Yok sadece maaşlar ve sağlık hizmetleri için herkese yeter o primler... Başka yerlere de gidiyor olmasın o paralar ?Cunku sadece saglik hizmetleri masraflari degil, emekli maaslari odeniyor o paralar ile.
Ne demek alsınlar , "SOSYAL DEVLET " nerede kalır o zaman onu da açıklar mısınız ?????ben ne için vergi veriyorum ????? Gittikçe alım gücüm düşsün , gittikçe fakirleşeyim diye mi ????Öyleyse alsınlar tabi
Ama ben bilmediğim için fiyat yüksek geldi
Teşekkürler cevabınız için
Orası neresi belki 10 kere gitmişimdir devlet hastanesinde hiç para ödemedim sadece eczanede muayene ücreti çikıyor o kadaryok burda da diyetisyen eğer ki sevkli gitmezsen ücretli. 30 lira diye biliyorum. ama dahiliye sevk ederse o zaman ücretsiz oluyormuş
Yok sadece maaşlar ve sağlık hizmetleri için herkese yeter o primler... Başka yerlere de gidiyor olmasın o paralar ?
Sizin orada nasıl mesela ? Avusturya'da... ??
diyestisyene mi gittiniz? benim söylediğim sadece diyetisyen için. diğer bölümlerde yok. dahiliyeye gittin sevk ettiyse ücretsiz ama kendin direk diyetisyene gidersen ücretli. burası gümüşhanenin ilçesiOrası neresi belki 10 kere gitmişimdir devlet hastanesinde hiç para ödemedim sadece eczanede muayene ücreti çikıyor o kadar
Ne kadar saçma.
Devlete vergi neden ödüyoruz o zamam?
Bir de şu takım tutar gibi parti, adam tutanlardan nefret ediyorum.
Arkadaşım kim başa gelse soyuyor evet. Ama sen bu adama oy verdin diye her yapılanı neden doğru sayıyorsun.
Neden hakkımızı aramıyoruz.
Neden tepkş gösterilmesi gereken şeylere tepki göstermiyoruz.
Alsınlar nedir. Almamalılar. Aldırmamalıyız.
Bravo Sonuna kadar haklısınız...Ne kadar saçma.
Devlete vergi neden ödüyoruz o zamam?
Bir de şu takım tutar gibi parti, adam tutanlardan nefret ediyorum.
Arkadaşım kim başa gelse soyuyor evet. Ama sen bu adama oy verdin diye her yapılanı neden doğru sayıyorsun.
Neden hakkımızı aramıyoruz.
Neden tepkş gösterilmesi gereken şeylere tepki göstermiyoruz.
Alsınlar nedir. Almamalılar. Aldırmamalıyız.
Cunku sadece saglik hizmetleri masraflari degil, emekli maaslari odeniyor o paralar ile.
SevgiliMune konu amacindan sapti. Referandum geliyoe diye bu kadar saldirmanizi anliyorum sandıklar acilinca gorucez bakalim.
Nasıl bi mantık bu ?
Çok merak ettim olaylara bakış açınız hep böyle dar mı ?
Emekliler maaş alabilsin diye hepimiz hasta olalım ohalde nedersiniz?
Seneler senelerce sigortalı çalışıp işveren sizin sigortanızı yatırıyo günü gelincede devletten alıyosunuz.
İşveren kendi içinde yatırıyo o da günü gelince alıyo.
1,2 yıl sigortası ödenip ölenler var onlar hiiç alamıyo devlete kalıyo.
Aldığınız ekmekten giydiğiniz atlete kadar vergi verip alıyosunuz korkmayın emeklilere gitmiyo.
Ayrıca dipnot : Eskiden 38-40 yaşında emekli oluyodu insanlar şimdi 56 olması lazım e 16 sene daha bu sigorta payının faizi devlete kalıyo parayı kullanıyolar yani .
Günün doldu yaşın dolmadı fazladan çalıştığın heryıl içinde alacağın emekli maaşı azalıyo. Neyapsın daha bu insanlar?
İzmirdeyim ben direk kaç sefer gittim hiç ücret ödemiyoruz biz en son kasımda gitmiştim galiba o aralar yanidiyestisyene mi gittiniz? benim söylediğim sadece diyetisyen için. diğer bölümlerde yok. dahiliyeye gittin sevk ettiyse ücretsiz ama kendin direk diyetisyene gidersen ücretli. burası gümüşhanenin ilçesi
Neden ? İnsanlar fikrini söyleyip haklarını öğrenmeye çalışıyor. Herkes kendi çapında bilgisini paylaşıyor. Kimse de sizin kadar kışkırtıcı yazmadı. Tehdit eder tonda yazan sizsiniz... " sandiklar açılsın görürsünüz" konuya dair bir fikir yok ama. Referandum kelimesini de ilk siz yazdınız. Sadece laf sokup Mune ye sızlanmak var, ezberden...SevgiliMune konu amacindan sapti. Referandum geliyoe diye bu kadar saldirmanizi anliyorum sandıklar acilinca gorucez bakalim.
Arkadaďlar döner sermaye bildiğim kadarıyla devlet hastanelerinde olmuyor üni.hastanelerinde oluyor ama oralarda da ben hiç para ödemedim yani çok ilginç gerçekten yeni bir uygulamaysa yandık 20 20 nasıl ödiyeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?