Aslında bende evde can sıkıntısından başladım güzel bir platform dertleşmsk içinMerhaba,
Ben aslında yıllardır kk yi takip ederdim. Kısa süre once üye oldum. Bu aralar biraz zor biraz da boş bir dönemden geçiyorum. Aylak vaktim var saracak yerler arıyorum diye kulübe üye olayım. Kendi dertlerimi sorunlarımı unutur kafam dağılır diye giriş yaptım. Ama milletin öyle dertleri öyle sorunları varmış ki dert sahibi oldum. Bir de eroin gibi bağımlılık yaptı. Yazıyom kendimce bir şeyler.. ama çoğu konunun sonunu getiremiyorum. Boğulacak gibi oluyorum resmen.. anksiyete mi oldum normal mi bu durum? Siz neler hissediyorsunuz sormak istedim.
Yani bende öyle dusundum. Sanalda olsa biraz sosyalleşmek iyidir diye düşündüm ama çoğu konu ne bileyim daha çok bunalttı gibi. Belki de daha iç açıcı konulara bakmam lazimAslında bende evde can sıkıntısından başladım güzel bir platform dertleşmsk için
bende sizin gibi dertlesmek bazi seyleri sormak icin uye olmustum ama bazi kisiler dert ustune dert katti banada hesabimi kapatcaktim ama ozelden konustugum arkadaslar oldugu icin kapatamadim burasi tamda dertlesmek icin yeri desem yalan olurYani bende öyle dusundum. Sanalda olsa biraz sosyalleşmek iyidir diye düşündüm ama çoğu konu ne bileyim daha çok bunalttı gibi. Belki de daha iç açıcı konulara bakmam lazim
Yani bence de öyle. İnsanların hikayelerini okuyunca kendiminkileri unuttum desem yeri var. Ama yani içim şişiyor çoğu şeyde. Ben bir kısmının da fake olduğunu da düşünmedim değil.bende sizin gibi dertlesmek bazi seyleri sormak icin uye olmustum ama bazi kisiler dert ustune dert katti banada hesabimi kapatcaktim ama ozelden konustugum arkadaslar oldugu icin kapatamadim burasi tamda dertlesmek icin yeri desem yalan olur
evet evet ergen gibi konusmalar yapiliyo bazendeYani bence de öyle. İnsanların hikayelerini okuyunca kendiminkileri unuttum desem yeri var. Ama yani içim şişiyor çoğu şeyde. Ben bir kısmının da fake olduğunu da düşünmedim değil.
Belki de biraz hassas bir bünyem var. Ondan fazla etkilenmiş olabilirim. Daha önce sözlükte fln yazmıştım. Gayet zevkliydi. Yine bu tarz olur diye düşünüyordum ama bayağı farklı bir mecraİlk başlarda bende de yaptı. Sonra geçti
Öyle bir şey mi var bilmiyorum ben. Alın musaitseniz orasını da görmüş olayım :)Sizleri sohbet kismina alalim ?
Beni de alın yaSizleri sohbet kismina alalim ?
Çıkın alışveriş yapın. Yürüyüş yapın.Bos vaktinzi varsa.Burasi gerçekten bağımlılık yapıyor.Merhaba,
Ben aslında yıllardır kk yi takip ederdim. Kısa süre once üye oldum. Bu aralar biraz zor biraz da boş bir dönemden geçiyorum. Aylak vaktim var saracak yerler arıyorum diye kulübe üye olayım. Kendi dertlerimi sorunlarımı unutur kafam dağılır diye giriş yaptım. Ama milletin öyle dertleri öyle sorunları varmış ki dert sahibi oldum. Bir de eroin gibi bağımlılık yaptı. Yazıyom kendimce bir şeyler.. ama çoğu konunun sonunu getiremiyorum. Boğulacak gibi oluyorum resmen.. anksiyete mi oldum normal mi bu durum? Siz neler hissediyorsunuz sormak istedim.
Arada yürüyüş yapıyorum ama alışveriş su ekonomik durumda beni yoruyor.Çıkın alışveriş yapın. Yürüyüş yapın.Bos vaktinzi varsa.Burasi gerçekten bağımlılık yapıyor.
Bende çalışmıyorum.Bugun kıyafette indirim vardı.Ama biryandan da diyorumki evden çıkan tıp değilim.Aldigimi nerede giyeceğim.Arada yürüyüş yapıyorum ama alışveriş su ekonomik durumda beni yoruyor.
Ben de bir gün çalışırım avuntusuyla her ay bütçeme göre kendime biseyler alıyorum. Bugün almazsam yarın daha da pahalilasiyor çünkü. Ama işte normal çarşı AVM den alamiyorum. İnternetten indirim kovalayıp bir şeyler yapıyorum..Bende çalışmıyorum.Bugun kıyafette indirim vardı.Ama biryandan da diyorumki evden çıkan tıp değilim.Aldigimi nerede giyeceğim.
Bu ara çok harcama yaptım.Birazda borcumuz var işten çıktım.İs arıyorum.Bir sene borç öderim.Ben de bir gün çalışırım avuntusuyla her ay bütçeme göre kendime biseyler alıyorum. Bugün almazsam yarın daha da pahalilasiyor çünkü. Ama işte normal çarşı AVM den alamiyorum. İnternetten indirim kovalayıp bir şeyler yapıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?