Evet degisti, hatta yeni teknoloji ile cok daha guzel ve yararli oldu. Mesaji da 3 yil once yazmissiniz halbuki.O mamalar değişti şu 20 yıl içinde içeriği farklı hiçbirşey aynı kalmadı
Ben kendisi hemşireydi diye hatırlıyorum.
Hiç mi çevrenden kimsenin doğum hikayesini duymadın da 19 saati garipsedin?doğum sancısı ayrı doğum ayrı sürelerde geçiyor. 19 saat yine iyi. 3-4 gün sancısı olanlar oluyor.
Senin bence başka karın ağrın var neden kadın düşmanlığı yaptigini anlamiyorum dogumada emzirmeyede bi farkli bakiş acin var. Hayir bide bir seyden anlamiyosun yaziyosun akıl veriyosun gercekten komik yani.Şimdi koca çalışmasa, siz çalışsanız, bu adamın ameliyat olması gerekse, basit bir ameliyatı bedavaya, güven içinde olmak varken, özelde olacağım diye tuttursa, özel hastanede de size 25 bin lira fatura çıkarsa gıkınızı çıkarmayacaksınız öyle mi? Devlette olsan demeyeceksiniz öyle mi ? Aynı şey ne gerek var, zaten basit bir ameliyat demeyeceksiniz öyle mi. Demeyecekseniz amenna ama yok diyecekseniz, bilinçaltınız size sırf kocanıza seks sunduğunuz için daha değerli olduğunuzu söylüyor demektir. Yakıştırıyor musunuz bunu kendinize ?. Haa erkeklerin bizim gibi çalışmama şansı da yoktu değil mi ? Garip bulmuşuz vurun kırbacı gitsin.evlenmeseymiş şerefsizler.evlendi diye köle oldu bu adamlar.dövene, sövene de köle oluyorlar.
Bilmiyor ki nerden bilsin öyle boş beleş sallıyor işte yeter ki muhalefet olsun. O gece için insanın eşinin odasında olması anne baba bebek ilk geceyi beraber geçirmek ne kadar özel ve güzel ama nereden haberi olacak o ancak sallamakla meşgul çok sever iskembeden atmayı.devlet hastanelerinde doğum yapacak kadına erkekler refakatçi olamıyor.
bence bu gayet yeterli bir sebep.
Doğuma emzirmeye değil genel olarak kadına özellikle çalışmayan kadına. Genel olarak kadınlarla ilgili herşeye karşı böyle yapıyor ama bence gerçekten çok sevgisiz kalmış ben üzülüyorum onun için.Senin bence başka karın ağrın var neden kadın düşmanlığı yaptigini anlamiyorum dogumada emzirmeyede bi farkli bakiş acin var. Hayir bide bir seyden anlamiyosun yaziyosun akıl veriyosun gercekten komik yani.
Hiçbir bilgisi olmadan üstten üstten yok çok basit yok bi kaç saat sürüyo, herkes doguruyo herkes emziriyo kafasında bir insan. Nerden biliyomus cevabi "gözlem". Çok boş gercekten ya sosyal hayatinda kimse durmaz yanında böyle insanin.Doğuma emzirmeye değil genel olarak kadına özellikle çalışmayan kadına. Genel olarak kadınlarla ilgili herşeye karşı böyle yapıyor ama bence gerçekten çok sevgisiz kalmış ben üzülüyorum onun için.
Ferhans 'çalışmadığım' halde eşimin bana sağladığı imkanları bir görse kalp krizi geçirir yemin ederim ama ispatlayamamValla çalışmayan tüm arkadaşlarım Acıbadem tarzı hastanede çatır çatır doğurdu. Derhans kendine kendi olduğu için değer veren insan evladı görmediğinden anlamıyor. Halbuki evlenince kazanılan para ailenin parasıdır, ortaktır. Kadının da parasıdır ama bu ayrımı o yapamaz.
Ferhanslar kapatılsın ya gerçekten doğum sancısı ağrısı için Birkan gün sonra unutulup gidiyordur yazmış. Ay şaka!Sonuçta birkaç gün.unutulup gidiyordur.
Büyük şirketler bilim adamlarını manipüle ediyor sağlıklı diye artık kuşku duyuyorum ,bu konudaEvet degisti, hatta yeni teknoloji ile cok daha guzel ve yararli oldu. Mesaji da 3 yil once yazmissiniz halbuki.
Çalışmadığınız icin kocanıza köle eve paspas olmanız lazım, sosyal hayatiniz olmamali ve parasız geziceksiniz harclik isteyeceksiniz vermezsede kocamin kendi parasidir boyle uygun gordu diyeceksinizFerhans 'çalışmadığım' halde eşimin bana sağladığı imkanları bir görse kalp krizi geçirir yemin ederim ama ispatlayamamHele bu hayatın yaninda üzerime ev yer yaptığını falan bilse çalışmıyor olmama rağmen ne yapar bilemiyorum
Ama işim var diye hava atma her an işsiz kalma duruma var herkesinÇalışmadığınız icin kocanıza köle eve paspas olmanız lazım, sosyal hayatiniz olmamali ve parasız geziceksiniz harclik isteyeceksiniz vermezsede kocamin kendi parasidir boyle uygun gordu diyeceksinizonun beklentisi bu kadınlardan ben çalisan kadinim yinede esim bana para verir ihtiyaclarimi karsilar maasin var onunla al demez
Mama konusu tartişmaya kapalı bir konu. Anne sütünün yerini hicbir formul mama karsılayamaz malesef. Bu anne sutu aldi bak hep hasta felanca mama icmis saglikli gibi olasılıklarla olan bir konu degil bilimsel bir gercek. Sadece elzem ve harici durumda mama verilmeli bebeklere tercihen değilBüyük şirketler bilim adamlarını manipüle ediyor sağlıklı diye artık kuşku duyuyorum ,bu konuda
İroni yapiyorumAma işim var diye hava atma her an işsiz kalma duruma var herkesin
Tonla yapilmis arastirma var bu konuda. Ben 6 aydan az emmisim, gayet saglikliyim. Sindirim sistemim ve bagisikligim yeteri kadar iyi. Mama icen cocuk sagliksiz olur, buyumez gelisemez diye bir sey asla yok.Büyük şirketler bilim adamlarını manipüle ediyor sağlıklı diye artık kuşku duyuyorum ,bu konuda
Siz erkek üye olabilir misinizŞimdi koca çalışmasa, siz çalışsanız, bu adamın ameliyat olması gerekse, basit bir ameliyatı bedavaya, güven içinde olmak varken, özelde olacağım diye tuttursa, özel hastanede de size 25 bin lira fatura çıkarsa gıkınızı çıkarmayacaksınız öyle mi? Devlette olsan demeyeceksiniz öyle mi ? Aynı şey ne gerek var, zaten basit bir ameliyat demeyeceksiniz öyle mi. Demeyecekseniz amenna ama yok diyecekseniz, bilinçaltınız size sırf kocanıza seks sunduğunuz için daha değerli olduğunuzu söylüyor demektir. Yakıştırıyor musunuz bunu kendinize ?. Haa erkeklerin bizim gibi çalışmama şansı da yoktu değil mi ? Garip bulmuşuz vurun kırbacı gitsin.evlenmeseymiş şerefsizler.evlendi diye köle oldu bu adamlar.dövene, sövene de köle oluyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?