Dertleşmek istiyorum.. Çok üzüldüm:(

üzülme
çünkü bende kavga ettıgımızde gecmıste bana yazdıgı seylerı okuyorumda
öyle fark varkı arada
anlatamam
erkekler ulasana kadar
ulastıktan sonra sadece nankörler

O videoya yaptığı yorumu, duyduğum bi eski sevgilisi vardı onun için yapmış olabilir tarihler yakın çünkü o yüzden çok kırıldım
Kız aldatmış yalan söylemiş hiç hoş olmayan şeyler de yapmış yani onu bile arkasından bu şarkıyla anıyorsa zamanında
Benim yüzüme boşanalım demesi çok üzdü beni, bilmiyorum o kadar ağır şeyler yaşatmadım çünkü kimseye

ooo çok ağır olmuş bu bende olsam üzülürüm .çok istiyorsa boşan gitsin madem pişmanmış değerini bilememiş çok zor Allah yardımcın olsun

Boşan,çekme bu adamı yazık değil mi sana demek isterdim de şimdi savunmaya geçersin,iyi yönlerini yazarsın öyle havada kalır yorumum diye böyle bişiy demeyeceğim.
Ama bravo valla iyi sabırlıymışsın,ben olsam bu kadar gururumun incinmesine,sinirlerimin yıpratılmasına dayanamazdım.

evet bende buna takıldım
ben eşimin tel. dökümünü açıkçası hiç incelemem
şüphelendiğin bir durum var herhalde

evet bende buna takıldım
ben eşimin tel. dökümünü açıkçası hiç incelemem
şüphelendiğin bir durum var herhalde

Aslında yok şüphelendiğim durum.
Ama burada okuduklarımdan sonra 3 4 ayda bi falan bitanesine bakıyordum rastgele
Şimdiye kadar birisiyle konuşmasını mesajını yakalamadım ama bilmiyorum
Yapmıyor yapmaz diye büyük konuşmayayım.

Boşanınca ne b.... yicekmişş pekiii?

Geçmişi.kafaya takmayin.. Duygular değişir biliyorsunuz... Benim de agladigim adam vardi onceden gecen faceden napiyor diye bakayim dedim adi aklima gelmedi:)))

Bence Eşiniz iyi bir dersi hak ediyor bu boşanma lafini yemesi lazim..

Boşanınca ne b.... yicekmişş pekiii?

Annesinin evinde daha rahatmış ya
Şimdi de başın nasıl oldu hayatım diye mesaj atıyor.
Hayır dengesiz mi bilmiyorum madem boşanamayacaksın etme lafları
Her evli çift gibi tartışalım bitsin istiyorum. Ama illaki boşanma lafı geçince kötü hissediyorum kendimi

Çocuk var mı?

Eğer kaldırabilecekseniz şifreyle gsm sitesinden bakın döküme .
Eşinizin tavırları kuşkulu gibi . Yok eğer oturup sadece bunalım yapıp yıkılacaksınız , boşverin fazla kurcalamayın . Bilip te sessiz , tepkisiz kalmak daha kötü .

Bir de daha siz tanışmadan x kişisine hissettiklerine takılmayın , bu kadar duygusal yaklaşıp harap etmeyin kendinizi . Eskide kalmış .

Onu teklif etti aç pcden ben gelen şifreyi söyleyeyim sana gir bak bu kadar bakmak istiyorsan dedi.
Mesele aslında tel dökümü de değildi tartışma sırasında o kadar ağır laflar etmesi zoruma gitti
Ha bir şey saklıyorsa bilemem aldatılıyorsam Allahım karşıma çıkarsın zaten

size çok katılıyorum bende evliliğimizin ilk yıllarında azıma dolamıştım boşanma lafını. çok kötü bişi gerçekten. eşim bir gün boşanalım tmm deyince aklım başıma geldi. eşime dedim ne sen ne ben bir daha boşanma lafını ağzımıza almayalım madem bu evliliği yürüteceğiz seviyoruz boşanma lafı yok dedim.

şimdi mutluyuz çok şükür

canım siz tanışmadan evvel paylaşmış olduğu bir şarkı için ne diye üzülüyorsun, boşuna yıpratma kendini
herkesin geçmişinde yaşanmışlıklar vardır. önemli olan onun bugünkü davranışlarını düzeltebilmek. sürekli boşanmak istiyorum demesi hiç normal değil

Her fırsatta bosanma lafi eden adamdan hayir gelmez. Eski esimden biliyorum...
O lafi ettigi zaman davayi acip d.tune sokacaksin.
Sonrasinda egitimli kopege dönüyorlar.

ama bu sizden çok onceymıs kı yanlış anlamadıysam ancak sunu dıyebılırım gecmiş sılınıyorsa yavaslama bahanedır bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…