Deste Katina - Fal Bakıyorum

Değerli zamanınızı bana ayırırsanız çok memnun olurum :)

Benim bilgilerim: Adım merve yaşım 15 (olacak) fiziksel özelliklerime gelirsek 164 boyunda saçlarım omuzlarımda ve kafve rengi gözlerimde kahve rengi ince uzun bir kızım (kilom 44 ) ten rengim ise çok açık gören insan vampirmisin felan diyo şakasına yani .

Onun bilgileri : Adı fatih batuhan yaşım 15-16 fiziksel özellikleri esmer bayağı esmer 170-175 boylarında onunda öyle kalıplı bir yapısı yok ince cılız felanda değil fiziği tam yerinde yani gözleri kahve rengi saçları orta uzunluktan biraz uzun birisi :)

Ben birde soru sormak istiyorum: Öğrenim hayatım nasıl olacak , daha doğrusu geleceğim nasıl olacak ?

bana da bakabilir misiniz lütfen

ecem 1996, balık, esmer, koyu kahverengi göz, 1.60 boy
mustafa 1989 aslan kumral yeşil göz 1.75 civarı boy

birlikte geleceğimiz var mı,ciddi bir ilişki olacak mu bu soru için cevap istiyorum çok teşekkürler şimdiden :)

adım nur 13 ekim 1970 doğumluyum; terazi burcuyum.. Sarışın ve kahverengi gözlüyüm.. uzun boylu ve kilolu bir kadınım..beyaz tenliyim sevdiğim erkek benden ayrıldı, geri dönecek mi merak ediyorum..adı muhammet emre 26 mart 1983 doğumlu koç burcu.. uzun boylu, iri yapılı siyah saçlı ve gözlü.. bugday tenli bir erkek

Merhaba Kadestel, ben siteye henüz üye oldum ve mesajlarından anladığım kadarıyla çok da iyi bir şekilde Katina falı bakıyormuşsun. Rica etsem benim için de fal bakar mısın? Eski sevgilimle aramda yeniden birşeyler olabilir mi merak ediyorum, şu an sevgilisi var ama gönül işte...
adım şerife 1992 açık kumral kahverengi gözlüyüm
onun adı ilkan 1988 esmere yakın kumral kahverengi gözlü
Benim için deste açabilirseniz çok mutlu olurum

ismim irem..23 yasındayım..hayatımın ılerısı ıcın neler gözüküyor..benımde falıma bakarsanız sevınırım..teşekkürler:)

merhaba rica etsem banada bakar mısın :)
çok fazla bahseetmişler merak ettim doğrusu :)
adım ezgi 22 yaşındayım. esmerim 1.63 boyum :)
onun adıda irfan 23 yaşında 1.80 civarı boyu buğday tenli siyah saçlı :)
ilişkinin ciddi bir boyuta ulaşacak mı onu merak ediyorum?

merhaba bende ilişkimizin gelecegini ve ılerde cocugumuzun olup olmayacagını merak edıyorum(biraz sacma belkı evet ama en buyuk krkumdur cocuk olmaması kistim dolayısıyla )

sultan yasım 23 1.68 boy 53 kg beyaz ten yeşil göz yay burcuyum

nişanlımda mustafa 28 yaşında 1.75 boy 80 kg cıvarı esmer kahve gözlu kova burcu

Merhaba canım uygun olduğunda bana da bakabilir misin

Adım mehtap yaş 25 kumral 1.68 boyundayım.

artık hayatımda doğru düzgün biri olucak mı gerçekten seven çok merak ediyorum

adım buse bilici yaşım 14 koyu kahverengi gözlerim 1.58 boyundayım 62 kiloyum balık burcuyum dalgalı saçlarım. ileriki hayatım nasıl olucak bunu öğrenmek istiyorum yardımcı olurmusunuz

Çağla 22 yaşındayım esmer 1.65 boyunda 58 klio ela gözlüyüm yay burcuyum
Batuhan 21 kumral 1.75 boyunda 75 klio kahverengi gözlü
2.5 yıldan sonra 2 ay önce ayrıldık ama hala görüşüyoruz o arkadaş olark diyor ama hala seviyorum ve okulumuz bitiyor bu sene aynı sınıftayız bizi neler bekliyor şimdiden çokk ama çok sağol..

merhaba aliye ben 27 yaşındayım 1,50boyundayım evliyim 1 çocuğum var işhayatımla ilgili yorum bekliyorum.. ve 2.çocuk durumumla ilgili... bu kadar bilgi yeter mii...kolay gelsin...kadınlara fal de yeterkii herkez baktırır...

aslı başak burcuyum sevdiğim hüseyin boğa burcu 2 aydır ayrıyız 20 gündür tamamen konuşmuyoruz rica etsem bakabilirmisin

merhabalar ;
hala bakıyorsanız bende ozelden maille bılgılerı paylasmak ısterım. Bilgilendirebilirseniz memnun olurum.
Kolay Gelsin :)

Adım Gülşah 27.11.1984 Yay burcuyum. 1,68 boyunda balık etli kahverengi gözlü buğday tenli bir bayanım.
Eşimin adı Cihan 06.01.1986 doğumlu Oğlak burcu. 1,93 boyunda yani uzun boylu normal kiloda buğday tenli kahverengi gözlü biri :)
28.11.2011 nikah tarihimiz
11.08.2012 düğün tarihimiz. Şu anda bebek bekliyoruz. Bizim düğün, öğrenim kredileri, ev eşyaları vs masrafı derken bir sürü borcumuz oldu ikimizde çalışıyoruz ama ödemede zorlanıyoruz. Ben maddi anlamda gelecekte durum ne olacak, rahatlayacak mıyız dahamı kötü duruma geleceğiz, bebeğimizin gelişiyle hayatımızda neler değişecek, gelecekte bizi nasıl günler bekliyor bunları öğrenmek istiyorum. Birde eşim ve ailesinin arası bira kötü gelecekte nasıl olacak? Çok soru sordum ama bakıp yorumlarsan sevinirim. Şimdiden teşekkürler canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…