Dertleşmeye çok ihtiyacım var..

bunu başarabilmek kolay değil ama maalesef.. yine de bu güzel yorumunuz için teşekkür ederim.

çok üzüldüm canım benim.. gerçekten çok üzüldüm..

çocuk şimdi neden kötü adam ilan edildi diğer konuyu henüz okumadım ama anladığım aralarında bişi olmamış, istemeyebilir mi acaba hoşlanmayabilir saygısız değildir de umut vermek istemiyordur kendini beğenmiş değildir de ilgilenmiyordur biz birini seviyoruz diye o da bizi sevmek zorunda mıdır

tamam ben de sevmem erkekleri ama ortada fol yok yumurta yok adama vurun kahpeye yaptınız insan aşık olunca herşeyi kendine yorar bakışından konuşmasından giyinişinden pay çıkarır belki hepsi arkadaşın kafasında herşeyi kendine yormak istiyor

sonuca gelince öle üniversitede çevre falan dert olmaz hocaymış öğrenciymiş kimse takmaz eğer gerçekten o insanda bişey olsaydı mutlaka söylerdi hele çevreden kaynaklansaydı seni kaybetmemek için mutlaka açılırdı hem seven adam tutamaz içinde sölemek paylaşmak karşılık görmek ister amaaa artık umursamıyor gibi yaparsan işte o tamamen ters tepip bişi yoksa da sana aşık da olabilir artık tüm dünya kadınları biliyoruz ki KA ÇAN KO VA LA NIRRRR ötesi yok,bence ne üstüne üstüne git çok belli et ne de hiç takmıyormuş gibi yap,sadece mesefali herkese nasılsan öyle davran eminim bu ikinizin de gerçekleri görmesine yarayacak

kendi adıma off ne gerek var bunlara kaç göç kovala oyun oyna adam gibi gelip açılsınlar bize yaa herşey doğal olsun mutlu mesut yaşayalım =((

evet sonuç da o gelip de bişe demediği sürece sevip sevmediğini bilemeyiz, belki de dediğiniz gibi herşeyi ben yorumlamak istediğim gibi görüyorumdur-ki öyle bence maalesef..
:85:
ayrıca esasında da çok temiz kalpli bir insan, kötü insan olsa zaten istesem de sevemem, bu kadar masum ve temiz, bir o kadar da zeki ve esprili oluşu beni etkiliyor ama.. son yaptıkları gerçekten çok canımı sıktı.. kendimi değersiz hissetmeme neden oldu.. uzun bir süre yüzümü göremeyecek maalesef.. zaten 2 ay sonra da okul kapanıyor.. yazın da kpss, üds ve ales e çalışırım, biraz da tatil yaparım.. ohh.. unuturum inşallah.. unutmak hiç istemiyorum.. çünkü her şeye rağmen onu çok seviyorum. ama unutmaya mecburum.. beni buna o mecbur bıraktı..

unutacağın kesin hayat karşına öyle şeyler çıkaracak ki

iyi insan olduğu konusunda eminim çünkü yine eminim ki mutlaka duyguların belli oluyordur aşık insan belli eder çünkü kötü biri olsaydı mutlaka bundan faydalanmaya kalkardı bence işim var demesi bile sırf senden kaçmak umut vermemek için

ama işte sevmek için iyi olması yetmiyor iyi biri diye bizi sevmek zorunda değil aşk böle birşey ya olur ya olmaz

doğru söylüyorsun. bu açıdan düşünmemiştim. evet belki de beni sadece öğrencisi olarak seviyordur ve ilgimi fark ettiği için umutlanmayım diye böyle yapıyordur. beni sevmiyor diye onu hiç suçlamadım zaten-ki sevmek zorunda da değil. sadece bu tutarsız davranışları beni yıpratıyordu.. nedenini de anladım işte..
:85::85::85:

belkilerle yaşamaktan yoruldum.. gururumu hiçe saymaya alışık bir insan değilim.. İLK DEFA BİRİNİ SEVDİM.. SUÇUM HOCAMA AŞIK OLMAK MI?.. kimseye bir kötülük de etmedim bunca zaman... neden bu hale geldim?.. aşık olmak bu kadar acı veren bir şeyse herkes neden AŞK arayışı içinde neden?

Meraktan güzelim meraktan.
Aşk yinede güzeldir ama sağlık yaşayabilirsen acısınıda tatlısınıda..
Yapman gereken şey bu adamdan soğuman olacak inan onu 6 ay görmesen biraz özlersin ardından tamamen duyguların tekrar etmediği için onu görmedikçe unutacaksın..
Keşke böyle bir imkan olsa senle bir tatile çıksak demi gelmesek bir süre

Son düzenleme:

valla süper olur canım ama ben onu tatillerde de düşünüyorum. psikopat mıyım neyim?
yarıyıl tatilinde bir ay boyunca bir an bile aklımdan çıkmadı.. offf unutmak gerçekten çok zor.. günümün hemen hemen her anını bi şekilde onu düşünerek geçiriyorum..
:85::85:

İşte biz buna bir şey yapamayız iradene kalmış şeyler bunlar canım üzülmemek unutmak ya da sevmek.
Biz senin duygularını yönetemeyiz ki çaba göster bir şeyleri istiyorsan
.

İşte biz buna bir şey yapamayız iradene kalmış şeyler bunlar canım üzülmemek unutmak ya da sevmek.
Biz senin duygularını yönetemeyiz ki çaba göster bir şeyleri istiyorsan
.

aslında ben çok iradeli bir kızım ama.. galiba onu unutmayı istemiyorum.. çok tuhaf bir şey bu.. acı çektiğim halde içimde bir umut belki sever diye bekliyorum..

sanirim askindan gozun hicbir seyi gormuyor
goruneni de yanlis anliyorsun
cok sevdigin icin onun en ufak hareketinden umitleniyorsun
ama okudugum ve anladigim kadariyla bu adam sana karsi hicbisey hissetmiyor.
cok fazla umitlenme!!!!

sanirim askindan gozun hicbir seyi gormuyor
goruneni de yanlis anliyorsun
cok sevdigin icin onun en ufak hareketinden umitleniyorsun
ama okudugum ve anladigim kadariyla bu adam sana karsi hicbisey hissetmiyor.
cok fazla umitlenme!!!!
:85:bilemiyorum.. haklı olabilirsin.. zaten sevdiğinden de emin olamıyorum sevmediğinden de!!! ama gözlerimin ondan başka bir şey görmediği doğru..

Hocan senden hoşlanıyor olabilir hoşlanmıyor da olabilir..
Bunu kendi açılmadan öğrenemeyiz di mi?
Ancak bence şöyle düşün,gencecik adam sen hayatında hiç kimse yok diyorsun da nereden biliyorsun,belki çevresine bahsetmek istemiyordur.. Belki de platonik bir aşkı vardır..
Her türlü olasılık var.
Senin ona olan ilginden rahatsız olduğu için o gün sana öyle kötü davranmış olabilir.. Eskiden bakıyordu,ilgileniyordu demişsin ya belki o dönem senden o da hoşlanıyordu ama yaptıkların ona çocukça geldiği için kendini geri çekmiş bile olabilir..
Sana zamanında çok yazdık,kurma kafanda zaten adamın gönlü varsa gelir diye,ama sen dinlemedin şimdi de adam tersledikçe kendin üzülüyorsun...
Bence at onu kafandan!
Zaten eğer kısmetinse eninde sonunda olur...

aslında ben çok iradeli bir kızım ama.. galiba onu unutmayı istemiyorum.. çok tuhaf bir şey bu.. acı çektiğim halde içimde bir umut belki sever diye bekliyorum..

Eeeee unutma o zaman!
Hem adama kendini küçük düşür hem de böyle ne yapcam diye ağlarsın!
Biz ne yapalım ki?

ben de öyle düşünüyorum.. ve inanın sizden daha çok kızıyorum kendime!!!

ben de öyle düşünüyorum.. ve inanın sizden daha çok kızıyorum kendime!!!

Ben kızmıyorum ki sana!
Kendi hayatın bana ne?
Bildiğimi yazarım/söylerim sen de dilediğin gibi yaşarsın!
Hayattaki üzüntüler de sevinçler de kendi seçimlerimizdir..
Yok ben bile bile mutsuz olacam diyorsan sana hiç kimse engel olamaz merak etme!!!

evet benim hayatım.. ve hayatıma tabii ki de yön verecek olan benim.. bazen maalesef gerçekleri göremiyorum.. görmek istemiyorum.. o yüzden buraya gelip fikir danışıyorum..ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum, her öneriyi zaten uygulamıyorum ama aklın yolu birdir sonuçta.. göremediğim gerçekleri biraz olsun burada yüzüme bir tokatmışçasına hissetsem kendime gelmeme, aklımı başıma almama yarıyor ya,, yeter..

ya açıkcası ben sana ilgisi olduğundan pek emin olamadım..yanlış anlama kendi kendine gelin güvey oluyon anlamıyla alakalı değil..fakat birşey hissetse zaten çoktan açılırdı..çalışan bir adam neden çekingen olsunki bu konuda?bence davranızları biraz sana öle gelior olabilir..yani o başka düşüneblir..sen açılmayı düşünsen?yani karamsar olacağına niet anlaşılır..gerçi iş ortamında bu işin için biraz kötü olabilir ama..dediğim gibi bişe hissetse konuşur,yakınlaır canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…