Ama oyle gercekten.hangi birini anlatiyim bilmem.Şu "beni kuması olarak görüyor, sanki kumasıyım" gibi sözlerden iğreniyorum resmen ya.
Valla canim soyle soyleyim.beni bilen bilir asiri titiz biriyim diyemem ama temizimdir.bu konuda bisey diyemezler bana.eltimin yaptigi temizligide gordum gectim temizligi normal bulasik yikadiktan sonra lavobonun icindeki yemek kalintilarini bile temizlemez.ocagi silmez...gecenlerde bize geldilerbiraz iş bilir olucaksın uyanık ol ve gercektende işini bilmelisin
hem elinden iş gelmeyip hemde iş bilirlik taslamak degil dediğim
kendinize faydanız yoksa baskası sizi tınlamaz
becerikli olmak bilgi sahibi olmak lazım
ev hanımı olamk temzilk düzende bir magrifettir
ve insanların saygısını artırır
onlar size bu sekilde yaklasıyorsa muhakkak sindirilmiş bişey vardır eltin senden daha eli tez gözü acıktır kayınvalidene daha cana yakındır
söyle bir durum varki erekeklerde böyle bayanları dinler bak sözü gecer
ben hep kendime yettim becerikli bir insanım yedirmeyi içirmeyi sevdim
titizimdir herkesde bilir sözüm gecer etrafta niye benim bilgilerime tecrübeme güvenirler
kaba bir tabir ama öttürürüm benim diyen bayanı cebimden cıkarırım
o yüzden kimse bana laf gecirmez ben pat söylerim
kv bir gün beni sinirlendirdi oğlunu bosarım sap gibi kalırsınz ikiniz dedim hak etti çünkü
Valla soyle soyleyim asiri titiz biriyim diyemem.ama temizimdir.eltimin yaptigi temizligi de gordum.gectim temizligi bulasik yikar lavobonun icindeki yemek kalintilarini temizlemez.ocagi silmez.gecenlerde bana geldiler.cocugu klozete girdi.oda arkasindan gitti.afedersiniz kakasini bile temizlememis oylece kalmis bi koku bi koku sormayin.ayrica onceden yani bekarken kimseden lafini esirgemeyen pata pat cata cat cevap veren biriydim.oyle kafasina vur ekmegini al cinsinden degildim yani.buna ragmende cevremde hanimligiyla bilinen bi insandim.ama gecinmek zorunda oldugun icin hep sustum onlara karsi.onlarda bunu kullaniyorlar.cok sabrederim lafi baskalari gibi dolandirmam.eger agzimi acarsam agir konusurum diye susuyorum.cunku ben tukurdugum yuze bakmam bisey soylersem onlarla bi daha gorusmemem lazim.biraz iş bilir olucaksın uyanık ol ve gercektende işini bilmelisin
hem elinden iş gelmeyip hemde iş bilirlik taslamak degil dediğim
kendinize faydanız yoksa baskası sizi tınlamaz
becerikli olmak bilgi sahibi olmak lazım
ev hanımı olamk temzilk düzende bir magrifettir
ve insanların saygısını artırır
onlar size bu sekilde yaklasıyorsa muhakkak sindirilmiş bişey vardır eltin senden daha eli tez gözü acıktır kayınvalidene daha cana yakındır
söyle bir durum varki erekeklerde böyle bayanları dinler bak sözü gecer
ben hep kendime yettim becerikli bir insanım yedirmeyi içirmeyi sevdim
titizimdir herkesde bilir sözüm gecer etrafta niye benim bilgilerime tecrübeme güvenirler
kaba bir tabir ama öttürürüm benim diyen bayanı cebimden cıkarırım
o yüzden kimse bana laf gecirmez ben pat söylerim
kv bir gün beni sinirlendirdi oğlunu bosarım sap gibi kalırsınz ikiniz dedim hak etti çünkü
sizide anladım ama devir böyle kişileri kaldırmıyor malesefValla canim soyle soyleyim.beni bilen bilir asiri titiz biriyim diyemem ama temizimdir.bu konuda bisey diyemezler bana.eltimin yaptigi temizligide gordum gectim temizligi normal bulasik yikadiktan sonra lavobonun icindeki yemek kalintilarini bile temizlemez.ocagi silmez...gecenlerde bize geldiler
Valla soyle soyleyim asiri titiz biriyim diyemem.ama temizimdir.eltimin yaptigi temizligi de gordum.gectim temizligi bulasik yikar lavobonun icindeki yemek kalintilarini temizlemez.ocagi silmez.gecenlerde bana geldiler.cocugu klozete girdi.oda arkasindan gitti.afedersiniz kakasini bile temizlememis oylece kalmis bi koku bi koku sormayin.ayrica onceden yani bekarken kimseden lafini esirgemeyen pata pat cata cat cevap veren biriydim.oyle kafasina vur ekmegini al cinsinden degildim yani.buna ragmende cevremde hanimligiyla bilinen bi insandim.ama gecinmek zorunda oldugun icin hep sustum onlara karsi.onlarda bunu kullaniyorlar.cok sabrederim lafi baskalari gibi dolandirmam.eger agzimi acarsam agir konusurum diye susuyorum.cunku ben tukurdugum yuze bakmam bisey soylersem onlarla bi daha gorusmemem lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?