeyecektir

güldürdünüz ben yaa :))) sessizlik en iyisi galiba bazen acaba konuşsam mı diyorum ne yaptım ne hakettim de bunu yaptın diye ama sonra boşver diyorum değmez
bazen hakettiğin için değil insanların fesatlıkları hasetlikleri yüzünden yaşarız bunları kendinde suç arama suç o sinsirella eltide

Ben çalışıyorum zaten yoğun bi işim var.Allahtan çalışıyorum, yoksa evde kafayı yerdim iki eltimde ev hanımı.Zamanları bol sık sık bir araya geliyorlar.Kayınvalidemde bizi sık sık bir araya getiriyor malesef akşam yemeklerde tatil günlerimde falan

Ya zaten çalışıyorum işteyim sürekli hafta sonu evimin işi eşim derken zaman geçiyor ama yinede üzlüyorum neden böyle oldu diye belli etmemem gerek üzüldüğümü

sana başkasının dedikodusunu yapan birinin birgün senin dedikodunu da başkasına yapacağını tecrübeyle öğrenmiş oldun,geçmiş olsun.

Kendinizi yakın hisettiğiniz komşu eltinizinde samimi olmayan diğer eltinin de aslında ne olduklarını gördünüz. İkisi birbirinden betermişler, zaten bana birinin dedikodusunu yapan benimde kesinlikle yapıyordur o yüzden bana uzak Allaha yakın..

Evet ben fazla saf davrandım ama zararın neresinden dönsem kar diyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…