Devlet hastanesi nasıl paralı olur ya ??

iyi geceler bende devlete diyetisyene gitim ilk ay ucret almicaz sonraki ay 20 tl alicaz dediler diyetisyen ucretli

SGK diyetisyeni özellerde karşılamıyor
Devlettede ücretlimi yapmış

Ayrıca o muayene parası sadece eczanede ilaç alırken çıkıyor ordan ödüyoruz

Öyleyse alsınlar tabi
Ama ben bilmediğim için fiyat yüksek geldi
Teşekkürler cevabınız için
Bazı ilaçlara nette bakın fiyatına 10 tl ye kadar olan ilaçları yazdırmaya değmez ben oyle yapıyorum genelde
Diyetisyen ücretlimi olucak artık vay anasını padişahım çok yaşa

Hastane değil arkadaşlar Darphane olaya bu gözle bakılıyor. E madem öyle niye bizi emekli Sandığı ssk bağ kur olarak istifleyip prim kesiyorlar her gittiğimde para ödeyeceksem hiç değilse prim adı altında servet yatırmam bunlara

Cunku sadece saglik hizmetleri masraflari degil, emekli maaslari odeniyor o paralar ile.

Arkadaşlar kadın eczanede ödediğinden bahsetmiyor giriş yaparken hastanede ödemesini istemişler ve ödemiş

yok uzun süredir var yani bi 5 yıl önce falan 8 lira alıınıyodu mesela
Arkadaşım hastanede ödemiş bu parayı eczanede değil ayrıca 8tl ödüyorduk 20 de öderiz ne var mı diyorsunuz.

Konu sahibi arkadaşım bu para sadece hastaneye ödediğin para mı bir açıklasan yoksa eczanede para ödeniyor hastaneye muayene parası falan

Son düzenleme:
devlet hastanelerinde muayene ücreti 6 lira
üni. hastanelerinde muayene ücreti 7 lira olmuş .
1 ocak 2017 tarihinden itibaren .
20 tl neyin nesi anlamadım

Bende sordum dedim geçen yıl gittim dedim acaba yeni mi bu yıl mı geldi dedim adam ısrarla hep vardı dedi ben şok yani farklı bir yerde ki devlet hastanesi olduğu için bişeyde anlamadım yani

Belki o devlet hastanesi kadro dışı çalıştırıyor veya döner sermayesi vardır. Ben de bilemedim. Bu arada eczaneden ilaç alırken muayene parası ödüyoruz zaten. Geçenlede 5 liralık ilaç aldım( ilaci recetesiz alsam 5 lira falan odeyecektim)
Eczanede benden 32 lira tahsil ettiler. Daha önce gittiğim muayenelerde doktor ilaç yazmadığı için ilk ilacta hepsini topluca alıyorlar. Çok sinir bozucu.

Bende bi ilac alacaktim ondan once iki üç kere falan muayeneye gittim ama eczaneye gitmemistim eczaneden 24 tl ödeme cikardi sinir oldum. Dedim bu ilaclari toplasan bu kadar yapmaz. Muayene ucretleri abla bizle ilgisi yok dedi eczaci.
Neyse ödedim aldim.
Ama devlet hastanesine giris yaparken para ödemedim zaten genelde randevulu giderim. Onun haricinde ayrintili ultrason, şeker yuklemesi falan yapildi ayrica para alinmadi. Ama seker yuklemesi sonucu diyetisyene gonderildim o zaman da para vermedim.

Ben de anlamadığım bir şekilde üniversite hastanesinde profesörüme muayene olduğum için 100 lira aldılar. 2 senedir yoktu böyle bir şey. Birkaç ayda bir alınacağı söylendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…