- 24 Ağustos 2017
- 92
- 1
- 18
- 27
- Konu Sahibi Ruhsuzruhhali
-
20 yasinda bekarsinda niye acele ediyorsun ergen.henuz onunde deneyecen gun cok kendi kendine biseyler yapma hem gunah hemde yanlis yoldasin.
20 yasinda bekarsinda niye acele ediyorsun ergen.henuz onunde deneyecen gun cok kendi kendine biseyler yapma hem gunah hemde yanlis yoldasin.
Kadınlar 14 yaşında çoğunlukla ergenliğe giriyor. Vucut olarak reglden sonra hormonların etkisi artar dolayısıyla konu sahibinin genç kız olarak hormonlarının zirve yaptığı yaşlarda. Bir kadın en verimli 20-29 yaş arasında yumurta üretir zaten. Bu aralıkta da cinsel istek çoktur. Bu arada Peygamber efendimizin bir lafı vardır. “Kolaylaştırın,zorlaştırmayın;müjdeleyin,nefret ettirmeyin.” diye. Kesin bir hükme dayanmadan bir şeylere günah demek bence çok büyük bi vebal. Hani nerde yazıyor mastürbasyon günahtır diye? Kulaktan dolma şeyleri dine mal ederseniz bu vebali kaldıramazsınız. Ben bir biyolog ve inançlı birisi olarak konu sahibine cevap vereyim; klitoris sinirlerin toplandığı en hassas bölgelerdendir. Dolayısıyla sert baskı canını acıtır. Bu arada doğru bilinen bir yanlış da orgazmı direkt klitoristen yaşanır sanmak sanırım. Vajina klitoris arası bütün bölgeler orgazmda etkilidir. Dolayısıyla geniş çaplı uyarı büyük bi uyarıya cevap verir
İşte bilip bilmeden herşeye günahtır diye diye,cahil bir toplum haline
Çok güzel açıklamışsınız bilimsel olarak da
Herşeye bilip bilmeden günah diye diye cahil bir toplum haline geldik.Kadınları korkutup günahtır,ayıptır demekten kendine güveni olmayan kız çocukları büyüyor.Okuyup araştırmak yok asla, biryerden duyuluyor günahtır,kendi hoşuna gitmeyen birşeyse günahtır.
Evet sanirim asiri bir tepki aldim bir ergene kendini tani henuz daha cinselikye acele etme demekli.peki arkdaslar siz 60 yasinda varlikli bir adamin 20 yasinda bir kizla evlenmesinede karsi cikmazsiniz sanirim saonucta buda bir cinsel durtu genc kadinla evlenmek istemesi dimi ama.Nesi günah pardon ? Ergenlikten çıkmış oluyor 20 yaşındaki insan ve kendi cinsel arzularını başkalarıyla değil de kendi kendine keşfetmesi,kendini tanıması çok çok normal. Dinde kendi kendinize tatmin olmanız günahtır diye birşey hiç duymadım ben.İnsanlara kesin düşüncelerle ve dini yargılarla yaklaşmayın
Verdiğiniz örnek, konuyla alakalı mı sanıyorsunuz?Evet sanirim asiri bir tepki aldim bir ergene kendini tani henuz daha cinselikye acele etme demekli.peki arkdaslar siz 60 yasinda varlikli bir adamin 20 yasinda bir kizla evlenmesinede karsi cikmazsiniz sanirim saonucta buda bir cinsel durtu genc kadinla evlenmek istemesi dimi ama.
Ha evet haklısınız, yozlaşmış toplum zaten kadınların kendini tatmin etmesiyle oluyor.20 yasinda gencin cinsel durtusune dur diyemedigi bir toplumda yozlasmis ve ahlken cokuse giden halk hikayelerini hergun haber lerde duyuyorun cok degil daha birhafta oncesi 5.ila 10 yasina gelmeyen kiz cocukleri kacirildi bunun sebebi yozlasmis ahlaktan yoksun egitmsiz toplumun tepkileridir bence
Arkadaşım sen ne diyorsun ya?Biz ebebeynler cocuklarimiza herseyi anlatmaliyiz ...
.erkek cocugun deneyim yasadigi bir toplumda kiz çocuguna nasil bir deneyim önericez.tabiki annesi ablasi bukonuyu konusmali gerekenleri uyarmali gerekenleride birsekilde ablatmali bu degilmi ebebbeyinlik sade dogur sal disari yada disarda yalan yanlis ögrensin bumu dogru.hayir degil tabiki...
Aile olarak nasıl kendini tatmin edeceklerini mi anlatacağız, anlamadım ki!Gene konu tezata dustu sanirsam ifademi begenmediniz siz cinsel durtuyu yasasin diyorsunuz bende ebebeyinden ogrensin diyorum allah askina kuzum sen cocguna hangi cinsel konuyu acikladin
Kusuruma bakmayın, farkında değilim dilimin sertleştiğinin.Arkdasim uslubun sertlesti bu konuyu kapayalim sanirim.iyi bir sonuca varamiyacaz su gercekki bu tur sorunlar hic hic bitmeyecek bu toplumda bu gidisle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?