Dertler derya olmuş

Burda ki bazı örümcek kafalı diyenleri de anlamıyorum hic
Herkesin hayatı ayni değil davulun sesi uzaktan hos gelir misali
Tamam benim içinde namus iki bacak arasında değildir ama saygı duyun başka hayatlara da
Sizin icin saçma geri kafalılık ama bunlar hayatın gerçekleri siz saçma deyince herkes haa tamam saçmaymış demiyor
Kız bişey sormuş derdi onun ve pişman etmiş bazıları asıl bu örümcek kafalılık bence

düşerek yırtılacağını sanmıyorum, doktora gidemediğinizi de okudum
kızlık zarınız zarar görmemiş olsa bile hiç kanamama ya da geç kanama ihtimali var
burada iş eşinizin güvenine ve zekasına kalmış
eğer bozulmuşsa bile doktorların bunu ilişki sırasında bozulup bozulmadıgını anlayabildiğini duymuştum. kesin mi bilmiyorum, bilen hanımlar düzeltirse sevinirim.
eğer bu dogruysa sevgilinizle beraber kontrole gidersiniz

Baska biyerin kanamis . Duz zemine dusmussundur. Heralde dik bir sopanin ustune dusecek degilsin
Bosu bosuna erkek arkadasinin kafasini bulandirip suphe uyandirma. Icin rahat etmiyorsa da doktora gir anlat muayene etsin de rahatla

Sizi zar yüzünden sevmesin,böyle bir şeye izin vermeyin.Sonuçta daha önce bir şey yaşamamışsınız ne fark edecek ki?
Mutluluklar..

Dr a regil düzensizliği için gidiyorum dersin sorana.sonra da anlatirsin.kim ne bilecek. için rahat etsin

Çok teşekkür ederim. Erkek arkadaşım geri kafalı biri değil. Üniversiteden bu yana birlikteyiz. Çok iyi tanıyoruz artık birbirimizi. Bana güvenir diye düşünüyorum ama yinede bu korkuyu yaşamam normal değil mi. Hyr anlamıyorum bu örümcek kafalı filan diyenler amerikada filan mı yaşıyolar. Tmm dediğinz gibi bende namusu iki bacak arasında aramam ama bide gelenek göreneklerimiz var. Bu korkuyu yaşamam ve yardım istemem çok normal bir şey bence. Sizede anlayışınız için çok teşekkür ederim. Pazartesi ilk işim doktora görünmek olcak

Sizi zar yüzünden sevmesin,böyle bir şeye izin vermeyin.Sonuçta daha önce bir şey yaşamamışsınız ne fark edecek ki?
Mutluluklar..
Ya bana bekaret diye tutturan bi adam değilki. Evet bi konuşmamızda evlenceğim insanın bana ait olmasını isterim dedi ama illa kan gelmeli diyee bişey demedi.Bu bnm korkum erkek arkadaşımdan kaynaklanan bişey değil. Türkiye de yaşamıyor muyuz uzaydan filan mı geldim anlamıyorum ki. Korkuyla bazen doğruyu göremeyebiliriz saolsunlar eleştiri yapmadan önce empati kurmsya çalışan arkadaşlar yardımcı olmaya çalıştılar onların sayesinde doktora görünmenin en mantıklı şey olduğunu gördüm.

Baska biyerin kanamis . Duz zemine dusmussundur. Heralde dik bir sopanin ustune dusecek degilsin
Bosu bosuna erkek arkadasinin kafasini bulandirip suphe uyandirma. Icin rahat etmiyorsa da doktora gir anlat muayene etsin de rahatla
Teşekkür ederim doktora görüncem en mantıklısı bu içim rahatlar en azından

Bende sizin gibi kadınlara çok kızıyorum nedense...

düşmeyle bir şey olmamıştır bana kalırsa. kaldı ki, hiçbir şey yaşanmamış olsa dahi biliyorsunuz zarın ilk ilişkide yırtılmama ihtimali var, esnek olma ihtimali var, hiç kanamayacak olma ihtimali var, var oğlu var. illaki içim rahat etsin diyorsanız bir doktora görünün.

Canım düşmeyle hiç bişeycik olmamıştır bence rahat ol öncelikle. Çok için rahatlamazsa doktora git. Ve hiç bişey kesinleşmeden de sevgiline bu konuyu asla açma bence.

Canım düşmeyle hiç bişeycik olmamıştır bence rahat ol öncelikle. Çok için rahatlamazsa doktora git. Ve hiç bişey kesinleşmeden de sevgiline bu konuyu asla açma bence.
Hepinize tek tek çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz. Korkuyla saçma düşünceler aklımdan geçirdim mantıklı düşünmemi sağladınız. Benim buraya yazmamdaki amaçtı buydu zaten kimseye anlatamadığım sorunu birilerine anlatmak görmediğim düşünemediğim tarafları görmemi sağlamanızdı. Bazı arkadaşların örümcek beyinli filan demeleri gerçekten çok üzdü beni

Ayy nolur saygı duyy
Saygı duyacak birine benzemiyosunuz zaten.
Saygı duyulmaya değer birine benzemiyosunuz sizde. İyice ilkokul çocuklarına döndünüz silkelenin bu ne böyle bi kadına yakışmıycak hareketlerde bulunuyosunuz

Ben kötü bir şey yazmadım.Sadece siz zardan dolayı namuslu veya sırf bu yüzden sevilmeye değer biri olmuyorsunuz.İnsanlığınız kişiliğiniz önemli,bunu anlatmaya çalıştım . Bu mantıkta düşünüldüğü için Türkiye bu halde zaten.Neyse gene de mutluluklar

Saygı duyulmaya değer birine benzemiyosunuz sizde. İyice ilkokul çocuklarına döndünüz silkelenin bu ne böyle bi kadına yakışmıycak hareketlerde bulunuyosunuz
Kadına yakışacak hareketler neymiş söyler misiniz?Saldırmak için söylemiyorum ama çok cinsiyetçi bir yaklaşım.

Tabiki efenim emredersiniz Dut ağacı misali silkelendim ama kendime gelemedim napcaz şimdi tüh

Seni anlıyorum canım, üzülme. Bizler çocukken yerimizde duramadığımız için, sürekli bu tarz kazalar yaşadık. Sert çarpma ve düşmelerde, genellikle rahimde bulunan kılcal damarlar zarar görür ve kanamaya neden olabilir. Benim de defalarca oldu. Çünkü sürekli düşerdim. Şehirde olsaydın hemen bir jinekologa gitmeni önerirdim için rahat etsin diye. Hayatının en güzel günlerini bu şekilde zehir etmeyi bırak canım. İlk gecende eğer beklenen kanaman olmazsa eşinle beraber doktora gidin ve durumu anlatın. O size kızlık zarının ne şekilde bozulduğu hakkında bilgi verebilir. Şimdiden kendini yiyip bitirme. Hepimiz yaşadık senin yaşadığın bu korkuları. Aşkını doya doya yaşamaya bak. Vajinaya sert bir cisim girmedikçe kızlık zarı bozulmaz canım. Çoğu zaman ilişkide bile bozulmuyor, doğumla falan yırtılıyor ancak.

Cinsiyetci yaklasimina mi cevap vereyim,kafayi zarla bozmana mi cevap vereyim,yoksa dusme yalaniyla actigin konuya mi cevap vereyim,caresizlikle bir teselli arama cabana mi cevap vereyim,ilcedeki dr.a gidemiyorum trolune mi cevap vereyim bilemedim.Neyse umarim yutturursun diyim de mutlu ol bari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…