• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

ben bu tpici çok seviyorum,canımda sıkılıyor....

bana hoşgeldin demicek misiniz?????

--------------------------------

Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur. yasal olmayan uyari : bu mesaj DYSV bolumunde suan oynanmakta olan oyun icin yazilmistir. Ne beni ne de baskalarini baglamaz...[/QUOTE]

yk kızlar sizin hızınıa yetişemiyorum ben
pesssssssssssssss
yendiniz beni
sigara içip geliyorum
başka biriniz başlasın

bu arada csi styla cukkk oturmuştu farkettim
gıcıklar:9::9:
öylemiyim ben

@asude; bdv topiğine gelir misin? Mesajların dolu?

Arkadaşlar kusura bakmayın böyle dannn diye girdim ama mecbur kaldım.

ay nasil bir fikirdir bu yarabbim, biz kizi o vicdansizdan kurtarmaya calisiyoruz sizse tobeeeeeeeeeee

ayrica kizimizin first oldugunu nerden bilcez, adamin system error verip de ilk sevgiliye giderse ne olcek.. hepten elden kacirmis olur.. simdi aplasiyla evlenirse, apla carsiya pazara gitti mi kiz da gorur sevdicegini...

---------------

yasal olmayan uyari : bu mesaj DYSV bolumunde suan oynanmakta olan oyun icin yazilmistir. Ne beni ne de baskalarini baglamaz...

hanfendi ben burada konu açan arkadaşımıza yardım etmek istiyorum. siz beşiktaşın çarşı grubu gibi, "çarşı .......ya karşı" tarzıyla gidip, nokta noktalı yere üye isimlerini sırayla yazarsanız olmaz ama.. "gizem asudeye karşı, gizem elmayraya karşı.." bu değil hüner..

şimdi önce ablayı devreden çıkaralım, ondan sonra ilk sevgililer falan kolay kısım.. abla bi çıksın bakalım

ayyy gizemcim ben senin alternatif çözümleri çok seviyorum,aslında adamda bana meyilli ama ben de onu mu kaçırsam yani,iyi olur diosun öle mi :26:

kuzucum adam da sana meyilliyse biras kas goz yap, o anlar.. kiz evi naz evi birak o seni kacirsin..

------------------------
yasal olmayan uyari : bu mesaj DYSV bolumunde suan oynanmakta olan oyun icin yazilmistir. Ne beni ne de baskalarini baglamaz...

ya anlamıyormusun kardeşim
ilk ben gördüm diyorum
benimdi diyorum
beni suçlu yaptınız ya
anlamıyorsunuz ablam, o pis cadı aldı elimden diyorum

offf nerden açtım bu konuyu.
üyeliğimi nasıl sildirebilirim? konumu da sildirmek istiyorum
offf herkes beni suçluyor yaaa

kırıştırmıyorum kimseyle
ticaret.
al gülüm ver gülüm
para çokomel eğrisi gibi
internet- karamel eğrisi

ah canım benim çok tşk ederim.
yazdıklarının çoğunu anlamasam da gugıl da çevirici var dimi? ordan yaparım olmazsa ama iyi bişey söyledin anladım ben
senin ruhun temiz ben farkettim

arkadaşım sen o eğri doğrulmadan kaç ordan yoksa muz yoluna gidiceksin benden sölemesi :1:
----------------

Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.[/QUOTE]

istediğin her yerine sürebilirsin :37::37:

Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.

ay gercekten mi? ben de gecen gun kocisleyken ayiptir soylemesi sicak cikolata yiyorduk, sen yaramaz cikolata gobisime damla... nasil yandi nasil... bende mi denesem..

kardes peki haricen mi kullanilir??

@eniştembacımakaçtı; daha önceki konularını da okudum. Hep kendini mağdur gösterme çabasındasın. Olan olmuş, yaşanan yaşanmış sen hala nasıl ayırırım nasıl döndürürüm derdindesin.

Aç gözlerini artık, gerçek dünyaya dön.Adam ablanı seviyor ve onunla evlenecek. 2+2=4 kadar gerçek bu! Sen burda konu açıp sızlanıyorsun sadece.

Erkekler kadınlar gibi değildir. Birilerini severler ve peşinden giderler. Hayal dünyasından cık ve aramıza dön

(gerçekleri çatt çatt söyleyen ağsude stayla :1:)

pislik ya :1::1::1:

aynı yazmış

uyuzz

________________________________________________________________________________
Yasal (!) Uyarı: Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.

Son düzenleme:
arkadaşım sen o eğri doğrulmadan kaç ordan yoksa muz yoluna gidiceksin benden sölemesi :1:
----------------

Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.
[/QUOTE]

ahahahaha muz yolu :1::1:

kuzucum adam da sana meyilliyse biras kas goz yap, o anlar.. kiz evi naz evi birak o seni kacirsin..

------------------------

ya aslında geçen gün musluğu tamire gelmişti bize...bişiler oldu ama bilmiyorum ki :26:

@asude; bdv topiğine gelir misin? Mesajların dolu?

Arkadaşlar kusura bakmayın böyle dannn diye girdim ama mecbur kaldım.

ciddiye aldım len bir an:9::9::9::9:
biz bile arada kalıyorsak
yazık dışardan gelenler ne yapsın

az uslu durun sigara içip geliyorum

ben kitap okudum, belgesel de çok seyrediyorum
kama sutra diye japon sanatını anlatan bir kitap tacsiye etti bakkal amca şimdi
onu okuyacağım hatta interntetten birazdan kitaptan görüntüler seyrettirecekmiş bana

----------------

Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.[/QUOTE]

youh artık yaaa

dayanamıyorum kızlar
ben burada koptum artık.. :52::52::52:

----------------

youh artık yaaa

dayanamıyorum kızlar
ben burada koptum artık.. :52::52::52:

öldüm ben
öldüm:9::9::9::9::9::9:

Son düzenleme:
ay gercekten mi? ben de gecen gun kocisleyken ayiptir soylemesi sicak cikolata yiyorduk, sen yaramaz cikolata gobisime damla... nasil yandi nasil... bende mi denesem..

kardes peki haricen mi kullanilir??

offfffffffffffffffffffffff

koptum

Son düzenleme:
ciddiye aldım len bir an:9::9::9::9:
biz bile arada kalıyorsak
yazık dışardan gelenler ne yapsın

az uslu durun sigara içip geliyorum

o zaman kib yapmakta haklılar :D:D:D ne kadan gerçekçi oynuyoruz be ya :D

amcası zaten babasına benziyor.
babası da sevgilime ay pardon müstakbel enişteme benziyor
severim dimi?
hem biraz mal mülk de kalır.
sevgilim çulsuz ama amca zengin

20 yaşındayım arkadaşım, iyi bak yazıyor (soru sorulduğunda anında profilini güncelleyen üye)

siz de yorum yapmak amaçlı hakaret mi edeceksiniz.
kimbilir ne ahlaksızlıklar vardır sağınızda solunuzda, ancak burda delikanlılık yaparsınız işte

saol ablam ya bi sen anladın beni

----------------

Sen bakma onlara kıskançlık yapıyorlar işte sen aşkını doya doya yaşa :23::23:

3545 kişi okuyorrrr :52::52::52:

Ekşiden gelmiştitr onlarr ekşiden :27::27:

Ayyyy bu konu çok hareketliymiş, geçerken bi okuyayım dedim ama konusahibinin maşallahı var, hem bakkalla kırıştırıyo hem eniştesine göz koyuyo :52::53:

Bakkal horozlu şeker vercekmiş ama :52::52:

kafam güzeldir evet
yumurta kafa değilimdir, böyle ince uzun
elmacık kemiklerim de çıkıtır
nerden anladınız?
yoksa sizin içgüdüleriniz mi kuvvetli? (okuduğunu anlamayıp, anladığından yola çıkarak iyice çorba olan üye)
yok şimdi muz yiyor karamelli

----------------

Yarasın bakkala depo yapıyor :27:

ben kitap okudum, belgesel de çok seyrediyorum
kama sutra diye japon sanatını anlatan bir kitap tacsiye etti bakkal amca şimdi
onu okuyacağım hatta interntetten birazdan kitaptan görüntüler seyrettirecekmiş bana

----------------

Kandırmış seni annem kama sutra hint sanatıdır bir kerem :24: mazalllah deneyelim filn der sakat filan kaloırsın sonraaaa :52:

ben bu tpici çok seviyorum,canımda sıkılıyor....

bana hoşgeldin demicek misiniz?????

--------------------------------

Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur. yasal olmayan uyari : bu mesaj DYSV bolumunde suan oynanmakta olan oyun icin yazilmistir. Ne beni ne de baskalarini baglamaz...
[/QUOTE]

Hoş geldiniz aramıza ne alırdınız çayh-kayfe filan :42:

Back
X