Devlette doğum yapacak mışım

Artık çalışmayan kadının özelde doğurmasını da kıskanmazsın ya
Gerçi sen cinsel hastalık kıskanan insansın buna şaşırmam daha saçma ama neyse
Evlenince de koy tavuguna donuldugunu saniyor, kendi ebeveynlerinden oyle gormus. Isterikli ve erkek düşkünü ama bakan yok. Arada 9'uncu sinif adam bulursa Yarabbi Sukur cekiyor. Evli ama bikini giyen kadina sasip kalir boyle, kadinin kendine dikkat etmesini de erkeklere yoruyor. Evliyken niye baska erkek pesinde olayim ayrica, fit olmak icin erkek kovalamamiz gerekiyor sanirim. Ee omru bu ugurda bitmis ama elde var 0, pek kâle alınmamalı

Ahahaha Ferhans evlenen tum kadinlar, hayatindan vazgeciyor evet Anne / Babanin ornek evliliginden esinlenerek yaziyorsun sanırım
Eee öyle değil mi ? Kimin için yaşıyorsunuz ki.yaa kocaya hizmet, ilgi, alaka yaa bebek bakımı.canım sıkıldı yeni yerler keşfedeyim, yeni insanlarla tanışayım, hiç kalkmadan 2,3 gün tembellik yapayim diyebiliyor musunuz ?. Seve seve başkaları için de yaşanabilir ama kişisel bir hayat değil bu.yani biri sizin karnınızı aşırı beğense, o erkekle tanışma şansınız var mı yok.eee bu kadar güzelliğe dikkat etmek ilginç değil mi ? Kocalar zaten o saatten sonra herşeye tav.sezeryan izinden çekinen evli kadın ilginç o yüzden.

Kararını vermişsin tabi istedigin gibi yaparsın kimse karışamaz sadece bebek iki yaşına kadar odada yatamıyor küçük zaten sende kiyamazsin bir beşik bir dolap yeter büyüyünce birlikte seçersiniz sevinir altınlar dursun kenarda sonuçta odası olacak doğumda devlete gitme özele gidince ilkte neden devlete gittim ki dedim bilseydim param yoktu ama borç alır özele giderdim

Hayır bir de insan karısını arkadaşlarının hanımlarıyla kıyaslar mı? Ne münasebet yani? Doğum için Amerikaya giden olsaydı ne mok yiyecekti acaba merak ettim.

Kocama hizmet etmiyorum, birlikte bir hayat idame ediyoruz. Sevgilikten bir fark yok, surekli erkeklerle tanisma ve cok esli bir yasam tercih etmis olsaydim evlenmezdim. Bak bu da bir tercih, evli birinin baska erkek kovalama gibi bir gayesi olamaz. Bunu idrak etmen gerekiyor once

Emzirme eğitimi bütün annelerin alması şart ,çoğu bilgisizlikten emziremiyor özel hastane işine gelirse onu anlatıyor veya unuturuyorlar ama genelde bunada ücret istiyorlar

Niye demeyelim ?
Bazen evi b.k götürür. Bazen tertemiz olur. Bazen eş ile yapılır, bazen tek başına bir taraf yapar, bazen yardımcı çağırılır.

Hani bu evlenmeden önce de böyle değil midir ?
( Ailemle de yaşadım. Ailemden ayrı da yaşadım. Evlilik hayatı da yaşıyorum şuan. )

Bedavadan doğurabilecekken o kadar para verip doğurmak bana da saçma geliyor

Valla bebemi anneme satıp kocamla kaçamak da yapıyoruz biz. Neden bitsin bir şeyler. Ama bilmesin bunu bir de ona delirip kıskanır maazallah

Valla çalışmayan tüm arkadaşlarım Acıbadem tarzı hastanede çatır çatır doğurdu. Derhans kendine kendi olduğu için değer veren insan evladı görmediğinden anlamıyor. Halbuki evlenince kazanılan para ailenin parasıdır, ortaktır. Kadının da parasıdır ama bu ayrımı o yapamaz.

Devlet neden bu kadar istenmiyor ? Onlar hatalı desek, siz neden bu kadar özel hastane sevdalısı çiktiniz ? Hiç kendinize de bakma ihtiyacı neden hissetmediniz ? Hep başkaları mı suçlu ?
Devlet te 10 kadın aynı anda aynı odada sancı çekerken doktorların ilgisizliğide hep dillerdeydi o dönem ....eşim annem yanımda olamayacakti...yapayalniz kalmaktan korktum...insan özel hissetmek istiyor ilk çocuk nihayetinde...kendimdeo zaten çocuktum 21 yasindaydim..cevremden yakın arkadaşlarımdan (orada doğum yapan)aldığım duyumlar oldukça kötüydü....onlarsa para vermesin oğlum derdindelerdi...sizin bunu anlayabileceğiniz sanmıyorum ama yinede sizinde kadın olmanıza istinaden açıklama yapma gereği duydum ...sevgiler

Ferhan canım, evliyim, 2-3 gün tembellik hariç diğerlerini şu anda da yapıyorum, yeni yerler görmek ve yeni insanlar tanımak için organizasyonlara katılıyorum,evli ama özgür bir kadınım. Ben bekarken de 2-3 gün yatıp tembellik yapamazdım bu arada tarzım olmadığı için.

Karnımı beğenen erkekle bekarken de tanışmak istemezdim muhtemelen,aklını kaçırdığını düşündüğüm için
Evliliği kafanızda bu kadar büyütmeyin bu arada. Herkes sınırlarını bilirse ve özel hayat kavramını atlamazsa gayet de eğlenceli bir şey evlilik.

Kendisiyle celisenlerde bugun.@Rowena Ravenclaw alinti yapmamisim, senin iki mesaji alintiladigin mesaja yazmak istedim
Insanlara ne oluyorsa bir kadin ister emzirir ister emzirmez ister mama verir ister vermez hayret bir sey gercekten.

Herkesin kendi tercihi ama devlet hastanelerini de gömmemek lazım bilmiyorum şehirden şehire değişiyodur belki ama Ankara’daki devlet hastanelerindeki doktorlar müthiş ilgileniyo. Özeli şahsen ben çok acil bi durumum olursa , devlette randevu bulamazsam , operasyon için ileri tarihe attıysa vs o şekilde tercih ediyorum. Ama doğumu yapacak olan tabiki kadın olduğundan kadın kendi karar vermeli erkeğe biraz b*k yemek düşer. Amma erkeği de dinlemek lazım belki karşılayacak gücü de olmayabilir.

Bence kendini zorla normal doğum yap
Çünkü yapmayan kadınların çocukları hep alerjileri var ve mutlaka emzir o mama ile büyüyen bebekler aşırı şişiyor
Ve kilolular
Mamayi ovdunuz mu yerdiniz mi simdi?

Eklentiler

• A32C38BB-7180-40CC-BC43-A754D26A69B3.webp
    66,5 KB · Görüntüleme: 51
Herşey için son söz kocanızda olduğuna göre anladığım sizin durumunuz iyi değilmiş, eşinizin durumu iyiymiş.

Eşim bana istemediğim yerde, istemediğim şekilde bir doğum için ısrar etse, sen doğuracağın zaman öyle doğurursun der, geçerim. Ona mı sorcam.

Emzirme eğitimi bütün annelerin alması şart ,çoğu bilgisizlikten emziremiyor özel hastane işine gelirse onu anlatıyor veya unuturuyorlar ama genelde bunada ücret istiyorlar

Mamayi ovdunuz mu yerdiniz mi simdi?
O mamalar değişti şu 20 yıl içinde içeriği farklı hiçbirşey aynı kalmadı

Sanki siz küçük bir çocuk eş ise ebeveyn gibi. Siz ikna etmek için dik döküp agliyorsuniz o da tmm tmm korkma hadi diyor bir sıkıntı var. Son karar neden eşin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…