- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
Öyleyse alsınlar tabi3 sene önceki muayene bile olsa alıyorlar..
Bazı ilaçlara nette bakın fiyatına 10 tl ye kadar olan ilaçları yazdırmaya değmez ben oyle yapıyorum geneldeÖyleyse alsınlar tabi
Ama ben bilmediğim için fiyat yüksek geldi
Teşekkürler cevabınız için
Öğrendim bunu ama epey geç oldu:)Bazı ilaçlara nette bakın fiyatına 10 tl ye kadar olan ilaçları yazdırmaya değmez ben oyle yapıyorum genelde
Diyetisyen ücretlimi olucak artık vay anasını padişahım çok yaşa
Hastane değil arkadaşlar Darphane olaya bu gözle bakılıyor. E madem öyle niye bizi emekli Sandığı ssk bağ kur olarak istifleyip prim kesiyorlar her gittiğimde para ödeyeceksem hiç değilse prim adı altında servet yatırmam bunlara
Allah Allah çok ilginç kızımı devlet hastanesinde diyetisyene götürüyordum üç ay öncesine kadar para falan vermedik hiç..peki makbuz verdiler mi?..Yok canım ona vermedim ama anlamış değilim ne alaka yani paralı olması ?
Çok değil 20 TL ama saçma yani devlet hastanesi sonuçta geçen Yıl yoktu böyle bişey
Arkadaşım hastanede ödemiş bu parayı eczanede değil ayrıca 8tl ödüyorduk 20 de öderiz ne var mı diyorsunuz.yok uzun süredir var yani bi 5 yıl önce falan 8 lira alıınıyodu mesela
Bende sordum dedim geçen yıl gittim dedim acaba yeni mi bu yıl mı geldi dedim adam ısrarla hep vardı dedi ben şok yani farklı bir yerde ki devlet hastanesi olduğu için bişeyde anlamadım yani
Öyleyse alsınlar tabi
Ama ben bilmediğim için fiyat yüksek geldi
Teşekkürler cevabınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?