Devlet hastanesi nasıl paralı olur ya ??

seneler önce hatırlarsınız belki doktorlar grevdeydi.

toplanıp yürüyüşler yaptı binlerce doktor hatta kızılay'da bile. o gün tüm haberleri takip ettim haber olarak bile vermediler.

işte o yürüyüş bu getirilen sisteme karşıydı. sağlık sistemi paraya endeksli yapılıyor diyeydi. doktorlara tam gün de yasaklanıyordu ayrıca.

işte halk "oh olsun doktorlara" dedi gerisiyle ilgilenmedi. suç doktorlara atıldı işin içinden çıkıldı.

o yüzden böyle sorunları gördükçe artık memnun oluyorum.

laftan anlamayan başına gelince anlar anca.

Bu arada konusu gecmis bilginiz olsun muayene ucretlerinizi e devlet araciligi ile eczeneye gitmden ogrenebilirsiniz. Ayrica eczanede odediginiz para ile ilgili icinize bir kurt dustuyse telefonunuzu sgk sistemine kaydedin. Adinza bir recete yazildigi an e recete numarasi ve recetenin icerigi cep telefonunuza msj olarak geliyor. Eczaneye gidip receteyi teslim ettiginizde eczaci sisteme girdigi an hangi ilaclarin verildigi ve eczaneye odeyeceginiz tutar yeniden msj olarak geliyor. Ben eczanede calistigim sirada bana boyle imalarda bulunan hastalarimin telefonlarini kendi ellerimde sisteme katdederdim.

Buyurun link:
https://uyg.sgk.gov.tr/IletisimBilgileri/jsp/IletisimBilgileriSorgula.jsp

Ucu kendilerine dokunduğu gün anlayacaklar.... Ama bedelini hep birlikte ödüyoruz...

eskiden ankesörlü telefon vardı şimdi akıllı telefonlar çıkardılar bu mesajı bile ordan giriyorum çok şükür

ben en çok şeyi seviyorum eskiden kapıda sıra olurduk ama artık internetten sıra alıyoruz ne kadar çalıştılar diyenleri.

sanırsın interneti de onlar geliştirdi.

her şeyi yabancılar yapıyor sonra biz onlardan alınca gururlanıyoruz.

o hastaneleri temiz yapan şey bile deterjanı yabancı. bir yüzey aktif temizleyici alıyorsun bi silince toz tutmuyor.

neden şaşırıyorsun ki, iphone u bu ülkeye getirdiklerine inanıyorlar

neyse banım yeni açıldı, yeter bu kadar..

tabi ki çok geç, o yüzden ben bayılıyorum böyle haberlere.. hele zam haberleri sevincime sevinç katıyor.. yetmez ama evet :)
Bir coguna dokunmuyorki anlamiyorlar.Zaten gelir seviyesi dusuk olanlar evi yok arabasi yok mazot bilmez vergi bilmez sgk li isciler cogu.
Sadece vergi verip orta seviyede is sahibi olanlar anladi onlarda umrumda degil dediginiz gibi olan arada bizlere oluyor.

Yapma ya oyle mi? Gecmise dair bir suru kayitli belgeler ve videolar var. Cok şükür gözümüz görüp kulagimiz duyuyor. Onca dedigim seyden buna takilmaniz garip.. Sorduğum soruya cevap alamadim.
43 yaşındayım 3 hükümet hatırımda kalan. Eskiden de böyleydi evet... Yani sizin sandığınız gibi bir sağlıkta devrim filan olmadı. Yediğimiz kazıkların oranı arttı sadece. Geri kalan her şey yine aynı:)) Yani son 15 yılda değişen gelişen ilerleyen bir şey yok sağlık alanında...

Sen bu hukumetten once bebeydin ne hatirladinki unutcan

O gün yürüyen doktorlar hocalar hepsi özellerde.Hepsi kaçtı.400-450 TL verip görüşebiliyorsunuz.

Diyetisyen ücretli evet ama onun öncesinde endokrine gidip tahlil yaptırıp tahliller elinde ve endokrin sevkiyke gidersen ücretsiz gide bilirsiniz bende aynısını yapmıştım ücret talep edince endokrine yönlendirdi oradan gittim diyetisyene

O gün yürüyen doktorlar hocalar hepsi özellerde.Hepsi kaçtı.400-450 TL verip görüşebiliyorsunuz.

yoo benim üniversitemde hepsi duruyor. ben gidip ücretsiz muayene olup muhabbet ediyorum :)

ama bi kısmı özelde çalışıyor diye tabi hasta bakamıyor ama bana bakabiliyor. oh oldu doktorlara para kazanamasınlar

Valla arkadaşlar bencillik belki de acımasızlık olacak ama biz bir şekilde hayatımızı idame ettiriyoruz.Özele de veriyoruz,ilacımızı da alabiliyoruz çok şükür. Biz buna rağmen sesimizi duyurmaya çalışıyoruz,tepki gösteriyoruz.Alacak durumu olmayanlar düşünsün,sorgulasın biraz da vaziyet neden böyle diye.Zam haberlerine üzülmüyorum o yüzden.

benim kendimi avuttygum yok ihtiyacım da yok avutmaya,savynma derdinde hiç değilim yanlış anladınız beni herhalde

özel sağlık sigortası da ne özellik istediğine göre değişir, ucyzuda var pahalısıda,ha dersen adam aylık 5-10 asgari ücret kazanıyor ona göre ucuzdur tabi
çok şükür doğum dışında hastanelik olmadık fazla tecrübem yok bu konularda

Ama Tr de4 yaşında ki oğlum acil ameliyata alındı unı hastanesinde tek kuruş vermedim.

Ve benim olduğum yerde konuşulanlar devletin hazine açığını karşılamak için, ha bire zamlar yapıldığı, trafik cezasıbdan tutun aıle yardımına vergiye herşeye
Bunlar bütün ülke için tabiki 1. Sınıf 3. Sınıf diye ayrım olmuyor odemelerde...

Niye almışlar ki para ? 4 5 ay önce annemle gittik ve para falan almadilar. devlet hastanesi sonuçta. Degisen birsey olduysa bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…