Bazen öyle şeyler yazıyorlar ki unutmazsin yani geçen bı yazı okumuştum kocam çok zengin bana karşı hiç bir eksikligi yok maddi ve manevi. Şöyle lüks içindeyim böyle luksteyim. Ama kocam yeni heyecanlar arıyor. Günü birlik başka kadınlarla takılıyor. Ben napayim diye yazmıştı. Duyunca şok oldum açıkçası. O konu bayağı uzadı. Kocam çok secicidir herkesle beraber olmaz fln dedi kadın. Aynı havayi soluduguma insan hayret ediyor..
Bazen öyle şeyler yazıyorlar ki unutmazsin yani geçen bı yazı okumuştum kocam çok zengin bana karşı hiç bir eksikligi yok maddi ve manevi. Şöyle lüks içindeyim böyle luksteyim. Ama kocam yeni heyecanlar arıyor. Günü birlik başka kadınlarla takılıyor. Ben napayim diye yazmıştı. Duyunca şok oldum açıkçası. O konu bayağı uzadı. Kocam çok secicidir herkesle beraber olmaz fln dedi kadın. Aynı havayi soluduguma insan hayret ediyor..
Aslında insanlar o kişiyi doğal.olarak onemseyip tavsiyeler verdiler.
Kadın kocasını kanuni sultan Süleyman kendini de Hürrem Sultan olarak görmüş. Araya giren günü birlik cariyeleri de artık çok takmayacak. Tahtını sallayacak firuzeler fln çıkmadıkça sorun yok hoş gerçi Hürrem bile günü birlik maceralara kızıyordu ama...
O enerji olayını ben de çok merak ediyorum. Hatta ben biraz daha işi farklı bı boyuta çekip Havas tarzı şeylere baktım. Nedir nasıldır? Başlangıç için neler yapılır gibi. YouTube taki videolara baktım. Ama pek aklıma yatan güvenilir bir şey bulamadım.
Burada bir arkadaş var etiketlemeyi bilmediğim için etiketleyemedim Anka enerji adı yazımı okursa yada biri etiketlerse yazımızı görsün sağolsun o arkadaşın sayesinde çok şey öğrendim ben baya iyi bilgiler veriyor o arkadaşımız. Tekrar bu konularla ilgili sayfa açarsa enerjiye inanlar olarak bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim
Burada bir arkadaş var etiketlemeyi bilmediğim için etiketleyemedim Anka enerji adı yazımı okursa yada biri etiketlerse yazımızı görsün sağolsun o arkadaşın sayesinde çok şey öğrendim ben baya iyi bilgiler veriyor o arkadaşımız. Tekrar bu konularla ilgili sayfa açarsa enerjiye inanlar olarak bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim
O konuda gerçekten iyi. Yıllardır ben de buna benzer şekilde bakıyordum. Bı krem alacaksam ya da bı sağlık problemim varsa buraya bakıyorum. Benzer şeyleri yaşayan var mı nasıl sonuçlanmış neler yapmış diye. Üye olduktan sonra derdim var kısmını fark ettim :)
Evet ya kesinlikle Ben yıllardır güneş lekeleriyle mücadele veren biriyim buradaki deneyimleri okuyup yeni bir kreme başladım yıllardır geçmeyen güneş lekelerim hafifledi (belki zamanla geçer İnşallah ) Daha bir sürü şey öğrendim iyiki var bu site
Benim demek istediğim başkalarının önerileri değil. İnsanların kişisel sorunlarını okudukça bunalmam. Zaten senelerdir takip etmemin sebebi farklı yorumlar okuyup insanların deneyimlerinden faydalanmak