Dert sahibi oldum.

Birşey sorucam.Ben birisi birşey paylaşınca her konusunu takip etmem.Yada akılda tutmam.Nasil akılda tutuyorsunuz.

bende sizin gibi dertlesmek bazi seyleri sormak icin uye olmustum ama bazi kisiler dert ustune dert katti banada hesabimi kapatcaktim ama ozelden konustugum arkadaslar oldugu icin kapatamadim burasi tamda dertlesmek icin yeri desem yalan olur
Özelden de tanışmak da istesem bir çekiniyorum başka sayfalarda çok art niyetli düşünenler olduğu için insan tanışmaya da çekiniyor bazen

Her şeyden sizin kadar etkileniyor olsam 30 yaşıma gelemezdim herhalde. İlk defa bu forumda mi kötü olay gördünüz ki? Kaldı ki haberlerde vs çok daha kötüleri var. Okumayın bari

Belki de biraz hassas bir bünyem var. Ondan fazla etkilenmiş olabilirim. Daha önce sözlükte fln yazmıştım. Gayet zevkliydi. Yine bu tarz olur diye düşünüyordum ama bayağı farklı bir mecra
Burası mükemmel. Senin anlamlandıramadıgın bişey olunca baska birinin objektif bakısını okuyorsun. Yada tecrübesini. 500 tane arkadaşa değişmem

Bende ayni durumdayim

Burası mükemmel. Senin anlamlandıramadıgın bişey olunca baska birinin objektif bakısını okuyorsun. Yada tecrübesini. 500 tane arkadaşa değişmem
Benim demek istediğim başkalarının önerileri değil. İnsanların kişisel sorunlarını okudukça bunalmam. Zaten senelerdir takip etmemin sebebi farklı yorumlar okuyup insanların deneyimlerinden faydalanmak

Her şeyden sizin kadar etkileniyor olsam 30 yaşıma gelemezdim herhalde. İlk defa bu forumda mi kötü olay gördünüz ki? Kaldı ki haberlerde vs çok daha kötüleri var. Okumayın bari
Zaten haber fln izlemeyeli bayağı oldu. Açmıyorum haber saatinde televizyonu. Dizilerde de drama dayalı hiçbir şeye bakmıyorum. Keza filmlerde de. Değil insanların dertleri bazen bakışı duruşu bile bende kötü etki bırakıyor. Bazen yolda yürürken bile hissediyorum etrafımdaki birinin ruh halini. Kimi zaman içime doguyo bilmiyorum.

İlk girdiğinde bi rahatsız oluyorsun öyle. Benim migrenim tutmuştu, bir anda aşırı bir negatif enerjiye maruz kalıyorsun, çünkü dert bölümü, ne bekliyoruz ki? Sonra alışıyorsunuz merak etmeyin. Rahatsız etmiyor artık.

Evet valla bağımlılık yaptığı doğrudur.ama bence mantıken milletin daha büyük dertlerini görüp rahatlaman gerekiyordu.o kadar da ağır şeyler yok ki ayrıca.arada ağır şeyler çıkıyor.

Ben masa çalışıyorum ve iş saatinde bile sürekli buraya girer oldum Bana da bağımlılık yaptı. Evet çok üzücü hikâyeler okuyoruz fakat ben etkilenmemeye çalışıp olaylara iyi tarafından bakıyorum. Haklı olarak Kötü olayın iyi tarafımı olur diyeceksiniz İyi tarafı her hikaye bir hayat dersi. Çok şey kattım ben kendime buradan çok şeyler öğrendim. Kendimde düzelttiğim birçok şeyde oldu buranın sayesinde. Örnek cilt bakımı ile ilgili birşeyemi ihtiyacım var hemen girip bakıyorum o bölüme. Estetikle ilgili birşeymi merak ettim bakıyorum hemen ve en sevdiğim bölümlerden biride kişisel gelişim bölümü spiritüel enerji ye inanlardanım bu konularla ilgili de birçok okunacak kitap önerisi ve yöntemi öğrendim buradan. Yani demek istediğim duygu yüklemeden iyi tarafından bakın her hikaye bir hayat dersi.

Zor olsa gerek böyle yaşam.

Evet zamanla bende rahat ettim. En azından kendi kendime bak ne dertler var kimler nelerle uğraşıyor haline şükret dedim..

O enerji olayını ben de çok merak ediyorum. Hatta ben biraz daha işi farklı bı boyuta çekip Havas tarzı şeylere baktım. Nedir nasıldır? Başlangıç için neler yapılır gibi. YouTube taki videolara baktım. Ama pek aklıma yatan güvenilir bir şey bulamadım.

O konuda gerçekten iyi. Yıllardır ben de buna benzer şekilde bakıyordum. Bı krem alacaksam ya da bı sağlık problemim varsa buraya bakıyorum. Benzer şeyleri yaşayan var mı nasıl sonuçlanmış neler yapmış diye. Üye olduktan sonra derdim var kısmını fark ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…