- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
- Konu Sahibi Ruhsuzruhhali
-
Hah şimdi anladım.Estagfurullah kirilan bisey yok arkdasim sorun bizim toplum sorunumuz ..kendini tatmin ile kacirilan kizlarin bagi yanlis cinsellik ile buyuyen bireyler yanliş durtulerine hakim olamadiginda bugibi haberler cikiyor karsimiza bunu demye calistim
Dogru bilinen yanlislar dogru bulunmaz arkdasim yanlisa devam etse daha iyi mi senceAman ha! Günah...cıks cıks cıks
Dogru bilinen yanlislar dogru bulunmaz arkdasim yanlisa devam etse daha iyi mi sence
ben sizin zihniyetinizi değistiremem ...sizde insanları yanlış yönlendirmeyin ama olur mu?
Ben anlamadim simdi? Bir genc kizin kendine bilip bilmeden uyguladığı cinsel dürtüleri dogru bulmasi=Masturbasyon? Mastürbasyonun dogru bulunmasina mi saygi duymuyorsunuz???Yanlis yönlendirme neymis .bekarsin kendinle oynama günah mi?
..Tabiki size gore gunahin olcusu ney bilemem...
Tabi genc bir kizin kendine bilmeden yapip uyguladigi cinsel durtüleri dogru bulunmasida ayri bir gorüş saygi duymam gerekmiyor duymuyorumda.
Nesi yanlis genclerin bilgisizce cinsel dürtülerini pesinden gitmesi.benim savundugum tabiki insan anotomisinin gercegi cinsel durtusu lakin bilerek yasamasi yani (daha acik nasil bilemedim) yani simdi olgun bir kadin bilgisine sahip bir genc daha guvenli cinsellik yasar bence üüf baydi bu konu be !!Ben anlamadim simdi? Bir genc kizin kendine bilip bilmeden uyguladığı cinsel dürtüleri dogru bulmasi=Masturbasyon? Mastürbasyonun dogru bulunmasina mi saygi duymuyorsunuz???
Tum yorumlarınızı okudum, net bi sonuca varamadim....
Ilk mesajinizda gunah, yanlis yol gibi biseyler yazmissiniz. Konu sahibi masturbasyonla ilgili biseyler sormuş. 'Bilerek' derken, ne yani? Mast nasil yapilir, o mu ogretilsin? Ne anlatiyosunuz anlamaya çalışıyorum?Nesi yanlis genclerin bilgisizce cinsel dürtülerini pesinden gitmesi.benim savundugum tabiki insan anotomisinin gercegi cinsel durtusu lakin bilerek yasamasi yani (daha acik nasil bilemedim) yani simdi olgun bir kadin bilgisine sahip bir genc daha guvenli cinsellik yasar bence üüf baydi bu konu be !!
Profiline baktim doktor yaziyor.Ilk mesajinizda gunah, yanlis yol gibi biseyler yazmissiniz. Konu sahibi masturbasyonla ilgili biseyler sormuş. 'Bilerek' derken, ne yani? Mast nasil yapilir, o mu ogretilsin? Ne anlatiyosunuz anlamaya çalışıyorum?
Profiline baktim doktor yaziyor.
kardes acemi hoca dinden acemi dr candan eder insani diye atasözü var.bilenbule bilmeyen ayni olurmu.
Sizin daha bilgiye dayali yasami desteklemeniz beklerdimmasturbasyonla ilgili bi egitim yok tip fakultesinde. Ayrica sorularima cevap vermek yerine, profilimi inceleyip, meslegimle ilgili yorum yapman ayri bi ilginç
Arkadasim gençlerin yanlışı derken, masturbasyona mi yanlış diyosun? Şunu bi acikca soyleyecek misin?Bazilarina göre zaten çarşi pazar rastgele
.(yani evililik olmus, olmamış gecler yanlişi yapmış yapmamış,umurundamı,biz ebeveynlerin görevi ne peki sade kendi zevki sefamiz için mi yaşıyoruz.ben oyle yasayamam benim vicdanim rahat olamaz bu sekilde yasayarak.
Masturbasyonun egitimi yok. Icgudusel bisey zaten cinsellik. Genc kizlar bakire ise eger masturbasyon yaparken, vajinalarina bisey sokmasinlar yeter, sadece klitoral uyari ile boşalsalar yeter. Bunun icin de egitim degil, tek cümle yeter ki zaten acıdığı icin bisey sokamazlar, cok cok düşük bi ihtimal. Heleki bizim gibi toplumda, orda bi zar oldugunu, aman ha aman(!) yirtilmamasi gerektigini sağır sultan bile biliyordur.Sizin daha bilgiye dayali yasami desteklemeniz beklerdim
İste dogru cumleler bunu anlasilmasini geclerinde bunu bilmelrinin dogru oldugunu savunuyorum arkdasim.Masturbasyonun egitimi yok. Icgudusel bisey zaten cinsellik. Genc kizlar bakire ise eger masturbasyon yaparken, vajinalarina bisey sokmasinlar yeter, sadece klitoral uyari ile boşalsalar yeter. Bunun icin de egitim degil, tek cümle yeter ki zaten acıdığı icin bisey sokamazlar, cok cok düşük bi ihtimal. Heleki bizim gibi toplumda, orda bi zar oldugunu, aman ha aman(!) yirtilmamasi gerektigini sağır sultan bile biliyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?