Deste Katina - Fal Bakıyorum

deryanur: 1997 aslan burcu, esmer, kahverengi göz, koyukahve saç, uzun boy
batuhan:1997 ikizler burcu, beyaz ten, koyu renk saç, ela göz, uzun boy
canım biz 5 kadar çıktık fakat bayadır ayrıyız çok kırgınlıklar var arada acaba tekrar birlikte olabilir miyiz?

merhabalar kolay gelsin bende istiyorum
adım berivan burcum aslan esmer sayılırım 1,65 boyundayım
sorum ise aşk beni bulacak mı ne zaman ?

simdiden teşekkür ederim arkadaşım

Son düzenleme:

Aycan:27 155 boy 64 kılo
Yunus:29 174 boy kılo 98

Ne zaman söz kesicez evlenıcekmıyız? sımdıden tesekkurler

Merhaba Katina falına oldukça hakimsiniz anladığım kadarıyla ben de bu fala
çok meraklıyım ama bir türlü yorumlıyamıyorum.Acaba benim için de bir Katina
falı bakabilmeniz mümkün mü?

erkek:sunit
kadın:dastar

bana da bakabilir misinizz....

7 subat 1992 yesil gozlu bugday tenli 1.75 by 70 kg
sewdigim 2 agustos 1980 kahverengi gozlu kumral 1.83 by 80 kg
iliskimizin sonunda ne gozukuyo birlikteligimiz dewam edicek mi ewlenebilecek miyiz
yoksa ayrilicak miyiz niyeti nedir hayatimizda ne bekliyo..
bakarsan cok sewinirim...

Kizlar topikte yazıldığı gibi bayan daha bakmıyor. ....yorulmayin diye tekrarlim dedim :)

Mrb cnm nurseda 11.08.1990 esmer siyah goz esimin adi ozgur ela gozlu sarisin 26.01.1986 askimiza bakarmisin bide cok borcumuz var ve cocuk istiyoruz son olarakda ise girmek istiyorum cok mu oldu???

canım sen fal bakmayı biliyormusun

Hayır canım ya.....fala inanmıyorum ki....bana göre her falci geçmişini bilebilir.....şuanki durumunu bilebilir....gelecek için ancak kendi içindeki korkularini ve endişelerini bilebilir. ...bunları ister üç harflilere istersen enerjilere yor....ama geleceğin kesinlikle senin ellinde....kaderinle beraber hayatini kendin cizersin diye düşünüyorum. ....

doğru söylüyorsun canım ama yinede insan bırakamıyor fal baktırmayı işte

[ı]merhaba eşim istediğim semtten (annemlerin oturduğu yerden) taşınmaya,ev almaya ikna edebilecekmiyim onu merak ediyorum
ben boğa
eşim yengeç[/ı]

safiye 29 kahverengi gözlü siyah saclıyım hakan 27 yeşil gözlü esmer biz tekrar biraraya gelicezmi mutlu olucazmı bakarsanız sevinirim teşekkür ederim

Mrhaba adım gözde 25 ysındayım eşim ibrahim 27 yasında ben esmer 1.65 boyunda 60kıloyum (hamıleyım 22 haftalık)eşim 1.75 boyunda 75 kg beyaz tenlı ama esmer :) 5 aylık evlıyız geleceğımızı merak edıyorum.Yardımcı olursanız sevınırım.

Merhaba cnm.lutfen banada bak.inan cok cikmazdayim.8ay once istanbuldan edirneye tasindik. evliyim bir kizim var ismim banu.kiz kardesim yari spastik.ailemin benden baska kimsesi yok.onlara yardimci olmak amacli geldik.esim sagolsun gelmeyi kabul etti.fakat isleri birturlu yolunda gitmedi.nereyesaldirsa is bulamiyor.elde avuctakinle idare ettik.istanbulda isi guzeldi.tekrar donelim diyor.ben de ailemi birakmak hazir buraya kadar gelmisken donmek istemiyorum.israr ediyorum kalma konusunda.bir magaza acalim dedik maddi yon bir kenara is olacakmi diye dusunuyoruz.kalsakmi istanbula donsekmi acaba.donersek tek maasa bakicaz.kalsak benim ailem yardimci olacak evimiz olacak.kartlar ne gostericek merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…