Evet kötü bişey yapmadm ama evlendikten sonra bi kanama olmazsa bunu nasil açıklarım inanır mı bana. Doktorda daha önce ilişki yaşamadığım belli olmaz mı bilmiyorum inanın. Annemi kaybettim bu konuyu konuşcak ablamda yok kime anlatcam bilmiyorum çok kötü durumdayım
Cocukken erkek gibiydim. Bisiklete binerdim agaca tirmanirdim kosardim ziplardim habire.Babaannem bisikletin selesi zarar verir bekaretine derdi ama hic bi sorun yasamadim.kanda geldi. Dusmeyle bozulmuyor kanli canli ornegiyim
Ya doktora git demedim ama bildiğim kadarıyla mahkeme kararı olmadıkça doktorlar bu muayeneyi yapmıyor. Yanlış mı biliyorum onu da bilmiyorum.
Hukuk bitirdim ama böyle bir uygulamadan haberim yok bilmiyorum.
Arkadaşım derdimi anlattım size korkuyla insan mantıklı düşünemeyebilir fake filan nasıl çirkin şeyler. İnanmıyorsanız yazmayın sizi zorlamadık ya ayıptır yaDertler derya olmuş
Fakeler üye olmuş
Yahu hiç mi korkularınız olmadı kimsenin hayatını yaşam tarzını bilemezsiniz . Burda gayet samimi bi şekilde korktuğum bişeyi anlatmak istedim kimseye anlatamıyorum yapım gereği utangacım biraz. Konu size inandırıcı gelmiyorsa cvp yazmazsınız zorlayan yok net yaniAy nasıl da sacma sey. Bekaret önemliyse bile zaten bakiresiniz siz. Baskasiyla olmadnz ya.
Ki konu bastan ayaga sacma
Kişi ne yaşadığını ne hissettiğini kendi bilir aynı sorunu yaşamadığınız için bu duyguyu anlamanız bu korkuyu anlamanız pek mümkün değil sanırım. Ama yinede empati kurmanızı tavsiye ederim.bana yalan gibi geldi bu hikaye.
Tabiki öyle bir ihtimalde var. Bakın siz bişeyler yaşamışsınız ya da yaşamadınız bilmiyorum ama az çok ilginiz veya bilginiz vardır bu konuda. Ben ikili ilişkilerde çekingen biriyim yapım gereğşde evhamlıyım biraz. Korktuğum bişeyi paylaşmak istedim tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir belki diye ama yalan söylediğimi ima eden arkadaşlar var. Ayıp gerçekten. Dediğim gibi kimsenin yaşantısını karakterini bilemezsiniz korkusunu küçümsemeden önce empati kurmayı denemek lazım1 - Dusmeyle ne alaka..mantikli olun dusmeyle hic birsey olmaz zara..
2- sen kendinden eminsin o adam da seninle hayatini birlestirmek istiyosa senide seviyosa esek gibi guvencek inanacak
Ne demek inanmazsa...e o zaman hadi kizlik zarin esnekse kanama olmazsa birakacak mi seni..yada suclayacak mi
Yahu hiç mi korkularınız olmadı kimsenin hayatını yaşam tarzını bilemezsiniz . Burda gayet samimi bi şekilde korktuğum bişeyi anlatmak istedim kimseye anlatamıyorum yapım gereği utangacım biraz. Konu size inandırıcı gelmiyorsa cvp yazmazsınız zorlayan yok net yani
kime göre neye göre çirkin?Arkadaşım derdimi anlattım size korkuyla insan mantıklı düşünemeyebilir fake filan nasıl çirkin şeyler. İnanmıyorsanız yazmayın sizi zorlamadık ya ayıptır ya
Bana göre çirkin. Saygı duymuyorum.kime göre neye göre çirkin?
Bana göre doğru bu. Fikrime saygı duymalısınız
Teşekkür ederim evham yapmışım yinede jinekologa görüncem içim rahatlasınZar çok içerde, hani nasıl düştünüz de öyle bir kanıya vardınız anlamadım
dusmeyle bozulmaz cnm bildigim kadariyla en fazla zedelenmistir..giris sirasinda kanar yine..hem herkesinki kanicak diye bisi de yok su kana bakan adamlarla evlenmeyin lutfen...Yani nasıl bozulur bilmiyorum ki ama kanama meydana geldi. Aslında kan kırmızısı bişey değildi değişik bişey pembemsi bişeydi. Çok özür dilerim bunları yazdığım için ama paylaşcak kimsem yok birilerine anlatmalıydm artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?