[/Ben Senin beni sevebilme ihtimalini Sevdim:)Insanin her sevdigininde kendisini sevmesini beklemek gerekmez ki.Bazen yalnizligimizin karanliginda kibritci kiz misali hayallerle avunmasini bilelim,Bizim yasadigimiz tutkuyu karsidaki ayni siddette hissetmek mecburiyetinde degil.Bazen Seni sevdiysem SANANE demesini bilipp beklentisiz durmali ACI verecek ama ufuklarla tanisacaksiniz...Sevgilerimle...
onun sana ilgisi oldugu kanaatine nerden vardin peki? belki yoktur
Açtığın konuları hayretle okudum. Sekiz yıl önceye gittim. Ben de üniversitede bir Araş.Gör. aşıktım üstelik bizim altı ay süren bir ilişkimiz oldu ama sonuç hüsran. Şimdi o günleri hatırlıyorumda üniversite hayatımı kendime zindan etmişim sadece gülüyorum...
Biz sana ne desek boş zamanla umarım iyi şeyler gelişir. Sen yine gelişmeleri yaz canım.
çocuk şimdi neden kötü adam ilan edildi diğer konuyu henüz okumadım ama anladığım aralarında bişi olmamış, istemeyebilir mi acaba hoşlanmayabilir saygısız değildir de umut vermek istemiyordur kendini beğenmiş değildir de ilgilenmiyordur biz birini seviyoruz diye o da bizi sevmek zorunda mıdır
tamam ben de sevmem erkekleri ama ortada fol yok yumurta yok adama vurun kahpeye yaptınız insan aşık olunca herşeyi kendine yorar bakışından konuşmasından giyinişinden pay çıkarır belki hepsi arkadaşın kafasında herşeyi kendine yormak istiyor
sonuca gelince öle üniversitede çevre falan dert olmaz hocaymış öğrenciymiş kimse takmaz eğer gerçekten o insanda bişey olsaydı mutlaka söylerdi hele çevreden kaynaklansaydı seni kaybetmemek için mutlaka açılırdı hem seven adam tutamaz içinde sölemek paylaşmak karşılık görmek ister amaaa artık umursamıyor gibi yaparsan işte o tamamen ters tepip bişi yoksa da sana aşık da olabilir artık tüm dünya kadınları biliyoruz ki KA ÇAN KO VA LA NIRRRR ötesi yok,bence ne üstüne üstüne git çok belli et ne de hiç takmıyormuş gibi yap,sadece mesefali herkese nasılsan öyle davran eminim bu ikinizin de gerçekleri görmesine yarayacak
kendi adıma off ne gerek var bunlara kaç göç kovala oyun oyna adam gibi gelip açılsınlar bize yaa herşey doğal olsun mutlu mesut yaşayalım =((
unutacağın kesin hayat karşına öyle şeyler çıkaracak ki
iyi insan olduğu konusunda eminim çünkü yine eminim ki mutlaka duyguların belli oluyordur aşık insan belli eder çünkü kötü biri olsaydı mutlaka bundan faydalanmaya kalkardı bence işim var demesi bile sırf senden kaçmak umut vermemek için
ama işte sevmek için iyi olması yetmiyor iyi biri diye bizi sevmek zorunda değil aşk böle birşey ya olur ya olmaz
doğru söylüyorsun. bu açıdan düşünmemiştim. evet belki de beni sadece öğrencisi olarak seviyordur ve ilgimi fark ettiği için umutlanmayım diye böyle yapıyordur. beni sevmiyor diye onu hiç suçlamadım zaten-ki sevmek zorunda da değil. sadece bu tutarsız davranışları beni yıpratıyordu.. nedenini de anladım işte..:85::85::85:
belkilerle yaşamaktan yoruldum.. gururumu hiçe saymaya alışık bir insan değilim.. İLK DEFA BİRİNİ SEVDİM.. SUÇUM HOCAMA AŞIK OLMAK MI?.. kimseye bir kötülük de etmedim bunca zaman... neden bu hale geldim?.. aşık olmak bu kadar acı veren bir şeyse herkes neden AŞK arayışı içinde neden?
Meraktan güzelim meraktan.
Aşk yinede güzeldir ama sağlık yaşayabilirsen acısınıda tatlısınıda..
Yapman gereken şey bu adamdan soğuman olacak inan onu 6 ay görmesen biraz özlersin ardın tamamen duyguların tekrar etmediği için onu gördükçe unutacaksın..
Keşke böyle bir imkan olsa senle bir tatile çıksak demi gelmesek bir süre
valla süper olur canım ama ben onu tatillerde de düşünüyorum. psikopat mıyım neyim?
yarıyıl tatilinde bir ay boyunca bir an bile aklımdan çıkmadı.. offf unutmak gerçekten çok zor.. günümün hemen hemen her anını bi şekilde onu düşünerek geçiriyorum..:85::85:
İşte biz buna bir şey yapamayız iradene kalmış şeyler bunlar canım üzülmemek unutmak ya da sevmek.
Biz senin duygularını yönetemeyiz ki çaba göster bir şeyleri istiyorsan.
:85:sanirim askindan gozun hicbir seyi gormuyor
goruneni de yanlis anliyorsun
cok sevdigin icin onun en ufak hareketinden umitleniyorsun
ama okudugum ve anladigim kadariyla bu adam sana karsi hicbisey hissetmiyor.
cok fazla umitlenme!!!!
aslında ben çok iradeli bir kızım ama.. galiba onu unutmayı istemiyorum.. çok tuhaf bir şey bu.. acı çektiğim halde içimde bir umut belki sever diye bekliyorum..
Eskiden bakıyordu,ilgileniyordu demişsin ya belki o dönem senden o da hoşlanıyordu ama yaptıkların ona çocukça geldiği için kendini geri çekmiş bile olabilir..
Bence at onu kafandan!
Zaten eğer kısmetinse eninde sonunda olur...
ben de öyle düşünüyorum.. ve inanın sizden daha çok kızıyorum kendime!!!
Ben kızmıyorum ki sana!
Kendi hayatın bana ne?
Bildiğimi yazarım/söylerim sen de dilediğin gibi yaşarsın!
Hayattaki üzüntüler de sevinçler de kendi seçimlerimizdir..
Yok ben bile bile mutsuz olacam diyorsan sana hiç kimse engel olamaz merak etme!!!
merhaba kızlar görüşmeyeli çok uzun zaman oldu ve inanın sizinle dertleşmeyi bile çok özledim. benim eski konumu takip edenler bilir. üniversitede benden 5 yaş büyük asistanımıza aşığım.
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/409286-5-yas-buyuk-universite-hocama-asigim.html
konuşmayalı çok da fazla bir şey değişmedi. ben yine kimi zaman onun da ilgisinin olduğunu düşündüm kimi zaman ise umutsuzluğa kapıldım. ama artık dayanamıyorum. bu belirsizlik beni mahvediyor. sevmese belki bir şekilde unuturum ama onun bana karşı olan değişken davranışları benim de dengemi bozuyor. mesela dün odasına soru sormaya gittim, kapıdan girer girmez ben daha bişe demeden ''ben çıkıyorum'' dedi. ben de çok kısa bir soru soracaktım dedim, o da iyi tamam hemen sor dedi. o kadar ağırıma gitti ki anlatamam. sinirden kütüphaneye gittim ağladım. başıma ağrı girdi tüm gün deli gibi bir baş ağrısı ile gezdim. ben bunları hak etmiyorum. bu zamana kadar hiç sevgilim olmadıysa gerçekten benim sevgime layık biri olsun diye olmadı. peki sizce o beni hakediyor mu? ben tüm bu haksızlıkları hakediyor muyum? bazen beni sevdiğine o kadar çok inanıyorum ki, her şeye rağmen dayan, bekle.. mezun olunca herşey daha güzel olacak diyorum. bazen de acaba kendisine vazgeçilmez olduğunu hissettirdim diye mi beni bu kadar kolay üzebiliyor diyorum.. kızlar yardım edin akıl verin, lütfeeen.. ben onu çok seviyorum ama böyle de çok üzülüyorum. ne yapmalıyım?:85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?