Devlet hastanesi nasıl paralı olur ya ??

Eleştiri yapma hakkımız yok mu,siz beğeniyorsanız beğenmeyende eleştirecek.
Hangi hastaneden bahsediyorsunuz bilemiyorum ama sizi çapaya davet ediyorum,tuvalet -2 de ve dökülmek üzere.Hijyenden bahsetmiyorum bile.

kuzenim çok çok iyi bir beyin cerrahi, yıllarca üniversite hastanesinde çalıştı, doçentti, tıp fakültesınde devam istiyordu ama geçen öğrendim ki istifa etmiş, özele geçmiş, artık canına tak etmiş, sistem o ve onun gibileri pes ettirdi, ona cüzi miktarda para ödeyerek ameliyat olanlar, bundan sonra ameliyat olmak isterlerse de olamayacaklar, zira pahalı ameliyatlar bunlar ve paran yoksa senden istenen farkı bile ödemeyezsin. Amerikan sağlık sistemi gibi olacak turkıye dekı sıstem, Amerika'da kanser olan bir tanıdığım yüzbinlerce dolar değerindeki evini kaybettı hastane masraflarını odemeyedıgı ıcın, çünkü sigorta belli miktarı karşılıyor, üstü sana kalmış. Ve bır liralık hizmeti özelleşen bu sistemde sana sana bes liraya satıyorlar, çünkü özel sigortalar ve hastaneler bu işe kar amacı güderek giriyor devletin askind

Bir dahakine döküm isteyin çıkarıyorlar kağıda döküp nereye ne kesiliyor diye

Bu da gösteriyor ki sağlıkda devrim falan olmadı.Önceden hastanelerde kuyruk vardı şimdi evde bekliyoruz.
Faranjit oluyorum,doktora gideceğim bakıyorum 10 gün randevu,haliyle özele gitmek zorunda kalıyorum,çünkü çalışıyorum hemen iyileşmem lazım..Her ay inanın 200tl sağlık harcamam var,yazık günah gerçekten ya..

Suc bizde neden hastalaniyoruz ki memnun olanlar istedikleri kdr odesinler ama olmayanlar da elestirisi yapar bu kdr basit saglik sistemi cok iyi falan filan diyenler bi gitsinler dis den göz den randevu bulmaya calissinlar bobregim icin gittim doktor sismis acil tomografi dedi bir ay sonraya verdiler randevu olmez yasarsam gelirim dedim ozaman:) olsun ama 20 sene onceki hastanelerden daha temizmis artik hastaneler bocek mocek yokmus artik bu gelismeye sevinelim biz:)

Son düzenleme:

ben de ilaçlarımı reçetesiz alıyorum, yazdırıp aldığımda daha pahalıya geliyor.

ümraniyede cilt hastalıklarına (dermatoloji) randevu almaya çalışıyorum 1 aydır, alamıyorum, gidebilsem göreceğim nasılmış devlet hastanelerinin son durumu ama görmek nasip olmuyor.

Aynen ben burda ozel hastaneye muayenede 50 lıra verıyorum
devlekete gıtmeye degmıyor bazen

Kuzeninizde çok iyi bilir.Bir çok ameliyat (beyin cerrahisi gibi) yeterli teknoloji olmadığı için hakkıyla yapılamıyor.

Doktorlar çaresizlikten çözüm üretmeye çalışıyor ama hastayı imkansızlıktan istediği gibi tedavi edemiyor.

Tanıdğınız bir doktorsa devletteki bunu söylüyor zaten.Bir arkadaş beynindeki iyi huylu kitle için aracılar

vasıtasıyla devlet hastanesinde bir doktora gitti .Doktorun söyledi ''biz buradaki teknolojiyle bu ameliyatı

gerektiği gibi yapamayız, sana zarar verebiliriz.Sen bu işte iyi özel hastahanelerden birine git, ekstra risk alma.''

Benim ailemde de çok dr var.Devlette mr bile çektirmiyor.Makinaların bir çoğu çok eski birçok şeyi kaçırıyor diye.

Bilmiyorsunuz takmışsınız at gözlüklerini konuşuyorsunuz.

Lafım size değil philly hiçbir şey beğenmiyorsunuz sadece muhalefet ediyorsunuz diye söyleyenlere

Eleştiri yapma hakkımız yok mu,siz beğeniyorsanız beğenmeyende eleştirecek.
Hangi hastaneden bahsediyorsunuz bilemiyorum ama sizi çapaya davet ediyorum,tuvalet -2 de ve dökülmek üzere.Hijyenden bahsetmiyorum bile.

kuzenim çok çok iyi bir beyin cerrahi, yıllarca üniversite hastanesinde çalıştı, doçentti, tıp fakültesınde devam istiyordu ama geçen öğrendim ki istifa etmiş, özele geçmiş, artık canına tak etmiş, sistem o ve onun gibileri pes ettirdi, ona cüzi miktarda para ödeyerek ameliyat olanlar, bundan sonra ameliyat olmak isterlerse de olamayacaklar, zira pahalı ameliyatlar bunlar ve paran yoksa senden istenen farkı bile ödemeyezsin. Amerikan sağlık sistemi gibi olacak turkıye dekı sıstem, Amerika'da kanser olan bir tanıdığım yüzbinlerce dolar değerindeki evini kaybettı hastane masraflarını odemeyedıgı ıcın, çünkü sigorta belli miktarı karşılıyor, üstü sana kalmış. Ve bır liralık hızemtı özelleşen bu sistemde sana sana bes liraya satıyorlar, çünkü özel sigortalar ve hastaneler bu işe kar amacı güderek giriyor devletin sakine.

Düşün devlet o cihazı almıyor, yanda ki daha düşük bütceli özel alabilşyor ve bu ameliyatı yapan tek tekel haline geliyor bu kurumlar,para bunların sahiplerini zengin ediyor. Burada muthiş bir rant dağıtılıyor ve insanlara anlatamıyorsun, ben artık pes ettim.

Direk hastanede almasalar bile ilac alirken istiyolsr ki
Bilmem nekadar muayine ucretiniz var diyolar şak diye cıkıyo karsiniza.

ümraniyede cilt hastalıklarına (dermatoloji) randevu almaya çalışıyorum 1 aydır, alamıyorum, gidebilsem göreceğim nasılmış devlet hastanelerinin son durumu ama görmek nasip olmuyor.
Ümraniye devlet hastanesi 1 ay bekleme süresi veriyor,geçenlerde alerji oldum,özele gittim,45 tl muayene,40 tl ilaç,45 tl kültür hayırlı uğurlu olsun

Anlamak için dinlemek lazım.Dinlediğin seni tatmin etmiyorsa araştırmak okumak lazım.Cahilliğin en kötü yanı

bilmediğini bilmemek herşey hakkında bilmesede fikir üretmeye çabalamak.Bilmiyorum demeyi öğrenmemiz

lazım.Cahil cahilliğinin farkında değil.Üstelik artık cahil cesaretli cehaletinden utanmıyor kendince posta

koyuyor, alkış alıyor.

Ben hep özele giderim.

Eczanede muayene ücreti 12 tl çıkıyordu,2017 itibariyle zam geldi.

15 tl oldu diye hatırlıyorum.(çok bence ) sağlık SÖZDE ücretsiz hasta olmaya korkar olduk.

İlaçlara % 50 ve % 100 zam geldi .

Allah yardımcımız olsun.

Burda bile saglikta yapilan su soygunu elestirenleri sandikla tehdit edenler Allah sizi islah etsin.

Ilaclara zam geldi muayene ucretlerine de geldi yeni yilla. Daha yansidi mi bilmiyorum.

Diyestisyenin aldigi para ise yeni moda para cukkalama olmus sanirim. Saglikta devrimin fisiltilari daha bunlar.

Surda bir ilce devlet hastanesinden randevu almak icin 1 ayi gecti bekliyorum. Coğ şükür hastağnelerde kuyruk yok.

Ümraniye devlet hastanesi 1 ay bekleme süresi veriyor,geçenlerde alerji oldum,özele gittim,45 tl muayene,40 tl ilaç,45 tl kültür hayırlı uğurlu olsun

henüz görme şerefine nail olamadım randevu alamadığım için
bekleme şansın yoksa zaten ya o parayı vereceksin ya da yavaş yavaş öleceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…