Deste Katina - Fal Bakıyorum

Merhaba topiğin hayırlı olsun

adım serap 25 yaşındayım evliliğim ve evliliğimizin geleceği hakkında bide benim iş güç olayım hakkında bişeyler söylersen çok sevinirim özellikle iş konusu yaa nolcak?

kolay gelsin sana sıkı takipçin olcam habarin olsun

adım handan.20.03.77 liyim. bekarım. siyah saçlı,kahverengi gözlüyüm. bekarım genel bakamısın? hayatıma biri girecekmi?

teşekkürler canım

merhaba isimim burcu /03.12.1978 doğumluyum /kumral balık etti 1,70 boyundayım
murat/34 yaşında /burcu aslan /uzun boylu esmer
sorum bize evlilik görünüyor mu görünüyorsa ne zaman
şimdiden teşekkürler
yorumlarınızı bekliyorum

Merhaba ismim hatice 13.06.1977 ikizler ----- mustafa 16.08.1978 akrep ikimizde esmeriz siyah göz bakarsan çok sevinirim çok ihtiyacım var ((((

Merhabalar

Adım Hatice, 28 yaşındayım, açık tenli, kumralım boyum 1,53 kilom 48

Bende bebiş istiyorum bi bakar mısın sabırsızlığım hediyesini alabilecek miyim teşekkürler

Merhaba cnm bana ne zaman bakıcaksınn :S unuttuunn.Selen ben.Şuan birlikte olduğum kişiyle huzurlu bir şekilde evliliğe adım atabilecekmiyiz?

burayı başka bir topicte arkadaşlardan duydum aylardır bebek için uğraşıyoruz adım sinem 28 yasındayım benımde bebeğim olcakmı bakarmısınız rica etsem lütfennnnnnn

Arkadaşlar bugün hiç vaktim yok o yüzden açılım yapamayacağım ama yarın kaldığım yerden devam edeceğim.. Yorum sırasına göre bakıyorum bu arada özellikle belli kişilere öncelik vermiyorum aklınızda kalmasın :) Yarın görüşmek üzere...

canım ben evliyim balık burcuyum 08/03/1984 eşim kova burcu 03/02/1984 eşimle iyi anlaşıyoruz sorum şu biz bebiş düşünüyoruz sen bunada bakabiliyomusun 2012 bişi görünüyor mu bide ben memurluk istiyorum var mı baksana

iş hayatımı soracaktım..uzun zamandır çalışmıyorum..tekrar işe girecemmi?eski işyerlerimden teklif gelicekmi yoksa yeni bir işmi..zaman çıkıyormu acaba
ne zaman olur teşekkürler.

merhaba iş ve çocuk istiyorum ve genel durumumu yorumlarmısın gülşah 33 çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
Tabiki bakarım.. Bu sefer senin için uzun gelecekli bir fal baktım.

Şuan acı çekiyorsun ve sevdiğin insanın değişeceğine inanıyorsun ama hiçbir şey değişmeyecek. O yine aynı kalacak. Maddi konularda belli etmemeye çalışsa da doyumsuz ve yalan söyleyen biri.

Birini yeniden sevebilmek adına girşimlerde bulunacaksın ancak bunlar başarılı olmayacak.

Ta ki yakın bir dostundan iyi bir haber alana kadar :)

Esmer, temiz yüzlü , başarılı ve dürüst bir erkekle tanışacaksın. İlk andan itibaren ona öyle çok güveneceksin ki. Zaten evleneceğin kişi de bu insan olacak.

Birazcık zorlayıp isim için açılım yaptım ve adının içinde " D " , " E " , ve " Z " harfleri olduğunu gördüm. Deniz olabilir mi acaba :)

Sonunun güzel çıkmasına çok sevindim.. Lütfen hayatından geçmiş o insan için canını sıkma.

Sağlıcakla kal..

kadestel sana çok teşekkür ederim
güzel şeyler duymak moralimi düzeltti
özellikle yorum yaparken kullandığın kelimeler çok hoş
böyle biriyle tanışırsam sana haber vericem mutlaka

merhaba isimim burcu /03.12.1978 doğumluyum /kumral balık etti 1,70 boyundayım
murat/34 yaşında /burcu aslan /uzun boylu esmer
sorum bize evlilik görünüyor mu görünüyorsa ne zaman
şimdiden teşekkürler
yorumlarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…