Dertler derya olmuş

Düşme ile zar yırtılması imkansız gibi bir şey. Ben cocikken oyle cok dustum ki 50 kere yıetılırdı. Patenden düştüm, bisikletten düştüm, merdivenden düştüm. İlla merak ediyorsan doktora git. Doktora sadece kızlık muayenesi için gidilmesi doktora bunu kimseye söylemez yani korkulacak bir şey yok.

İyi de bu kanama olmama ihtimali zaten her durumda var.
Ben de evlenince ilk ilişkimde kanama yaşamadım mesela bakire olduğum halde.
Gerçi 2. seferde kanama yaşadım ama sonuçta eşin sana güveniyorsa ve cahil de değilse bunu sorgulamayacaktır.

Cocukken erkek gibiydim. Bisiklete binerdim agaca tirmanirdim kosardim ziplardim habire.Babaannem bisikletin selesi zarar verir bekaretine derdi ama hic bi sorun yasamadim.kanda geldi. Dusmeyle bozulmuyor kanli canli ornegiyim

Kanlı canlı örnek

Ya doktora git demedim ama bildiğim kadarıyla mahkeme kararı olmadıkça doktorlar bu muayeneyi yapmıyor. Yanlış mı biliyorum onu da bilmiyorum.

Hukuk bitirdim ama böyle bir uygulamadan haberim yok bilmiyorum.

Rapor istemeyecek tabi, kimse kimseyi zorla da götüremez ama bayanın kendisini elbette bilgilendirir doktor.

Düşmeyle kızlık zarı filan bozulmaz.Yeri geliyor millet ilişkiye girdiği halde bikaç kereden sonra anca kızlık zarı yırtılıyor. Alakasız düşüncelere girmişsiniz.

Dertler derya olmuş
Fakeler üye olmuş
Arkadaşım derdimi anlattım size korkuyla insan mantıklı düşünemeyebilir fake filan nasıl çirkin şeyler. İnanmıyorsanız yazmayın sizi zorlamadık ya ayıptır ya

Ay nasıl da sacma sey. Bekaret önemliyse bile zaten bakiresiniz siz. Baskasiyla olmadnz ya.

Ki konu bastan ayaga sacma
Yahu hiç mi korkularınız olmadı kimsenin hayatını yaşam tarzını bilemezsiniz . Burda gayet samimi bi şekilde korktuğum bişeyi anlatmak istedim kimseye anlatamıyorum yapım gereği utangacım biraz. Konu size inandırıcı gelmiyorsa cvp yazmazsınız zorlayan yok net yani

bana yalan gibi geldi bu hikaye.
Kişi ne yaşadığını ne hissettiğini kendi bilir aynı sorunu yaşamadığınız için bu duyguyu anlamanız bu korkuyu anlamanız pek mümkün değil sanırım. Ama yinede empati kurmanızı tavsiye ederim.

Tabiki öyle bir ihtimalde var. Bakın siz bişeyler yaşamışsınız ya da yaşamadınız bilmiyorum ama az çok ilginiz veya bilginiz vardır bu konuda. Ben ikili ilişkilerde çekingen biriyim yapım gereğşde evhamlıyım biraz. Korktuğum bişeyi paylaşmak istedim tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir belki diye ama yalan söylediğimi ima eden arkadaşlar var. Ayıp gerçekten. Dediğim gibi kimsenin yaşantısını karakterini bilemezsiniz korkusunu küçümsemeden önce empati kurmayı denemek lazım

pembemsi ise bozulmuş olma ihtimali yüksek evet ama bi cismin üzerine mi düştün canım.öyle bile olsa tamamen yırtılmış olabileceğini sanmıyorum bence söyleme offf Allah yardımcınolsun gerçekten çok zorrr

Inandirici degil demedim sacma dedim.
Biraz düşünseniz size de sacma gelecek. Siz hala bakiresiniz. Kanamanz olsa da olmasa da bakiresiniz. Sacmaligi burda konunun.
Eger sizi kanamanzla yargilayacak bi sevgiliniz varsa bence hic birleştirmeyin hayatinizi.
Ben erkek arkadasima soylemistim, bu yarz bir konu gecmisti aramzda bi haberle alakali. O zaman demistim ille kanama olmasina gerek yok, herkesin yapisi farkli. Kanama sart degil demistim

cisim batmadıysa bnce bozulmuş olamaz zar ama darbe almış olabilir ordaki doku bnce bi dr a git bn yırtlıdığını sanmıyorum

Dışını demir parmaklıklar çevirin bence siz en iyisi korumaya alın evlenene kadar, Bu kadar sorun yaptığınıza göre.
Belki bi daha düşebilirsinz .

Arkadaşım derdimi anlattım size korkuyla insan mantıklı düşünemeyebilir fake filan nasıl çirkin şeyler. İnanmıyorsanız yazmayın sizi zorlamadık ya ayıptır ya
kime göre neye göre çirkin?
Bana göre doğru bu. Fikrime saygı duymalısınız

Offff offf bir de erkeklere kızıyoruz örümcek kafalı diye...Üniversite okumuş (hani köyde yaşayan 15 yaşında okumamış filan da değil konu sahibi) eğitimli sandığın kadının kendisi örümcek kafalı olup böyle bir soru sorabiliyorsa, daha da diyecek bir şeyim yok benim, valla çok kızıyorum ben böyle kadınlara...

Zar çok içerde, hani nasıl düştünüz de öyle bir kanıya vardınız anlamadım

İlk başta doktora gidip ona göre konuşursun belki de birşey olmadı

dusmeyle bozulmaz cnm bildigim kadariyla en fazla zedelenmistir..giris sirasinda kanar yine..hem herkesinki kanicak diye bisi de yok su kana bakan adamlarla evlenmeyin lutfen...
ayrica doktora gidip baktir belkide hicbiaey yok..bosuna ortaligi bulandirmis olursun.

Sakin bişey söyleyip aklını bulandırma
Benimde olmustu küçükken bi kaza
Tam hatırlamıyordum bile ve kendime zehir ettim hayati kimseye de anlatamadım
Evlendim ve bir ay kanamam oldu her seferinde
Ve ilk gün öyle bir kanadı ki
Bosuna üzülmüş yıpratmışım kendimi
Bence senin de öyle olacak hic korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…