ya açıkcası ben sana ilgisi olduğundan pek emin olamadım..yanlış anlama kendi kendine gelin güvey oluyon anlamıyla alakalı değil..fakat birşey hissetse zaten çoktan açılırdı..çalışan bir adam neden çekingen olsunki bu konuda?bence davranızları biraz sana öle gelior olabilir..yani o başka düşüneblir..sen açılmayı düşünsen?yani karamsar olacağına niet anlaşılır..gerçi iş ortamında bu işin için biraz kötü olabilir ama..dediğim gibi bişe hissetse konuşur,yakınlaır canım..
canım zor bir durum ama sana ilgisi olsaydı mutlaka açılırdı.üniversitedeyken benim de hocamın bana karşı ilgisi vardı çok geçmeden de bunu söyledi tabi ben kabul etmedim ben bişey hissetmiyordum ona karşı.
içinde bişey olsaydı sana mutlaka açılırdı ama senin ilgini fark etmiş olabilir buda hoşuna gidiyordur gururunu okşuyordur belki kendini geri çek bence uzak dur biraz fazla muhattab olma bence zaten ilgisi varsa kısa süre içinde gelip açılır sana...saplatı haline getirip kendine eziyet etme canım
uzak dursan.. zaten Göremyormussun odasına falan Gıtme . bılıyorum sımddı tamam doğru falan dersın ama bıldığını okursun bu yuzden bence ılk aklında bıtır yanı ımm nasıl desem uzak dur uzaktan mrb de Geç emınım o zaman o sobete Gırmeye calışacaktır. eğer bır çabası olmuyorsa da vazGeç . zor ama ımkansız değıl. .
bu zamana kadar bildiğimi okudum ve ne oldu? bana ilgili davranan çocuk benden kaçmaya başladı..
kaçan kovalanır gerçekten doğru bir kural.. bundan sonra kalbimle değil, aklımla hareket etmek için çabaliycam.. umarım başarabilirim.. gelişmelerden haberdar ederim sizi..
Tamam canım sen istersen olur unutma bunu üzülmek istemiyorsan aklınla hareket edeceksin.
Bir şeyler olunca yaz
burada bazı insanların yerden yere vurup tokatlarmışcasına veya pohpohlayarak gaza getiren yorumlara gerçekten şaşırıyorum! acaba bu durum kendi başlarına gelse üstelikte 21 yaşında hayata karşı tecrübesiz olsalar ne yaparlardı diye çok merak ediyorum açıkçası!
ya herkesin yaşadığı hayat kendilerininkiyle aynı gibi acımasızca yada şımarıkça yorum yapıyorlar..o açıdan kimseyi dinlemek zorunda değilsin
kendi hislerini takip et, her seçiş bir vazgeçiştir derler ya buna sen karar ver, daha 21 yaşındasın o kadar güzel yaşlarki bunlar hayatın tadını çıkar, ben öncede yorum yapmıştım sana, sen bir kere duygularını açmışsın ve artık yapabileceğin birşey kalmamış..hani sana bekle de dememiş ve yaptığı hareketlerde onun bir tercih yaptığının yani sadece senin hocan olmasını istediğinin bir göstergesi bence..en azından benim okuduklarımdan anladığım bu,gerisi sana kalmış,yanlışta olsa doğruda olsa bir karar ver,en azından o yolda ilerlersin bundan sonra
[sıze="3"]merhaba kızlar görüşmeyeli çok uzun zaman oldu ve inanın sizinle dertleşmeyi bile çok özledim. Benim eski konumu takip edenler bilir. üniversitede benden 5 yaş büyük asistanımıza aşığım.[/sıze]
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/409286-5-yas-buyuk-universite-hocama-asigim.html
konuşmayalı çok da fazla bir şey değişmedi. Ben yine kimi zaman onun da ilgisinin olduğunu düşündüm kimi zaman ise umutsuzluğa kapıldım. Ama artık dayanamıyorum. Bu belirsizlik beni mahvediyor. Sevmese belki bir şekilde unuturum ama onun bana karşı olan değişken davranışları benim de dengemi bozuyor. Mesela dün odasına soru sormaya gittim, kapıdan girer girmez ben daha bişe demeden ''ben çıkıyorum'' dedi. Ben de çok kısa bir soru soracaktım dedim, o da iyi tamam hemen sor dedi. O kadar ağırıma gitti ki anlatamam. Sinirden kütüphaneye gittim ağladım. Başıma ağrı girdi tüm gün deli gibi bir baş ağrısı ile gezdim. Ben bunları hak etmiyorum. Bu zamana kadar hiç sevgilim olmadıysa gerçekten benim sevgime layık biri olsun diye olmadı. Peki sizce o beni hakediyor mu? Ben tüm bu haksızlıkları hakediyor muyum? Bazen beni sevdiğine o kadar çok inanıyorum ki, her şeye rağmen dayan, bekle.. Mezun olunca herşey daha güzel olacak diyorum. Bazen de acaba kendisine vazgeçilmez olduğunu hissettirdim diye mi beni bu kadar kolay üzebiliyor diyorum.. Kızlar yardım edin akıl verin, lütfeeen.. Ben onu çok seviyorum ama böyle de çok üzülüyorum. Ne yapmalıyım?:85:
Mesaj atamadım bir sorun var sanırım bu aralar foruma zor giriyorum. Her tıkladığımda şifre istiyor anlayamadım. Neyse canım seninle yaşadığım durumlar benzer şeyler. Bahsettiğim kişiyi okulun ilk günü görmüştüm. Belki bir beş dk dikkatlice incelemişti beni. Ben onun hoca olduğunu bile anlamamıştım. İlgilenmemiştim bile yani aklımda öyle bir şey yoktu. Aradan zaman geçtikçe yavaş yavaş ona aşık olduğumu fark ettim. İlk görüşte aşık olmadım. Rüyalarıma falan girmeye başlamıştı. O yaşlarda sürekli günlük yazardım. Yazdıklarım hep onunla ilgiliydi. Böyle bir buçuk yıl geçti. Ortada sadece bakışmaktan başka bir şey yoktu. Bir arkadaşımın defterinde onun cep numarasını gördüm. Cepten gizli numaradan arayıp sesini dinliyordum. O zamanlar face falan yok daha 19 yaşımdayım ilk aşık olduğum adam. Şimdi düşünüyorum da gizli numaradan aramalar falan ne kadar saçma. Neyse okulun bitmesine bir yıldan az kalmıştı. Bir gün mesaj yazdım herşeyi itiraf ettim. Arkadaşlarımın gazına gelmiştim. Mesajı göndermemle anında cevap gelmişti ben de sana aşığım diye sevinçten oturup ağlamıştım. Böyle başladı okul dışında görüşüyorduk. Okulun bitmesine az kalmıştı. Dgs girdim istanbul'da iki yıl daha kalmalıyım. Sınavı kazandım ama puanım istanbul için yeterli değildi. Sağlık Bak. atamalarına başvurdum doğuya tayinim çıktı. Ben evlenelim dedim yoksa görüşmemiz zor olacaktı. Ben evlilik düşünmüyorum dedi buna benzer sebeplerden dolayı ayrıldık. İşe başladım doğuda bir üni. dört yıllığa geçtim. Bir yıl sonra pişman olup aradı. Arkadaş kurbanı oldum affet her şeye hazırım dedi ama aması vardı çok kırılmıştım benimle alay ettiğini düşünmüştüm. Yaşı benden yedi yaş falan büyüktü bunu bir süre sonra sorun haline getirdi. Etraftan çekindi zaten açılmama sebebi de buymuş. Yaşadığım ilişki çok masumdu ben o zamanlar sorun ediyordum beni bir gün bile öpmedi meğer çok önceden benden ayrılmayı aklına koymuş. Üzerinden sekiz sene geçti. Ona karşı içimde bir şey kalmadı ama bu acıyı iki yıl çektim. Şimdi evli...ama ben hep onun mutlu olmasını diledim...
canım çok üzücü şeyler yaşamışsın.. gerçekten çok üzüldüm.. ama senin şu andaki konularını yakından takip ediyorum.. şimdi mutlusun yaa.. boşver geçmişi; unut.. şimdiki mutluluğu elinde tutmaya bak.. çok öpüyorum canım senii..
Aslında insan büyüdükçe akıllanmıyor. 27 yaşımdayım bu benim aşık olduğum ikinci adam ama ben yine yanlış kişiye yapıştım kaldım. Bu söylediğimi sakın gaz veriyormuşum gibi anlama yıl sonunu bekle ama okuldan ayrılırken duygularını açıkla içinde kalmasın.
kızlar bi cevap verin.. GERÇEKTEN ÇOK KÖTÜYÜÜÜÜM..
canım anlattıklarını sanki daha önce yaşamış gibiyim. gerçi ben hocamla değil komşumuzun kardeşiyle yaşadım. o zaman lisede okuyodum ben. sana söyleyebileceklerim:
1.erkeklerin çoğu ilgiyi hissettiklerinde kendilerini bi şey sanırlar.
2.bizim de gözümüz körolduğu için her yaptıklarını (öyle olmasını istediğimiz için) iyiye yorup bizden hoşlanmasının belirtisi olarak değerlendiririz. karşımızdakinin yaptığı en ufak bi hareketi bile kötüye yorup madem hoşlanıyor benden neden öyle yaptı deriz.
3. bu kısır döngü sürüp gittiği için onun duygularından emin olamayız ve kendi kendimizi yer bitiririz.
4. sürekli bu konudan bahsedip çevremizdeki birçok insanı kendimizden uzaklaştırırız.(çünkü herkes aynı şeyleri tekrar tekrar dinlemek istemez:))
eğer durum buysa ne yazık ki sonunda o çok sevdiğimiz insan kendine bir yol çizer. ve yine ne yazık ki onun çizdiği yol bizimkinden çoooook farklıdır.
eğer bizim sonumuzu öğrenmek istiyorsan: ben üniversiteyi kazandım. gittim. ama onu sevmeye devam ettim. yaz tatillerinde falan görüyodum onu. yine aynı şeyler devam etti. ben 3. sınıftayken o evlendi. yıklıdım sanki. üniversiteden mezun oldum üstünden 2 yıl geçti. şimdi ben de evliyim ve eşimle çok mutluyum. sana tavsiyem:
kendini yiyip bitirme. arkadaşlar bu durumda bizden daha objektif olabiliyorlar. çünkü bu tür şeyler (biz farklı anlamlar yüklediğimiz için) arkadaşlar tarafından daha iyi görülüyor. ilgini dağıtmaya ya da en azından onunla daha fazla ilgilenmemeye çalış. kendini de üzmeee:)))))
Canım bana kalırsa sen onun seni sevmesini çok istediğinden onun bazı zamanlar sana gösterdiği ilgiyi yanlış değerlendiriyorsun , bence onu düşünmekten vazgeçmen hayrına olacak derslerine odaklan emin ol öğretmenine aşık olmak hepimizin başına gelmiş olan çok alışıldık bir durum , öğretmen bir model rol oluşturur, insan hayranlıkla aşkı karıştırır . Onun tavırlarını düşünme unut onu bence
canim benim yaa oylelerine inanma onlarinki sadece anlik flört, gönül eylendirme.
seven kisi delikanli gibi söyler duygularini, okadar cesareti yoksa avucunu yalar!!
biliyorum cok zor ama ona cok ilgi gösterirsen veya acilirsan artik iyice havalara girer...
en iyisi bundan sonra olaylar gelisecekse onun adimlariyla olsun olmuyorsada hayirlisi olmasi icin dua et canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?