adama neden dökümlerini göremedim diye söyleyip işkillendiriyorsunuz ki.
çaktırmadan bakın bence.
üzülme
çünkü bende kavga ettıgımızde gecmıste bana yazdıgı seylerı okuyorumda
öyle fark varkı arada
anlatamam
erkekler ulasana kadar
ulastıktan sonra sadece nankörler
ooo çok ağır olmuş bu bende olsam üzülürüm .çok istiyorsa boşan gitsin madem pişmanmış değerini bilememiş çok zor Allah yardımcın olsunKızlar eski konularımda da bahsetmiştim eşim ne zaman çok sinirlense tek dediği şey boşanalım vs vs.
Biraz önce farkettim ki eşimin eskiden düzenli şekilde mailine gelen telefon dökümü 2 aydır gelmiyor.
Geliyor ama siliyor ya da, sonuç olarak ben görmüyorum.
Normalde telden silince pcden baktığımda görülebiliyordu bilgisayardan da slinmesi gerekiyor hepsini silmek için, ama baktım mesela 3 4 gün öncesine kadar diğerleri silinmişti
Her ay düzenli bakmam ama aklım eserse girer bakarım 2 aydır görmedim ona sordum bilmiyorum ki dedi.
Ağzını aradım pcden girip mi sildin mi falan diye telden hep siliyorum ama sen pcden görüyorsun silsem de dedi
Neyse bu ay gelince silme bakalım faturayı dedim.
İşte yok yavaşlatır, yok şöyle yok böyle dedim bi gün akşama kadar tutacaksın altı üstü bir sürü mailden sadece o mu yavaşlatacak işte kızdı güvenmiyorsun tamam silmem vs eşim sinirlendikçe çok zor bişey istemişim gibi iyice büyüttü ben de ne var altı üstü bi mail dedikçe yine laf off boşanalım vs dedi, çok pişmanım evlendiğime vs vsyine klasik cümlelerini saydı.
Bende boşanma demedim git naparsan yap dedim. Telefonu sinirle kapattık
Sonra canım sıkıldı ben açtım facesini 2 senedir kullanmıyor hareket dökümünden evlenmeden bana attığı yorumları okuyordum, çok kötü oldum işte çok güzel şeyler yazmış o zaman bana
Sonra birden 2010 senesine atladı hareket dökümü biz o zaman tanışmıyorduk bile arkadaşı yonca lodi emanet şarkısını paylaşmış
Eşimde altına bu şarkı çok güzel, çok severim çok duygulanırım şu şarkıda beni anlatıyor gibi bir şeyler yazmış başka şeyler daha yazmış eski sevgilisini ima eden hatırlamıyorum şu an
Yorumu okuyunca gözyaşlarım sel oldu resmen bana boşanalım, pişmanım evlendiğime gibi bir sürü laf eden adam bi başkasının arkasından böyle şarkılar dinleyip özlüyormuş o kadar sevilmediğimi düşünüyorum ne bileyim kötü oldum, içim acıdı
aynen hislerime tercüman oldunuzcanı cehenneme yüz vermeyin şu adama .Erkek adam zırt pırt boşanalım der mi?
evet bende buna takıldımSizden önce olan bir şey için kendinizi üzmeyin. Gerçekten boşanalım deyip bu yönde bir adım atsanız size daha fazlasını yapacaktır muhtemelen. Şimdi bol kepçeden atıyor boşanalım diye. Bir de eski konularınızı bilmediğim için soruyorum siz neden eşinizin telefon dökümanını incelemek istiyorsunuz. Şüphelendiğiniz bir şey mi var?
evet bende buna takıldım
ben eşimin tel. dökümünü açıkçası hiç incelemem
şüphelendiğin bir durum var herhalde
Sözde annesini arayacak avukat için, bu akşam eve geç gelecekmiş beni görmek istemiyormuş falan filan.
Bana bu lafları diyen adam bi başkası için aşk şarkıları dinleyip hüzünlenmesi canımı yaktı açıkcası.
Boşanınca ne b.... yicekmişş pekiii?
Çocuk var mı?Annesinin evinde daha rahatmış ya
Şimdi de başın nasıl oldu hayatım diye mesaj atıyor.
Hayır dengesiz mi bilmiyorum madem boşanamayacaksın etme lafları
Her evli çift gibi tartışalım bitsin istiyorum. Ama illaki boşanma lafı geçince kötü hissediyorum kendimi
Eğer kaldırabilecekseniz şifreyle gsm sitesinden bakın döküme .
Eşinizin tavırları kuşkulu gibi . Yok eğer oturup sadece bunalım yapıp yıkılacaksınız , boşverin fazla kurcalamayın . Bilip te sessiz , tepkisiz kalmak daha kötü .
resmi nikahımdan sonra imam nikahı için evimize gelen hoca eşimle bize asla boşanmak/ayrılmak lafını ağzınıza almayın evliliğiniz hem dinen hem psikolojik olarak zedelenir demişti..
5 sene çıktık eşimle 2 senedir de evliyiz ne çıkarken ayrılalım dedik ne evlilikte.. çok hırslandık mı bağırdık çağırdık küstük ama boşanma ya da ayrılma lafını hiç etmedik.. dolayısıyla evlilik temeli sarsılmamış oluyor..
her şey bir yana size sürekli boşanalım, evlenmekten pişmanım diyen bir adama körkütük aşık da olsanız ne kadar dayanabileceksiniz ki?? evliliğin temeli olan saygı kalmamış bir kere çok net..
kendinizi yıpratmak yerine sakince şapkayı önünüze koyup evliliğinizi bir gözden geçirmelisiniz derim..
Sözde annesini arayacak avukat için, bu akşam eve geç gelecekmiş beni görmek istemiyormuş falan filan.
Bana bu lafları diyen adam bi başkası için aşk şarkıları dinleyip hüzünlenmesi canımı yaktı açıkcası.
ama bu sizden çok onceymıs kı yanlış anlamadıysam ancak sunu dıyebılırım gecmiş sılınıyorsa yavaslama bahanedır bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?