dertleşesim var

gelsen50

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
304
47
28
39
slm kızlar nasılsınız benim bi konudan bahsetmek istiyorum eşinizden tiksinidiğiniz oluyor mu sonra nasıl geçiyor geçen eşimi uyandırmaya gittim bi gaz çıkarıyordu ki ödüm koptu kendi de sesiyle uyandı

uyurken yapıyorsa insanlık halidir. yani rahatsız olunabilir ama kalıcı bi tiksinme bırakmaması lazım.

Gaz cikardi diye adamdan tiksinmek biraz abartı degil mi?Uyuyormus sonucta..siz uyurken yapmiyor olabilirmisiniz acaba?Insanin dogasinda olan birsey yuzunden tiksinmek...anlam veremiyorum buna.

İçindeki kötüyü salıvermesin mi adam?
o_O
Hemde uyku halindeyken gayet normal...
Hobi olarak zart zurt yapmıyorsa sıkıntı olmamalı:KK48::confused:

Uyurken olan bir şey sonuçta.
Neden bu kadar tiksindiriyor?

Saygısızca cart curt, ortam ayırmadan, sizin yanınızda sürekli yapması hoş olmaz haklısınız ama..

Ben böyle sevgiye, aşka hayret ediyorum.

Beni kişisel bakımımı aksatacak kadar depresyonda olduğum dönemde kıllı bacaklarıma,
pala bıyıklarıma rağmen seven adamın aşkına aşk derim ben.

Tertemiz, her daim pak insanı kim sevmez?

Yahu gaz çıkarmak biyolojik bir ihtiyaç bundan neden tiksinirsniz ki? Ne kadar büyük bir lutuf onu çıkarabilmek.. defalarca bu sebepten acillik olmuş bir insanım.. kalp krizi geçiriyorum diye mi gitmedim böbreğim patladı diye mi gitmedim.. gaz çıkaramamak çok büyük bi sıkıntı ellemeyin adamı yapsın rahat rahat..

Tiksinebilirsiniz.
Demek ki aşık değilsiniz eşinize.
Aşık olunca insan hiç sorun etmiyor böyle şeyleri.
Sonuçta bilerek yapılmamışsa dert olmuyor.
Sizin eşiniz de bilmeden yapmış.
Farkında değil.
Napsın yani?
Düşünmeyin bu kadar.
O yüzden çok sevmeden aşık olmadan evlenmek büyük problem. Her şeyi batıyor işte. =\

Valla insanız ve biliyorsunuz ki insanlar ossurur,geğirir,hıçkırır..haberiniz yok mu. Ki adam bunu uykuda yapmış. Siz ne olacak sanıyordunuz ossuruksuz bir evlilik mi keşke evlenmeseydiniz madem:işsiz:

Yahu adam uykudaymis ne yapsin belki aksamdan yedigi birsey rahatsiz etmiski gaz cikarmis. Simdi size aaa adam gaz cikardi diye bosaninmi diyelim.siz uykudayken gaz cikarirsaniz esinizin sizden tiksindigini bilseniz ne düsünürdünüz?

slm kızlar nasılsınız benim bi konudan bahsetmek istiyorum eşinizden tiksinidiğiniz oluyor mu sonra nasıl geçiyor geçen eşimi uyandırmaya gittim bi gaz çıkarıyordu ki ödüm koptu kendi de sesiyle uyandı
Burda mesele gaz degil bence canm cunku insanlarin dogasi bu her insanda olabilecek bir durum.mesele ic dunyanizda kocaniza karsi olan hisleriniz biraz derine inmek gerek bu tiksinmenin altinda ne var diye

Bugun ikinci konu bu.

Eger bir insani seviyorsaniz ama gercekten seviyorsaniz yaptigi seyler sizi rahatsiz etmez.İnsanlik hali tabi ki hos bulmayabilirsiniz bu durumu ama tiksinne derecesine varmamali.

Bir insani sevmiyorsaniz da yaptigi her hareket en normal seyler bile size batar.Bu normal haytta da boyle.Birine sinir olmaya baslasam yaptigi her hareket nefes almasi bile beni rahatsiz eder:KK48:

Siz de severek evlenmeyenlerdensiniz sanirim.

Valla geçen bıyıklarım kaşlarım uzamış gitmiş adam o halde bile öpüyor bende onun gazından rahatsız olmadım hiç üstünde de düşünmemiştim. Bu tür şeyler tiksinme sebebi olmuyor bizde. Bilemedim ne yazılır konuya.

:) İLAHİİ çok güldürdünüz beni. birden durumu gözümün önünde canlandırdım da :) bizde aynı şey olsa ben gülme krizine girerdim :) bir keresinde eşim yanlışla, yerde otururken ufak bi kaçak yaptı:) onda bile yarım saat gülmüştüm :) ama sonrasında tiksinme falan olmadı. inasanız sonuçta doğal bişey. ama kasıtlı bilerek yapılırsa saygısızlık olarak adlandırırım

Back
X